Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Padelbanen

Padelbaan

Je ziet steeds meer mensen op de padelbaan. Deze sport lijkt op tennis, maar kent andere regels en een kleiner veld. Heb jij een ruime tuin of een gezamenlijk plein, wat je met de buren deelt? Dan is dit product geschikt voor jou of jouw buurt. De padelbaan wordt compleet geleverd en je kunt deze laten plaatsen door onze deskundige monteurs. Voor je het weet kunnen jullie fanatieke wedstrijden spelen met de buren en je bespaart ook nog eens kosten op een lidmaatschap bij een club. Meer weten over het aanschaffen van jouw eigen padelbaan? Lees dan snel verder!

Afmeting padelbaan

De afmeting van een padelbaan is 10 meter breed en 20 meter lang. Houd hier rekening mee bij het aanschaffen van dit product. Vraag eens bij de gemeente of het mogelijk is de padelbaan met de buurt te plaatsen. Misschien kunnen zij in de wijk een locatie beschikbaar stellen. Een mooi initiatief om samen met de buurt in beweging te komen en tegelijkertijd de saamhorigheid te vergroten.

Padelveld in jouw tuin

Ben jij de gelukkige die beschikt over een tuin, welke voldoende ruimte biedt voor het plaatsen van een padelveld in jouw tuin? Dan is er natuurlijk niets zo bijzonder om op zaterdag ochtend met jouw padel racket de tuin in te lopen en een wedstrijd te spelen. Wat een luxe om niet eerst een eind te moeten rijden naar de club, maar gewoon jouw eigen paddel veld in de achtertuin te hebben staan!

Padelbaan aanleggen

Een padelbaan aanleggen vereist de nodig expertise. Daarom raden wij je aan om dit door onze monteurs uit te laten voeren. Zij weten precies hoe ze een padel baan moeten aanleggen. Met zo’n baan wil je jaren kunnen doen. Zorg daarom dat je het direct goed uit laat voeren en maak gebruik van de montageservice van Hekwerkonline. Hiermee mak je het een stuk gemakkelijker voor jezelf. Niet voor niets streven wij altijd naar grenzeloos gemak voor onze klanten.

Besteed je de aanleg van de padelbaan niet uit aan ons team? Weet dan dat je ons altijd mag bellen voor vragen en tips. Service staat bij ons hoog bovenaan en dus zullen wij er, zowel voor als na de aankoop, alles aan doen om je zo goed mogelijk te ondersteunen en adviseren.

Padelbaan kopen

Ben jij enthousiast geworden en sta je op het punt een padelbaan te kopen? Bekijk dan hier op deze pagina alle mogelijkheden. Ook voor advies bij het maken van jouw keuze kun je onze collega’s bereiken via het volgende telefoonnummer: 085 - 1301947. Wij leveren de padelbaan binnen 5 werkdagen af tot in jouw tuin en zetten deze, indien je kiest voor de montageservice, direct voor jou in elkaar. Zo kun je snel jouw eerste wedstrijd spelen op jouw eigen baan. Ben je tevreden met jouw aankoop? Post dan een foto van de padelbaan op een van jouw socialmediakanalen. Vergeet je ons niet te taggen? Wij vinden het erg leuk om te zien hoe onze producten zorgen voor steeds meer blij klanten!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.