Grenen hout tuinscherm 130 cm

Onze prijs 92,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd 5-10 werkdagen
SKU
Grenen hout tuinscherm 130 cm
Onze prijs 92,95

De Grenen schuttingen van Hekwerkonline zijn gemaakt van Grenen hout.
Dit zijn groen geimpregneerde schuttingen om extra bescherming te bieden tegen weersinvloeden. 

Dit maakt de Grenen schutting de ideale tuinafscheiding voor jouw tuin!

Hekwerkonline biedt 21 planks (19 + 2) en 23 planks (21 + 2) aan.

 

Grenen schuttingpaneel 130 cm

De grenen schuttingen van Hekwerkonline worden aangeboden met verticale planken. Door het gebruik van verticale tuinschermen wordt jouw tuin optisch namelijk groter. De grenen tuinschermen vergroten daarnaast je veiligheid. Het zal indringers veel moeilijker worden gemaakt om over de schutting heen te klimmen.

Toepassingen schuttingpanelen 130 cm

Een laag schuttingpaneel kan goed van pas komen in zowel jouw voor- als achtertuin. In je voortuin zorgt dit voor een stijlvolle aankleding van de tuin. In de achtertuin kan je deze panelen plaatsen op betonblokken. Dit zorgt voor meer privacy en een gezellige sfeer. Heb je niet al te grote huisdieren, die niet zomaar de tuin uit mogen rennen? Ook dan kunnen de schuttingpanelen van 130cm helpen het erf af te schermen.

Heb jij een vraag over dit product?

Wil je meer weten over het grenen schuttingpaneel 130 cm, of wil jij weten welke tuinafscheiding het best bij jouw tuin en wensen past? Neem vrijblijvend contact met één van onze professionals op en laat je inspireren en adviseren. Wij helpen je graag verder!

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Grenen hout tuinscherm 130 cm
U plaatst een review over:Grenen hout tuinscherm 130 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?