Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Parasolhoezen

Parasolhoezen beschermen je parasol tegen vuil en weersinvloeden, waardoor deze langer mooi blijft en je er langer van kunt genieten.

3 producten

Filter
per pagina

3 producten

Filter
per pagina

Parasolhoezen van Hekwerkonline

Ontdek de hoogwaardige parasolhoezen van Hekwerkonline, perfect om jouw staande parasol of zweefparasol te beschermen tegen vuil en weersinvloeden, waardoor je langer van jouw parasol kunt genieten.

Waarom een beschermhoes voor een parasol?

Om de levensduur van je parasol te verlengen, is het verstandig om een passende beschermhoes te gebruiken. Regen en zon kunnen de kleur van parasoldoeken doen vervagen, en wanneer een parasol ingeklapt buiten staat, kan dit leiden tot ongelijke verkleuring. Een parasolhoes helpt deze problemen te voorkomen, waardoor je parasol er langer mooi uit blijft zien.

Parasolhoes voor zweefparasols

Of je nu een staande parasol of een moderne zweefparasol hebt, bij Hekwerkonline vind je de juiste parasolhoes. Onze collectie omvat verschillende maten, merken en modellen, inclusief speciale hoezen voor boogparasols. We raden aan om altijd de bijbehorende hoes in de juiste maat te kiezen, zodat je zeker weet dat je parasol goed beschermd is.

Beschermadvies van Hekwerkonline

Om vlekken te voorkomen, adviseren wij om de beschermhoes niet over een natte parasol te gebruiken. Als je parasol nat is geworden door regen, laat deze dan eerst uitgeklapt drogen voordat je de hoes eroverheen plaatst. In de winter is het aan te raden om jouw parasol indien mogelijk binnen op te bergen, zelfs wanneer deze is bedekt met een hoes. Zo blijft je parasol beschermd tegen stof en vuil. Als er langdurig slecht weer wordt voorspeld, is het extra verstandig om de parasol binnen op te bergen om te voorkomen dat er vocht onder de hoes komt. Zo kun je langdurig genieten van jouw parasol, seizoen na seizoen.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.