Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Bankirai vlonderplanken

Vlonderplanken van Bankirai zijn een duurzame keuze zorgen voor een strakke en mooie uitstraling van jouw vlonder.

4 producten

per pagina

4 producten

per pagina

Wat is bankirai hout? 

Bankirai hout  is een duurzame houtsoort afkomstig van de Shorea laevifolia boom, die voornamelijk groeit in Zuidoost-Azië. Het hout staat bekend om zijn duurzaamheid, sterkte en natuurlijke weerbestendigheid en is daarom ideaal voor het maken van een vlonder. Het hout heeft een mooie donkerbruine tot geelbruine kleur met een fijne nerfstructuur, waardoor het hout er aantrekkelijk uitziet. Of je nou een modern of een rustieke sfeer wil creëren, met Bankirai hout kun je dit beide bereiken. 

Een duurzame keuze 

Vanwege de duurzaamheid en lange levensduur is Bankirai hout een populaire keuze voor buitentoepassingen waarbij weerstand tegen vocht en extreme weersomstandigheden belangrijk is. Of het nu heet en zonnig is of koud en regenachtig, Bankirai houten vlonderplanken zullen hun vorm en stabiliteit behouden. Het hout neemt weinig vuil en vocht op. Hierdoor zullen de planken minder glad worden dan andere goedkopere hardhoutsoorten.  

Onderhoud van bankirai hout 

Bankirai hout vereist wel regelmatig onderhoud, tenminste als je de mooie en kenmerkende kleur wil behouden. Hierbij moet je denken aan regelmatig bezemen, periodieke reiniging en het aanbrengen van beschermende oliën. Zo bescherm je het hout ook het best. De vlonder zal zonder behandeling eerder vergrijzen, maar ook dat kan erg mooi zijn bij deze houtsoort.  

De kenmerken van bankirai  

Banikrai hardhout heeft een aantal unieke eigenschappen. De planken hebben een fijne gelijkmatige structuur, met relatief weinig noesten. Dit zorgt voor een strakke en mooie uitstraling van jouw vlonder. Banikrai hout is eenvoudig te bewerken. Hoewel het een sterk en duurzaam hout is, kun je de planken gemakkelijk op maat zagen zonder al te veel problemen.  

Hoelang gaat een bankirai houten vlonder mee? 

Bij Hekwerkonline krijgen we vaak de vraag hoe lang een Bankirai vlonder mee gaat. Je kunt gerust rekenen op een levensduur van 25 jaar als je het hout goed behandelt. Met een Bankirai houten vlonder geniet je dus jarenlang van een prachtig terras zonder je zorgen te maken over verval of vervorming.

Eenvoudige installatie

Het installeren van Bankirai houten vlonderplanken is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde technieken. Dankzij het handige kliksysteem kun je de planken snel en gemakkelijk in elkaar zetten. Bovendien zijn Bankirai vlonderplanken bij Hekwerkonline verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes en diktes, waardoor je de perfecte afmetingen kunt kiezen voor jouw eigen vlonder. Wij hebben overigens buiten onze reguliere Bankirai vlonderplanken ook Bankirai vlonderplanken met rubberen strip en Bankirai vlonderplanken met een dubbele v-groef in ons assortiment. 

Niet alleen bankirai vlonderplanken bij Hekwerkonline 

Bij Hekwerkonline hebben we niet alleen vlonderplanken van Bankirai hout in ons assortiment.  
Bij ons vind je ook de volgende soorten vlonderplanken: 
 
Millboard vlonderplanken 
Douglas vlonderplanken 
Grenen vlonderplanken 
Hardhouten vlonderplanken 
Weathered Oak vlonderplanken 
Enhanced Grain vlonderplanken  

Kies voor kwaliteit bij Hekwerkonline

Kies je voor kwaliteit, dan kies je voor Hekwerkonline. Onze vlonderplanken zijn zorgvuldig geselecteerd en van de hoogste kwaliteit. Heb je vragen of wil je meer informatie over onze Bankirai vlonderplanken?  Dan kun je rekenen op deskundig advies en ondersteuning. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers van Hekwerkonline staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze adviseurs telefonisch of per mail eenvoudig bereiken.  Liever een chatbericht sturen? Ook dat kan uiteraard via onze website.   

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.