Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Complete pakketten schanskorven

We maken het je graag gemakkelijk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om complete pakketten aan te bieden. Het mooie van deze pakketten is dat je alleen nog maar de afmetingen van je schutting hoeft in te vullen, en wij doen de rest.

8 producten

Filter
per pagina

8 producten

Filter
per pagina

Dubbelstaafmat steenkorf

Een steenkorf wordt ook wel schanskorf genoemd. Een schanskorf wordt vaak gebruikt als tuin of erfafscheiding. Schanskorven kunnen worden gemonteerd in combinatie met dubbelstaafhekwerk of schuttingen. Schanskorven zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes:

  • 83 cm hoog
  • 103 cm hoog
  • 123 cm hoog
  • 143 cm hoog
  • 183 cm hoog

Keuze uit meerdere kleuren

Deze steenkorf is verkrijgbaar in de kleuren:

  • Thermisch verzinkt,
  • Antraciet - RAL7016
  • Zwart - RAL9005
  • Dennengroen - RAL6009
  • Mosgroen - RAL6005.

De I-profielen zijn alleen verzinkt te bestellen en niet beschikbaar in een RAL-kleur. Als je kiest voor palen met lijst, dan ontvang je de palen in de dezelfde RAL-kleur als je hekwerk.

Onze configurator

In de configurator kun je de afmetingen van de tuin ingeven. Wij zorgen ervoor dat je aan de hand van deze informatie de juiste materialen geleverd krijgt. Wanneer je dit pakket wilt bestellen zorgt de configurator ervoor dat de juiste producten worden geselecteerd en berekend. De schanskorven kunnen met stenen gevuld worden maar deze worden niet meegenomen in de berekening. De stenen moeten los besteld worden. De schanskorven kunnen ook met ander materiaal gevuld worden.

Steenkorf installeren

Deze schanskorf wordt vaak gebruikt als tuin of erfafscheiding. Dankzij het speciaal ontwikkelde systeem is het eenvoudig om de schanskorven zelf te plaatsen. Voor het plaatsen van deze schanskorven maken wij gebruik van de dubbelstaafmatten voor steenkorf. Deze dubbelstaafmatten hebben staven die aan elkaar zijn gelast. Je kunt er voor kiezen om de 6/5/6 mm dikke variant te kiezen of de 8/6/8 mm variant. Deze draaddikte zorgt ervoor dat je een sterk en stevig systeem hebt. Door de steenkorven nog steviger te maken, wordt er gebruik gemaakt van afstandhouders.

Met de geleverde materialen kun je de steenkorf eenvoudig zelf monteren. De palen moeten 60 cm de grond in. Wij adviseren ten zeerste om de palen in snelbeton te monteren. Daarnaast leveren wij standaard afstandhouders mee, hierdoor buigen de dubbelstaafmatten niet door wanneer er bijvoorbeeld stenen ingeplaats worden.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.