Douglas hout tuinscherm | 21 planks | Verloop

139,95
Inclusief btw

Wat is een douglas schutting?

Het hardhout type douglas staat bekend om zijn roze-achtige kleur en is zeer geschikt voor buiten gebruik. Dor de roze-achtige kleur krijgt het hout een chique en stijlvolle uitstraling. Douglas hout is zeer duurzaam doordat het een van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Het hout is zeer sterk waardoor de schutting een lange leversduur heeft.

De douglas schuttingen van Hekwerkonline bestaan uit een schuttingpaneel met houten palen. De schuttingpanelen zijn opgebouwd uit douglas planken. De schuttingpanelen rusten op betonplaten welke een stuk in de grond zijn bevestigd. Hierdoor hangt de schutting als het ware boven de grond. Verder worden de tuinschermen opgehangen aan betonnen palen.

De douglas houten tuinschermen bestaan standaard uit geschaafd douglas hout en worden onbewerkt toegepast in de tuin. Doordat het hardhout geschaafd is, zullen er veel minder scheurvormingen in het hout voorkomen dan bij fijn gezaagd douglas hout. Ook zorgt het geschaafde douglas hout ervoor dat er minder kans op schimmel, harsvlekken en kromtrekken is. De douglas houten tuinschermen gaan wel 15 jaar mee. 

Veiligheid en stevigheid

De douglas schuttingen van Hekwerkonline worden alleen aangeboden met 19 verticale planken en 2 horizontale planken. De schermen zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes van 90 tm 180 cm/ Door het gebruik van verticale tuinschermen wordt jouw tuin optisch groter. 

Aanbod douglas schutting Hekwerkonline

De douglas houten tuinschermen van Hekwerkonline worden in verschillende lengtes aangebode van 90 tm 180 cm en bestaan uit 19 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Deze planken zijn 1.6 cm dik. De combinatie van het scherm en de dikte van de schuttingplanken zorgen voor een stevig en robuuste tuinafscheiding.

Voor het installeren van de volledige schutting zijn de volgende materialen nodig om de tuinschermen in de tuin te bevestigen:

  • Betonpalen in grijs of antraciet om de tuinschermen aan op te hangen (tussen-, eind- en/of hoekpalen)
  • Betonplaten in grijs of antraciet waarop de houten tuinschermen zullen rusten
  • Een uni-beslag

De betonnen palen en betonplaten zorgen ervoor dat het hout minder snel nat zal worden wanneer de grond vochtig is. Dit zorgt ervoor dat deze tuinafscheiding erg lang mee gaat. Ook zorgt de combinatie van het stevige hardhout en het beton voor een zeer stevige constructie die erg goed opgewassen is tegen alle weersomstandigheden. De betonnen palen worden vaak met snelbeton of betonmortel in de grond bevestigd, zodat deze extra stevig staan.

Deze tuinafscheiding is eenvoudig zelf te installeren. Wel adviseren wij om de schutting met minimaal twee personen in jouw tuin te plaatsen.

Maak jouw tuinafscheiding compleet

Om jouw douglas houten tuinafscheiding helemaal compleet te maken, kunnen de volgende opties worden toegevoegd aan de tuinafscheiding:

Advies op maat

Hekwerkonline heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van tuinafscheidingen. Bestel nu eenvoudig en snel jouw nieuwe en stevige tuinafscheiding online bij Hekwerkonline. Onze eigen bezorgdienst levert vervolgens het volledige pakket op het gewenste moment bij jou thuis.

Wil je graag weten welke tuinafscheiding het best bij jouw tuin en wensen past? Neem vrijblijvend contact met één van onze professionals op en laat je inspireren en adviseren. Wij helpen je graag verder!

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Douglas hout tuinscherm | 21 planks | Verloop
U plaatst een review over:Douglas hout tuinscherm | 21 planks | Verloop
Uw waardering
Hulp Nodig?