Toebehoren

Nog een onderdeel nodig voor het monteren van je tuinpoort? Bekijk dan ons assortiment aan toebehoren.

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur
Houtsoort
  1. Hardhout 1 artikel
  2. Zwart geïmpregneerd 1 artikel

1-20 van 86 artikelen

Filter
per pagina

1-20 van 86 artikelen

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Toebehoren poorten

Wil je zelf een toegangspoort maken voor de tuin en zoek je de juiste benodigdheden? Bij Hekwerkonline vind je een breed assortiment tuinpoorten in verschillende materialen, stijlen en formaten. De tuinpoorten zijn geschikt voor iedere tuin en bieden privacy en veiligheid op een stijlvolle manier. De toebehoren voor poorten van Hekwerkonline helpen je poort makkelijk zelf te monteren en je bestelt alle producten gemakkelijk in onze webshop. Zo kun je direct van start met jouw tuinproject en voorzie je je tuin van een stijlvolle toegangspoort waar je jaren plezier van zult hebben.

Soorten Toebehoren

Met een toegangspoort maak je de tuinafscheiding helemaal af en wij bieden een poort bijpassend bij alle soorten tuinafscheidingen. Er zijn behalve de toebehoren voor poorten ook diverse toebehoren te verkrijgen voor metalen- en houten tuinpoorten zodat je jouw tuinpoort zelf kunt realiseren. Alle toebehoren voor poorten zijn bedoeld om de poorten zo goed en stevig mogelijk te plaatsen. Om de poortpalen van de metalen poort stevig in de grond te zetten, kun je ervoor kiezen om deze te verstevigen met betonmortel of snelbeton. Het is ook mogelijk om de metalen poort meer privacy te geven door middel van vlechtband. Voor extra veiligheid voor de kinderen zou je kunnen kiezen voor een kindveilig slot. Deze worden met name gebruikt bij bijvoorbeeld vijvers of bij scholen.

Toebehoren voor houten poorten

Een stijlvolle houten schutting maak je natuurlijk af met een houten toegangspoort. Houten poorten dienen verstevigd te worden met een kozijn en bij onze toebehoren voor poorten bestel je gemakkelijk een kozijn voor jouw tuinpoort. De kozijnen zijn verkrijgbaar in hoogwaardig hout van diverse soorten: Douglas hout, geïmpregneerd hout en hardhout. Dit moet gemonteerd worden aan een muur of betonnen paal, wat je kunt doen met toebehoren voor poorten. Om deze paal te verstevigen zou je ook betonmortel of snelbeton kunnen storten. Dit geeft extra stevigheid aan de ombouw van de poort.

Toebehoren voor poorten bestellen

Bij Hekwerkonline bestel je gemakkelijk alles wat je nodig hebt om jouw tuinafscheiding te voorzien van een mooie toegangspoort. Kom je er niet uit en wil je advies over welk toebehoren voor poorten je nodig hebt om jouw tuinproject te realiseren? Wij adviseren je graag over welke toebehoren voor poorten en producten je nodig hebt dus neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en zijn gemakkelijk te bereiken, zowel telefonisch als via e-mail. Geef je de montage van jouw tuinpoort liever uit handen? Dan staan onze medewerkers voor je klaar voor montage op locatie.