Schuttingpaal grenen hout 6,8 x 6,8 x 270 cm

€ 9,95
Inclusief btw

Schuttingpaal grenen hout 6,8 x 6,8 x 270 cm

Schuttingpalen zijn essentiële elementen om de schuttingen van Hekwerkonline stevig en compleet in jouw tuin te plaatsen. Ben je van plan om een schutting te plaatsen met behulp van houten palen? Dan zijn deze grenen houten schuttingpalen een uitstekende oplossing. Ze zijn daarnaast perfect te combineren met onze schuttingpanelen van grenen hout.

Grenen houten schuttingpalen

Deze grenen schuttingpalen zijn 6,8 x 6,8 cm en geven de grenen schutting een mooie, natuurlijke uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in lengtemaat 270 cm. Een voordelige keuze voor al uw buiten projecten!

Grenenhout is een populaire naaldhout soort. Dit soort hout kan voor zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het grenenhout is lichtbruin en geeft het hout daarmee een natuurlijke uitstraling. De grenen tuinhout palen zijn geïmpregneerd. Deze impregnatie zorgt er voor dat de palen waterafstotend worden, en daarmee een langere levensduur hebben. In het grenenhout zit hars. Wanneer de palen geïmpregneerd worden kan het zijn dat deze hars wit/groen wordt, waardoor het lijkt of er plekken op het houtoppervlakte zitten. Na verloop van tijd trekken deze plekken gelukkig vanzelf weg.  

Schuttingpaal van grenen hout bij Hekwerkonline

Bestel nu gemakkelijk en snel genen houten schuttingpalen bij Hekwerkonline. Wil je graag meer weten over ons aanbod in schuttingpalen? Graag geven wij je advies over onze schuttingpalen. Onze adviseurs helpen je verder met al je vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Schuttingpaal grenen hout 6,8 x 6,8 x 270 cm
U plaatst een review over:Schuttingpaal grenen hout 6,8 x 6,8 x 270 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?