Bestrating

Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment buitenvloertegels waar je jarenlang plezier van zult hebben.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Buitenvloeren koop je bij Hekwerkonline 

Wil jij jouw tuin of terras aanleggen of renoveren? Of jouw tuin een terras met karakter geven? Kies dan voor een buitenvloer van Hekwerkonline. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment buitenvloertegels waar je jarenlang plezier van zult hebben. Met een buitenvloer van Hekwerkonline kun je zowel een moderne, strakke uitstraling als een warme en natuurlijke sfeer creëren.  

Ruim assortiment buitenvloeren 


Bij Hekwerkonline vind je een breed scala aan tuintegels. We bieden de volgende tuintegels aan in verschillende materialen en formaten: 

  • Keramische tegels 
  • Vlonderplanken 
  • Rubbertegels 
  • Houten tegels 
  • Composiet tegels 

Welke tegels moet je kiezen? 

Wij begrijpen goed dat je tussen al ons aanbod niet goed weet voor welke tegels je moet kiezen. Gelukkig hebben we bij Hekwerkonline alle kennis in huis om jou te helpen de juiste keuze te maken. Om jou een beetje op weg te helpen hebben we de verschillende soorten tegels met hun specifieke eigenschappen even onder elkaar gezet, zodat je een goede beslissing kunt maken.  

Keramische tuintegels 

Wil je jouw tuin een luxe uitstraling geven? Kies dan voor de populaire keramische tegels. De Keramische tuintegels lijken sterk op tegels van natuursteen. Deze tegels zien er niet alleen heel aantrekkelijk uit, maar ze zijn ook praktisch. Ze zijn namelijk onderhoudsarm, duurzaam, kleur- en slijtvast en eenvoudig schoon te houden. Hekwerkonline biedt deze keramische tegels aan in diverse kleuren en afmetingen, zodat je jouw tuin of terras de gewenste uitstraling kunt geven.  

Vlonderplanken 

Liever een natuurlijke touch geven aan jouw tuin met een lange levensduur? Denk dan eens aan het gebruik van houten vlonderplanken. Door vlonderplanken te gebruiken kun je een warme, maar toch ook strakke uitstraling creëren. Bij Hekwerkonline hebben we vlonderplanken in verschillende materialen en elke van deze materialen heeft weer eigen specifieke kenmerken. Hekwerkonline biedt de volgende opties aan: 

  • Millboard vlonderplanken  
  • Bankirai vlonderplanken  
  • Douglas vlonderplanken 
  • Grenen vlonderplanken 
  • Hardhouten vlonderplanken  

Om jouw vlonder helemaal af te maken hebben we ook de perfecte vlonderafwerking om jouw vlonder te helpen beschermen tegen bijvoorbeeld weersinvloeden, vuil, schimmel en vlekken en vind je bij ons ook de juiste toebehoren zoals vloerdragers, onderliggers en vlonderolie. Kortom, bij Herwerkonline vind je alles onder één dak om jouw vlonder perfect te kunnen leggen en te onderhouden. 

Rubber tegels 

Bij Hekwerkonline geloven we dat een tuin of terras niet alleen mooi, maar tegelijkertijd ook veilig en comfortabel kan zijn. Daarom hebben we ook rubber tegels in ons assortiment. Deze veelzijdige tegels combineren functionaliteit met stijl, waardoor je een veilige en aantrekkelijke omgeving kunt creëren voor jouw terras of tuin. Deze tegels zijn ook zeer geschikt om te gebruiken bij speeltoestellen. Hekwerkonline heeft diverse soorten rubbertegels, die eenvoudig te plaatsen zijn. De tegels zijn gemaakt om lang mee te gaan en zijn zeer onderhoudsvriendelijk 

Houten tegels 

Houten tegels geven een tuin warmte en sfeer. Mede door hun unieke nerfpatronen kun je echt een fijne sfeer creëren. Bij Hekwerkonline hebben we ook hierin diverse mogelijkheden en formaten. Of je nou kiest voor houten buitentegels van 30 x 30 cm of op zoek bent naar grote hardhouten tuintegels van 100 x 100 cm, wij hebben het allemaal.  

Composiet tegels

Wil je een  onderhoudsvriendelijk en duurzaam terras aanleggen? Denk dan eens aan composiet terrastegels. Composiet is eigenlijk een combinatie van hout en kunststof. Deze mix zorgt ervoor dat je de beste kenmerken van deze materialen combineert. Composiet tuintegels hebben namelijk de uitstraling van hout, maar de kenmerken van kunststof. Dat betekent dat ze goed tegen vocht kunnen, niet verkleuren en ook sterk zijn. Het is ook een kindvriendelijke optie, want er zullen geen splinters zijn. Deze tegels zijn bijvoorbeeld erg geschikt voor het aanleggen van een terras bij een zwembad.  Bij Hekwerkonline hebben we verschillende uitvoeringen. We hebben deze tuintegels in bruin, antraciet en in zwart/wit.  
 

Waar moet je op letten als je een buitenvloer gaat kopen?

Het kan best lastig zijn om de juiste buitenvloer te kiezen, zeker als je jouw tuin een geheel andere uitstraling wil geven. Er zijn zo veel mogelijkheden, dat het allicht goed is, voordat je op zoek gaat naar een geschikte bestrating je eerst nadenkt over de volgende punten: 

Bepaal de gewenste uitstraling

Hoe ziet jouw ideale terras er uit? Wil je dat jouw terras een verlengstuk van jouw huis is? Of wil je juist een totaal andere sfeer creëren. Wil je juist een strakke, moderne look of liever een warme, sfeervolle uitstraling. De keuze van jouw buitenvloer is hierin zeer bepalend, dus neem de tijd om te bepalen welke uitstraling jouw buitenruimte moeten hebben. 

Materiaal en onderhoud 

Vind je het niet erg om wat meer onderhoud te hebben aan jouw terras of kies je liever voor een onderhoudsvriendelijke optie? Bij Hekwerkonline hebben we bijvoorbeeld diverse soorten vloertegels, die variëren in materiaal en daarbij ook in mate van onderhoud. Het is natuurlijk verstandig om je hier ook van tevoren in te verdiepen. Hou hierbij ook prijs-kwaliteit in de gaten en de wijze waarop de tegels gelegd moeten worden. 

Meten is weten 

Bepaal van te voren hoe groot de tegels moeten zijn en hoe groot de oppervlakte is, waar de tegels gelegd moeten worden. Ga je zelf aan de slag met het leggen van de buitenvloer? Let dan op dat de voegen ook nog wat ruimte zullen innemen.  

Advies over buitenvloeren 

We kunnen ons goed voorstellen dat het lastig is om online een keuze te maken. Er is ook zo ontzettend veel mogelijk. Neem gerust telefonisch contact op met de klantenservice van Hekwerkonline of stuur ons een e-mail. Onze adviseurs staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou te adviseren over de mogelijkheden op het gebied van tuintegels en vonderplanken.