Bespaar deze week honderden euro's! Vroeg voorjaar voordeel tot 20% op onze complete pakketten! Lees meer.
Melding sluiten

Veldafscheiding hockey

Veelgestelde vragen
Hoe groot is een hockeyveld?

Een standaard hockeyveld is 91,4 meter lang en 55 meter breed.

Veldafscheiding hockey

Voor de perfecte hockeyervaring heb je de juiste tools nodig. Hierbij kun je denken aan de goals, de ballen en de sticks, maar ook de veldafscheiding is voor hockey belangrijk. Met deze veldafscheiding voor hockey helpen we je graag! Bij Hekwerkonline zorgen we voor een op-maat-gemaakt hekwerk, rondom jouw hockeyveld. Met de veldafscheiding voor hockey houden we rekening met al jouw wensen. Ben je geïnteresseerd? Wacht dan niet langer en bestel direct!

Waarom hekwerk hockeyveld?

Als club kan het aanleggen van hekwerk hockeyveld af en toe een behoorlijke klus zijn. Hierom willen vele clubs deze tijd en moeite er niet insteken, maar wij raden dit wel aan. Het aanleggen van een veldafscheiding voor hockey brengt namelijk veel voordelen met zich mee. We benoemen er een paar!

Houd de bal in het veld

Een training of wedstrijd moet vloeiend lopen. Als je constant de ballen op moet halen omdat deze het veld uit zijn geslagen, zal dit niet gaan. Zonder veldafscheiding voor hockey verstoor je de trainingssessie van je pupillen enorm en daarmee ook hun progressie. Heb jij op je club de nieuwe Teun de Nooijer lopen, dan wil je zijn progressie niet tegengaan door regelmatig ballen op te halen.

Het grote voordeel van de veldafscheiding voor hockey bij Hekwerkonline is dat deze uit te breiden is naar jouw wensen. Zo houden we rekening met het formaat van je veld, maar kunnen we ook de hoogte in werken. Hierdoor zal je veldafscheiding fungeren als ballenvanger. Ideaal dus!

Kans voor sponsors

Het succes van jouw club is gebaseerd op resultaten, maar een duwtje in de rug is ook fijn. Een veldafscheiding voor hockey biedt de mogelijkheid om sponsors een plekje te bieden langs de lijn. Hierdoor worden de totale kosten van het onderhouden van je vereniging een stuk lager, omdat je sponsors je nu helpen.

Duidelijke scheiding

Tijdens een trainingssessie is overzicht heel belangrijk: je wilt je kunnen focussen op enkel jouw spel. Zonder een duidelijke veldafscheiding is hockey erg moeilijk te spelen, omdat je jouw eigen spel snel in de war haalt met het spel op het veld naast je. Vooral tijdens trainingen spelen verschillende teams tegelijkertijd. Bied jouw spelers de kans om zich beter te ontwikkelen door deze overzicht voor ze te creëren.

De mogelijkheden voor je veldafscheiding hockey

Bij Hekwerkonline verzien we jou van een totaalpakket op het gebied van je veldafscheiding voor hockey. We houden volledig rekening met je clubkleuren, het formaat van je veld en voor welk doel jij je veldafscheiding in wilt zetten. Daarnaast voorzien we je graag van advies. Heb jij vragen over hoe je het hekwerk het beste in kunt zetten? Kom in contact en ontvang specialistisch advies!

Koop je veldafscheiding hockey bij Hekwerkonline!

Ben jij op zoek naar de perfecte veldafscheiding voor hockey? Met Hekwerkonline ben jij voorzien van een hoge kwaliteit, gecombineerd met een snelle levering. Wil jij zo snel mogelijk genieten van de voordelen van een sterk stuk veldafscheiding? Wacht dan niet langer en bestel direct!