Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Grenen poort 190 cm hoog inclusief hang & sluitwerk

Onze prijs 164,95
(incl. btw)
Waardering:
87%
Grenen poort 190 cm met stalen frame en RVS slot Geel groen
Grenen poort 190 cm hoog inclusief hang & sluitwerk
Waardering:
87%
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
11101910
Onze prijs 164,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Een tuinpoort van grenen

Grenen is een zeer populaire naaldhout soort die veel gebruikt wordt voor tuinafscheidingen. Omdat het grenen hout zeer stevig materiaal is, is het heel geschikt als buitenmateriaal. Hierdoor zie je het hout vaak terug in schuttingen en tuinpoorten.

Onze grenen houten poorten worden standaard compleet aangeboden op een verstelbaar, stalen frame. Het frame is de basis voor de tuinpoort. De grenen houten planken worden op het frame bevestigd. De combinatie van het stevige staal in het frame en de houten planken zorgt ervoor dat de tuinpoort zeer stevig is en daardoor goed bestand is tegen alle weersinvloeden. Soms zitten er witte of groene plekken op het houtoppervlak. Dit is in werkelijkheid hars dat wit of groen wordt door het impregneren. Deze plekken gaan geleidelijk weg.

Voor het installeren van de tuinpoort is een grenen tuinpoort kozijn nodig. Dit kozijn zal eerst in de grond worden bevestigd met behulp van snelbeton of betonmortel. Vervolgens zal de tuinpoort aan het kozijn worden bevestigd, waardoor het geheel extra stevig staat.

Een grenen tuinpoort van Hekwerkonline

De grenen poorten van Hekwerkonline te verkrijgen in 100 cm en 120 cm breed. Deze tuindeuren zijn 190 cm hoog. De tuinpoort inclusief het tuinpoort kozijn zal uiteindelijk 190 cm tot 200 cm hoog zijn, afhankelijk hoe ver het kozijn in de grond is bevestigd.

De grenen schuttingpanelen van Hekwerkonline zijn standaard 180 cm hoog. Deze schuttingpanelen worden op betonnen onderplaten bevestigd. Hierdoor zal de schutting uiteindelijk ook 190 cm tot 200 cm hoog zijn.

Zelf de tuinpoort installeren

Het is heel eenvoudig om de grenen tuinpoort van Hekwerkonline zelf te installeren. Hiervoor heb je enkel de volgende onderdelen nodig:

Advies op maat

Wil je graag advies op maat welke tuinpoort het best past bij jouw tuinafscheiding? Onze adviseurs helpen je graag verder! Neem contact met ons op of stel je vraag via de chat. 

Specificaties

Meer informatie
Dikte planken 1.6 cm
Hoogte ca. 180 - 190 cm
Houtsoort Grenen
Privacyniveau Geen doorkijk
Schrijf een beoordeling over Grenen poort 190 cm hoog inclusief hang & sluitwerk
U plaatst een review over:Grenen poort 190 cm hoog inclusief hang & sluitwerk
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Is de breedte van de poort inclusief kozijn?

De vermelde breedte van de poort, is exclusief kozijn. Het kozijn is aan de scharnierkant 4 cm breed en aan de slotkant 2 cm. Houd er ook rekening mee dat aan beide kanten ongeveer één cm speling moet zitten i.v.m. werking van het hout en het goed sluiten van de poort. Ook kun je door de scharnieren aan te draaien de poort ongeveer 3 cm links of naar rechts verstellen, ofwel breder maken.