Bamboe schutting

De bamboe schutting is een unieke, natuurlijke afscheiding. Verkrijgbaar in 90 of 180 cm hoog

8 producten

Filter
per pagina

8 producten

Filter
per pagina

Ben je op zoek naar een natuurlijke schutting of een tuinafscheiding met een natuurlijk uiterlijk? Dan is een bamboe schutting een zeer geschikte keus voor jou.

De bamboe schutting bestaat uit een stalen frame welke is voorzien van een zinklaag om corrosie in het frame te voorkomen. Dit frame wordt ook wel een bamboescherm genoemd. Het frame wordt opgevuld met bamboe stokken. De bamboe stokken worden heel dicht op elkaar geplaatst zodat het vrijwel niet meer mogelijk is om er tussendoor te kijken. Hierdoor is jouw privacy gegarandeerd.

Door bamboe te combineren met een verzinkt stalen frame is de bamboe schutting een zeer sterke tuinafscheiding. Dit maakt de bamboe schutting ook zeer weersbestand en duurzaam. Een ideale, fraaie  én natuurlijk tuinafscheiding dus!

Toepassingen

De bamboeschermen combineer je ook heel goed met andere type schuttingen uit ons assortiment. Zo is het heel mooi te combineren met steenkorven, kokos schanskorven en dubbelstaafmat hekwerk. Door te combineren met verschillende materialen en veel verschillende planten creëer je een unieke sfeer in jouw tuin.

Bamboe

Bamboe is een zeer snel groeiende plantsoort. Nadat de bamboestokken zonder wortel geoogst worden, groeit een nieuwe bamboestuk heel snel weer aan. Dit maakt bamboe een hernieuwbare en duurzame grondstof.

Bamboe heeft dezelfde eigenschappen als tropisch hardhout; het is heel sterk materiaal en verteert niet. De bamboe schutting heeft daarom een gegarandeerd lange levensduur.

Onderhoud bamboe schutting

Door de jaren heen zullen de bamboestokken iets verweren, waardoor ze doffer en iets lichter van kleur zullen worden. Het is ook mogelijk dat de bamboestokken verticaal kunnen gaan splijten. Om verkleuring te voorkomen moeten de bamboestokken tijdig behandeld worden met een blanke lak. Hiermee zorg je ervoor dat ze extra worden beschermd en behouden de bamboestokken de originele kleur en glans.

Bestel nu jouw bamboe schutting bij Hekwerkonline

Geef jouw tuin die tropische, natuurlijke en unieke uitstraling door de toevoeging van een bamboe schutting als tuinafscheiding. Wij helpen jou graag verder! Bereken nu heel gemakkelijk wat je precies nodig bent door enkel jouw tuinafmetingen in te voeren. Wij leveren vervolgens de volledige bamboe schutting op maat bij jou thuis!

Hulp Nodig?