Schuttingpaal grenen hout 6,8 x 6,8 x 270 cm

Schuttingpalen zijn essentiële elementen om de schuttingen van Hekwerkonline stevig en compleet in jouw tuin te plaatsen. Ben je van plan om een schutting te plaatsen met behulp van houten palen? Dan zijn deze grenen houten schuttingpalen een uitstekende oplossing. Ze zijn daarnaast perfect te combineren met onze schuttingpanelen van grenen hout.

Grenen houten schuttingpalen

Deze grenen schuttingpalen zijn 6,8 x 6,8 cm en geven de grenen schutting een mooie, natuurlijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in lengtemaat 270 cm. Een voordelige keuze voor al uw buiten projecten!

Grenenhout is een populaire naaldhout soort. Dit soort hout kan voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het grenenhout is lichtbruin en geeft het hout daarmee een natuurlijke uitstraling. De grenen tuinhout palen zijn geïmpregneerd. Deze impregnatie zorgt er voor dat de palen waterafstotend worden, en daarmee een langere levensduur hebben. In het grenenhout zit hars. Wanneer de palen geïmpregneerd worden kan het zijn dat deze hars wit/groen wordt, waardoor het lijkt of er plekken op het houtoppervlakte zitten. Na verloop van tijd trekken deze plekken gelukkig vanzelf weg.  

Schuttingpaal van grenen hout bij Hekwerkonline

Bestel nu gemakkelijk en snel genen houten schuttingpalen bij Hekwerkonline. Wil je graag meer weten over ons aanbod in schuttingpalen? Graag geven wij je advies over onze schuttingpalen. Onze adviseurs helpen je verder met al je vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Schuttingpaal grenen hout 6,8 x 6,8 x 270 cm
U plaatst een review over:Schuttingpaal grenen hout 6,8 x 6,8 x 270 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?