Fascia board

9 producten

per pagina

9 producten

per pagina

Fascia Board is een essentieel onderdeel van elk buitenproject. Het is wat je ziet als je opkijkt naar de daklijn, en het geeft je huis een afgewerkt uiterlijk. Fascia Board wordt gemaakt van verschillende materialen die zowel duurzaam als weerbestendig zijn. Op deze pagina leggen we de functie van Fascia Board nader voor je uit, maar is het ook mogelijk om dit materiaal gelijk aan te schaffen. Neem direct een kijkje op onze website!

Wat is Fascia Board?

Fascia Board is een vlakke plank die langs de randen van de daklijn loopt, meestal rond goten, ramen of deuren. Het is vaak gemaakt van PVC (polyvinylchloride) waardoor het ongelooflijk duurzaam en weerbestendig is. Je kunt het PVC Fascia Board vinden in verschillende maten, kleuren, stijlen, texturen en materialen om de bestaande stijl van je huis aan te vullen.

Doel van Fascia Board

Fascia Board dient twee belangrijke doelen: esthetiek en bescherming. Niet alleen maakt het het uiterlijk van je huis van verre compleet, maar het helpt ook de kwetsbare delen van je dakbedekking te beschermen tegen mogelijke schade door regen of sneeuwaccumulatie. Door rond deze delen een boeiboord te laten aanbrengen, kun je er zeker van zijn dat je huis jarenlang veilig blijft.

De verschillende soorten Fascia Board

Het Fascia Board is er in alle soorten en maten. Grey Fascia Board Farnham is een populaire optie onder huiseigenaren, omdat de matte afwerking een elegante en toch klassieke uitstraling heeft, die perfect past bij elke huisstijl. Andere populaire opties zijn witte PVC boeiboorden die betaalbaar zijn en toch voldoende bescherming bieden tegen barre weersomstandigheden. Of je nou kiest voor het Grey Fascia Board of een andere variant van een millboard gevelbekleding, zorg ervoor dat het goed past bij de bestaande structuren van je huis voor een maximaal effect!

Onderhoud en zorg voor je Fascia Board

Omdat het Fascia Board voortdurend wordt blootgesteld aan extreme weersomstandigheden zoals wind, regen en sneeuw, moeten deze regelmatig worden schoongemaakt en onderhouden, zodat deze er jarenlang op zijn best blijft uitzien. Om dit te doen, gebruik je gewoon om de paar maanden een zachte borstel of een doek die je in een sopje met bleekwater of azijn doopt om al het vuil op het oppervlak van je plank te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je plank zijn oorspronkelijke kleur en glans nog jaren behoudt!

Fascia Board kopen bij Hekwerkonline!

Nu je weet over Fascia Board gevelbekleding is de aankoop hiervan niets minder dan logisch. Vooral als je dit bij Hekwerkonline doet! Wanneer je ervoor kiest om je aankoop bij ons te plegen, kies je voor een allround service waarin we zowel hoge kwaliteit Fascia Board leveren, maar ook verder nadenken over hoe dit zo mooi mogelijk in je tuin verwerkt kan worden. Bij interesse zorgen we montage, maar helpen we ook met de inrichting van je tuin rondom de boeiboorden. Is dit de service waarnaar jij op zoek bent, plaats je bestelling dan gelijk of neem contact op met één van onze specialisten om advies te ontvangen!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.