Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Tuinverlichting

De mooiste tuinverlichting vind je bij Hekwerkonline! Van spots tot wandlampen voor in de tuin, bekijk het assortiment en plaats je bestelling online.

Tuinverlichting van Hekwerkonline

Bij Hekwerkonline vind je verschillende soorten tuinverlichting. Van lampen voor aan de muren, tot verlichting voor in de vijver. Je vindt op deze pagina alles wat je zoekt. Want net als binnen is het verstandig om ook voor buiten een lichtplan te maken. Dit doe je door voldoende afwisseling aan te brengen in de verschillende soorten tuinverlichting die je kiest. Houd hierbij bijvoorbeeld rekening met de hoogteniveaus in de tuin. Staan er bomen in de tuin? Zorg dan dat deze mooi verlicht worden door bijvoorbeeld tuinverlichting wat hier vanaf onder tegenaan schijnt. Een overkapping? Die moet natuurlijk ook mooi belicht worden! Dit kan met de spots van Hekwerkonline.

Garden Lights 12v

Een veelgekozen merk voor verlichting is Garden Lights. Met afzet wereldwijd van dit betrouwbare en betaalbare merk zit je dus helemaal goed bij Hekwerkonline. Met trots voeren wij Garden Lights 12 volt verlichting. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

12 volt verlichting plug & play

Ons 12 volt verlichting systeem is erg populair. Waarom? Het is aan te leggen zonder de hulp van een elektricien. Waarom? Omdat deze vorm van verlichting als “laagspanningssysteem” werkt. Wat is dat dan? Via de transformator – die wij dus ook leveren – wordt 230 volt omgezet naar laagspanning: je kan de draadjes dus aanraken zonder dat je een klap stroom krijgt. Wel zo handig en veilig voor mens en dier!

Voordelen 12 volt Garden Lights verlichting

Onze 12 volt verlichting is eenvoudig aan te leggen maar ook zeer eenvoudig uit te bereiden. Een veelgekozen product met sowieso de volgende voordelen:

  • Geen diep graafwerk, de kabels hoeven niet (diep) de grond in
  • Zelf te installeren zonder elektricien
  • Veilige keuze door laagspanning
  • Plug & play
  • Zuinig met LED licht
  • Makkelijk uit te breiden of te verplaatsen – ook na aanleg

Tuinverlichting schutting

Een veel gekozen product is de tuinverlichting voor de schutting. In veel tuinen van Nederland staat een schutting die niet vergeten mag worden. Want juist door de schutting te voorzien van de juiste tuinverlichting kun je jouw tuin écht de sfeer geven waar jij naar op zoek bent. Hierdoor omring je de tuin met een warme gloed. Als het ware een gouden randje om jouw tuin. Bekijk alle verschillende tuinverlichting voor de schutting hier op deze pagina.

Buitenverlichting border

Niet alleen de schutting, maar ook de border kun je uitlichten met de buitenverlichting voor de border van Hekwerkonline. Misschien heb je hier wel jouw favoriete bloemen of planten instaan, die ook ’s avonds in het donker goed zichtbaar mogen zijn? Of wil je jouw tuin een chique uitstraling geven? Dan is dit de perfecte buitenverlichting!

Verlichting aanleggen

Tuinverlichting aanleggen is bij ieder type weer anders. Gelukkig kunnen onze collega’s jou hier bij helpen. Je mag ze altijd bellen voor het stellen van vragen, maar je kunt ook gebruik maken van de speciale montageservice. Kies je voor deze service? Dan nemen wij jou al het werk uit handen en plaatsen wij de tuinverlichting op de juiste plek in de tuin. Dit doen we met uiterste precisie. Onze ervaren monteurs beschikken over de vaardigheden die nodig zijn voor het veilig en kundig aanleggen van verlichting in de tuin. Zo weet je zeker dat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

Snoeren

Misschien heb je de juiste verlichting voor de tuin al gevonden, maar zoek je nog een snoer die lang genoeg is. Wij bieden verschillende snoeren aan voor tuinverlichting. Al onze snoeren voldoen aan de gestelde eisen met betrekking tot elektriciteitsvoorziening in de tuin. Zo weet je zeker dat je een veilig snoer gebruikt, dat ook bij regen en vorst intact blijft.

Verlichting tuin

Kort gezegd vind je bij Hekwerkonline verlichting voor iedere tuin. Het maakt niet uit om wat voor tuin het gaat. Wij hebben tuinverlichting voor een: moderne tuin, een landelijke tuin of een botanische tuin. Dus wat voor sfeer jij ook wilt creëren, wij helpen je erbij!

12 volt buitenverlichting kopen

Buitenverlichting kopen bij Hekwerkonline gaat gepaard met een uitstekende service en snelle levering. Ook voordat jij een bestelling gaat plaatsen mag je altijd jouw vragen stellen aan een van onze medewerkers. Zij kunnen je alles vertellen over de producten, het betalen en de bezorging. Na jouw bestelling blijven wij voor jou bereikbaar voor advies over het onderhoud en eventueel styling tips. Neem dus snel contact met ons op of bestel direct jouw buitenverlichting via deze pagina.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.