Grenen poort 190 cm hoog inclusief hang & sluitwerk

Onze prijs € 229,95
(incl. btw)
Waardering:
87%
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
11101910
Onze prijs € 229,95

Heb je al een houten schutting, maar mis je nog een goede tuinpoort die jouw tuin volledig afsluit? Wat is er nou mooier dan een schutting met deur van hetzelfde grenenhout. Hekwerkonline heeft grenen poorten die perfect passen bij jouw houten schutting. Aantal benodigde plaatduimen t/m 100 cm breed 2 stuks, vanaf 120 cm breed 3 stuks. 

Een tuinpoort van grenen

Grenen is een zeer populaire naaldhout soort die veel gebruikt wordt voor tuinafscheidingen. Omdat het grenen hout zeer stevig materiaal is, is het heel geschikt als buitenmateriaal. Hierdoor zie je het hout vaak terug in schuttingen en tuinpoorten.

Onze grenen houten poorten worden standaard compleet aangeboden op een verstelbaar, stalen frame. Het frame is de basis voor de tuinpoort. De grenen houten planken worden op het frame bevestigd. De combinatie van het stevige staal in het frame en de houten planken zorgt ervoor dat de tuinpoort zeer stevig is en daardoor goed bestand is tegen alle weersinvloeden. Soms zitten er witte of groene plekken op het houtoppervlak. Dit is in werkelijkheid hars dat wit of groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg.

Voor het installeren van de tuinpoort is een grenen tuinpoort kozijn nodig. Dit kozijn zal eerst in de grond worden bevestigd met behulp van snelbeton of betonmortel. Vervolgens zal de tuinpoort aan het kozijn worden bevestigd, waardoor het geheel extra stevig staat.

Een grenen tuinpoort van Hekwerkonline

De grenen poorten van Hekwerkonline te verkrijgen in 100 cm en 120 cm breed. Deze tuindeuren zijn 190 cm hoog. De tuinpoort inclusief het tuinpoort kozijn zal uiteindelijk 190 cm tot 200 cm hoog zijn, afhankelijk hoe ver het kozijn in de grond is bevestigd.

De grenen schuttingpanelen van Hekwerkonline zijn standaard 180 cm hoog. Deze schuttingpanelen worden op betonnen onderplaten bevestigd. Hierdoor zal de schutting uiteindelijk ook 190 cm tot 200 cm hoog zijn.

Zelf de tuinpoort installeren

Het is heel eenvoudig om de grenen tuinpoort van Hekwerkonline zelf te installeren. Hiervoor heb je enkel de volgende onderdelen nodig:

Advies op maat

Wil je graag advies op maat welke tuinpoort het best past bij jouw tuinafscheiding? Onze adviseurs helpen je graag verder! Neem contact met ons op of stel je vraag via de chat. 

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
8.7
Waardering:
87% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Grenen poort 190 cm hoog inclusief hang & sluitwerk
U plaatst een review over:Grenen poort 190 cm hoog inclusief hang & sluitwerk
Uw waardering
Hulp Nodig?