Steenkorven

Een “stenen schutting” is een unieke manier om jouw tuin af te sluiten van de buitenwereld. Schanskorven worden steeds meer gebruikt als tuinafscheiding. De meest populaire variant van de schanskorven zijn de steenkorven.

10 producten

Filter
per pagina
 1. Dubbelstaafmat voor steenkorf | thermisch verzinkt
  Dubbelstaafmat voor steenkorf | thermisch verzinkt
  Waardering:
  80%

  Deze panelen voor steenkorven zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes & kleuren. Voor 2 meter steenkorven heb je 2 panelen nodig.

 2. Paal voor dubbelstaafmat steenkorf Verzinkt
  Paal voor dubbelstaafmat steenkorf

  Paal voor steenkorf is verkrijgbaar in verschillende lengtes, deze palen zijn te gebruiken als tussenpaal, eindpaal en hoekpaal.

10 producten

Filter
per pagina

Wat is een steenkorf?

Een steenkorf schutting bestaat uit een stalen hekwerk en speciale steenkorfpalen. Dit frame wordt een schanskorf genoemd. Deze schanskorf wordt gevuld met stenen, waar de de naam steenkorven ook vandaan komt.

De combinatie van het staal van de schanskorf en de stenen waarmee de steenkorf gevuld is, zorgen ervoor dat de tuinafscheiding heel stevig is. Ook zorgt de combinatie van deze materialen voor een strakke, moderne en elegante uitstraling in jouw tuin. Wanneer je kiest voor steenkorven als afscheiding van je tuin, kies je voor een duurzaam product dat zijn kwaliteit erg lang zal behouden.

Het grote voordeel van steenkorven is dat dit product nauwelijks onderhoud nodig heeft en zeer goed bestand is tegen weersinvloeden. Het materiaal is erg duurzaam waardoor het product lang meegaat en een zeer geschikte keuze is.

Zelf jouw steenkorf installeren

Onze steenkorven zijn gemakkelijk zelf te monteren in jouw tuin. Voor de montage van de steenkorven heb je enkel de volgende materialen nodig:

 • Een set van 2 panelen voor de een steenkorf
 • Een paal voor steenkorven
 • Een draadanker
 • Kongcrete, snelbeton of betonmortel

Meer informatie over de mogelijkheden

Onze steenkorven kunnen ook met ander materiaal gevuld worden, zoals met hout.

Wil je graag meer informatie over ons aanbod steenkorven? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs of stel jouw vraag eenvoudig en snel via de chat. We helpen je graag!

Hulp Nodig?