Bespaar deze week honderden euro's! Vroeg voorjaar voordeel tot 20% op onze complete pakketten! Lees meer.
Melding sluiten

Elektrische poortopeners

Op zoek naar elektrische poortopeners zodat je de poort automatisch kunt openen? Hekwerkonline levert snel, voordelig en hoge kwaliteit.

18 producten

Filter
per pagina

18 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Elektrische poortopeners

Ben je op zoek naar elektrische poortopeners? Bij Hekwerkonline vind je poortopeners waarmee je een poort met één druk op de knop opent. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Dankzij onze technische kennis en ervaring kunnen wij je als geen ander van advies voorzien! De elektrische poortopeners zijn voor particulieren die hun poort graag automatisch wil kunnen bieden, maar ook voor bedrijven om een bedrijfsterrein af te sluiten of het inkomende verkeer te willen kunnen controleren.

Waarom gaan voor elektrische poortopeners?

Poorten zonder elektrische poortopeners zie je vaak open staan. Dit maakt het het toetreden voor onbevoegden eenvoudiger en dat is niet wat je wil. Daarnaast is het niet alleen minder veilig voor spelende kinderen en huisdieren, maar het oogt ook niet netjes. Een poort ziet er het mooist uit wanneer hij gesloten is. Elektrische poortopeners bieden dus meer veiligheid en laten je poort er ook nog eens mooier uitzien!

Optimaal gemak

Er zijn diverse manieren om jouw poort te bedienen. Zo kun je kiezen om de poort te openen met een handzender, codepaneel of telefoon. Nadat de poort geopend is en jij of iemand anders er doorheen heeft kunnen lopen, fietsen of rijden, sluit de poort zich weer automatisch.

Zit je al een tijdje te twijfelen om je poort te automatiseren? Twijfel dan niet langer, want een elektrische poortopener zorgt voor optimaal gemak. Je kunt vanuit de auto de poort automatisch openen. Zo hoef je dus niet meer uit te stappen! Ideaal wanneer het in de winter koud is of wanneer het regent.

Advies nodig?

Heb je vragen over de elektrische poortopeners van Hekwerkonline of wil je graag advies? Het is bijvoorbeeld heel belangrijk dat de elektische poortopener zo wordt geïnstalleerd dat hij ook veilig sluit. Zeker als er kinderen in de buurt aanwezig zijn. Onze medewerkers kunnen jou hierover adviseren. Neem bij vragen altijd contact op met onze specialisten van de klantenservice. Zij staan voor je klaar en beantwoorden al jouw vragen. Met hun kennis en ervaring kunnen zij jou altijd voorzien van advies op maat.

Bestellen bij Hekwerkonline.nl

Bestel snel en voordelig jouw elektrische poortopeners online. Bij Hekwerkonline worden elektrische poortopeners gemakkelijk bij jou thuis bezorgd. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is genieten van het gemak dat elektrische poortopeners bieden!.