Complete pakketten schanskorven

Hekwerkonline heeft complete pakketten ontwikkeld om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Wanneer je de afmetingen invult, wordt er automatisch uitgerekend wat de benodigdheden zijn en vervolgens leveren wij juiste materialen aan.

7 producten

Filter
per pagina

7 producten

Filter
per pagina

Hout betonschuttingen

De hout betonschutting is een steeds populairder product om een tuin of erf mee af te scheiden. Door gebruik te maken van hout en beton krijg je een robuust en stevig geheel. Hekwerkonline heeft verschillende soorten complete hout betonschuttingen. De hout betonschutting kan in allerlei variaties gemaakt worden. Zo kun je kiezen voor Douglas, grenen en hardhout en bepaal je zelf het aantal planken van je schutting, van 15 planken verticaal en 3 horizontaal tot 21 planken verticaal en 3 horizontaal. Hoe meer planken de schutting heeft, hoe meer privacy jouw schutting biedt.

De betonpalen en onderplaten zijn gewapend met staal. Zo wordt de stevigheid en de kwaliteit van de betonpalen gewaarborgd. De betonpalen van Hekwerkonline zijn voorzien van een zogenoemde ‘diamantkop’. De palen kunnen tot de gewenste diepte in de grond geplaatst worden en vervolgens komt de onderplaat tussen deze palen. Door gebruik te maken van de onderplaat, zal de schutting niet in aanraking komen met de aarde, waardoor de schutting niet gaat rotten.

Houten schuttingen

Een houten schutting is één van de meest gebruikte erfafscheidingen. Er zijn veel verschillende soorten, maten en hoogtes te verkrijgen. Hekwerkonline heeft de beste en meest voorkomende producten voor jou geselecteerd. Ook deze schuttingen verschillen van elkaar door het type hout en het aantal planken dat wordt gebruikt. De meest voorkomende houten schuttingen zijn grenen schuttingen en hardhouten schuttingen. Doordat deze schuttingen alleen van hout zijn, krijg je een sfeervol geheel in jouw tuin.

Complete pakketten schuttingen van Hekwerkonline

Hekwerkonline wil het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom hebben wij een calculator ontwikkeld die het denkwerk voor je doet. Met de informatie die jij aanlevert, rekent onze calculator precies uit hoeveel materiaal je nodig hebt en bestel je een van onze compleet pakketten. Wij maken onderscheid tussen verschillende schutting pakketten. Hierbij moet je denken aan hout betonschuttingen en/of houten schuttingen.

Hulp Nodig?