Douglas hout tuinscherm | 21 planks | 90cm

89,95
(incl. btw)
Levertijd: binnen 5 werkdagen
  • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Voor een mooie uitstraling
  • Montage in Nederland & België

Wat is een douglas schutting?

Het hardhout type douglas staat bekend om zijn roze-achtige kleur en is zeer geschikt voor buiten gebruik. Dor de roze-achtige kleur krijgt het hout een chique en stijlvolle uitstraling. Douglas hout is zeer duurzaam doordat het een van de hardste Europese naaldhoutsoorten. Het hout is zeer sterk waardoor de schutting een lange leversduur heeft.

De douglas schuttingen van Hekwerkonline bestaan uit een schuttingpaneel met houten palen. De schuttingpanelen zijn opgebouwd uit douglas planken. De schuttingpanelen rusten op betonplaten welke een stuk in de grond zijn bevestigd. Hierdoor hangt de schutting als het ware boven de grond. Verder worden de tuinschermen opgehangen aan betonnen palen.

De douglas houten tuinschermen bestaan standaard uit geschaafd douglas hout en worden onbewerkt toegepast in de tuin. Doordat het hardhout geschaafd is, zullen er veel minder scheurvormingen in het hout voorkomen dan bij fijn gezaagd douglas hout. Ook zorgt het geschaafde douglas hout ervoor dat er minder kans op schimmel, harsvlekken en kromtrekken is. De douglas houten tuinschermen gaan wel 15 jaar mee. 

Veiligheid en stevigheid

De douglas schuttingen van Hekwerkonline worden alleen aangeboden met 19 verticale planken en 2 horizontale planken. De schermen zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes van 90 tm 180 cm/ Door het gebruik van verticale tuinschermen wordt jouw tuin optisch groter. 

Aanbod douglas schutting Hekwerkonline

De douglas houten tuinschermen van Hekwerkonline worden in verschillende lengtes aangebode van 90 tm 180 cm en bestaan uit 19 planken verticaal en 2 planken horizontaal. Deze planken zijn 1.6 cm dik. De combinatie van het scherm en de dikte van de schuttingplanken zorgen voor een stevig en robuuste tuinafscheiding.

Voor het installeren van de volledige schutting zijn de volgende materialen nodig om de tuinschermen in de tuin te bevestigen:

  • Betonpalen in grijs of antraciet om de tuinschermen aan op te hangen (tussen-, eind- en/of hoekpalen)
  • Betonplaten in grijs of antraciet waarop de houten tuinschermen zullen rusten
  • Een uni-beslag

De betonnen palen en betonplaten zorgen ervoor dat het hout minder snel nat zal worden wanneer de grond vochtig is. Dit zorgt ervoor dat deze tuinafscheiding erg lang mee gaat. Ook zorgt de combinatie van het stevige hardhout en het beton voor een zeer stevige constructie die erg goed opgewassen is tegen alle weersomstandigheden. De betonnen palen worden vaak met snelbeton of betonmortel in de grond bevestigd, zodat deze extra stevig staan.

Deze tuinafscheiding is eenvoudig zelf te installeren. Wel adviseren wij om de schutting met minimaal twee personen in jouw tuin te plaatsen.

Maak jouw tuinafscheiding compleet

Om jouw douglas houten tuinafscheiding helemaal compleet te maken, kunnen de volgende opties worden toegevoegd aan de tuinafscheiding:

Advies op maat

Hekwerkonline heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van tuinafscheidingen. Bestel nu eenvoudig en snel jouw nieuwe en stevige tuinafscheiding online bij Hekwerkonline. Onze eigen bezorgdienst levert vervolgens het volledige pakket op het gewenste moment bij jou thuis.

Wil je graag weten welke tuinafscheiding het best bij jouw tuin en wensen past? Neem vrijblijvend contact met één van onze professionals op en laat je inspireren en adviseren. Wij helpen je graag verder!

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Douglas hout tuinscherm | 21 planks | 90cm
U plaatst een review over:Douglas hout tuinscherm | 21 planks | 90cm
Uw waardering