Tuinverlichting

De mooiste tuinverlichting vind je bij Hekwerkonline! Van spots tot wandlampen voor in de tuin, bekijk het assortiment en plaats je bestelling online.

Tuinverlichting

Een tuin is pas echt af met sfeervolle verlichting. Maak van jouw tuin een sprookje in de avond en verhoogt bovendien de veiligheid met goede tuinverlichting. Met verlichting in de tuin krijgt je tuin uitstraling en kun je heerlijk buiten zitten op mooie zomeravonden. Tuinverlichting is niet alleen gezellig, maar verhoogt ook de veiligheid want je kunt beter zien waar je loopt en het schrikt inbrekers af! In onze webshop vind je hoogwaardige tuinverlichting in diverse soorten, waaronder solar verlichting en led verlichting. Onze tuinverlichting is bijzonder duurzaam en geeft een warm licht voor extra sfeer.

Tuinverlichting led

Led tuinverlichting is een bijzonder energiezuinige verlichting met een hoge lichtopbrengst. Led verlichting is een duurzame keuze want het aantal branduren is 15.000 of meer en dat komt al snel neer op minstens 10 jaar verlichting in de tuin! Ledverlichting staat bekend om koud wit licht maar in tegenstelling tot het koudwitte licht dat typerend is voor led, geeft het Hekwerkonline led licht een helder warmwit licht. Bij Hekwerkonline vind je sfeervolle ledverlichting en deze kleur past perfect in alle soorten buitenruimtes en tuinen. De led tuinverlichting past door de warmere kleur ook prima bij al bestaande lichtsystemen in de tuin. Met led verlichting van Hekwerkonline kies je dus voor zowel sfeer als duurzaamheid.

Solar tuinverlichting

Solar tuinverlichting werkt op zonne-energie en heeft dus geen elektriciteit nodig. Dit maakt solar tuinverlichting de ideale keuze voor iedereen die rekening wilt houden met het milieu. Bovendien bespaart solar tuinverlichting op de energiekosten! Met solar tuinverlichting creëer je snel en simpel een sfeervolle tuin. Solar verlichting is ook gemakkelijk te plaatsen om snel de veiligheid van je woning te vergroten, omdat licht in de tuin inbrekers afschrikt. De solar lampen laden zichzelf overdag op en in de avond verschijnt er vanzelf een prachtig verlichte tuin. De solar tuinverlichting is daarom ideaal om sfeer en veiligheid te creëren rondom het huis.

Tuinverlichting bestellen

Wil je jouw tuin helemaal afmaken met sfeervolle verlichting? Bestel gemakkelijk je tuinverlichting bij Hekwerkonline en deze wordt snel aan huis bezorgd. De verlichting is eenvoudig te monteren en van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons vind je naast gewone tuinverlichting ook verlichting voor op of aan een schutting of tuinafscheiding. Heb je vragen over het bestellen van buitenverlichting voor de tuin of wil je graag advies over welke verlichting bij jouw tuin past? Neem dan contact met ons op, we zijn gemakkelijk te bereiken zowel via de telefoon als via e-mail.

Hulp Nodig?