Complete pakketten schanskorven

Hekwerkonline heeft complete pakketten ontwikkeld om het klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Wanneer je de afmetingen invult, wordt er automatisch uitgerekend wat de benodigdheden zijn en vervolgens leveren wij juiste materialen aan.

10 producten

Filter
per pagina

10 producten

Filter
per pagina

Dubbelstaafmat steenkorf

Een steenkorf wordt ook wel schanskorf genoemd. Een schanskorf wordt vaak gebruik als tuin of erfafscheiding. Schanskorven worden vaak gebruikt in combinatie met andere producten zoals dubbelstaafhekwerk of schuttingen. Steenkorven zijn te verkrijgen in verschillende hoogtes:

  • 103 cm hoog
  • 123 cm hoog
  • 143 cm hoog
  • 183 cm hoog

Deze steenkorf is verkrijgbaar in de kleur thermisch verzinkt. In de configurator kun je de afmetingen van de tuin ingeven. Wij zorgen ervoor dat je aan de hand van deze informatie de juiste materialen geleverd krijgt. Wanneer je dit pakket wil bestellen zorgt de configurator ervoor dat de juiste producten worden berekend. Wij leveren een volledig pakket. De schanskorven kunnen met stenen gevuld worden maar deze worden niet meegenomen in de berekening.

Steenkorf installeren

Deze schanskorf wordt vaak gebruikt als tuin of erfafscheiding. Dankzij het speciaal ontwikkelde systeem is het eenvoudig om de schanskorven zelf te plaatsen. Voor het plaatsen van deze schanskorven maken wij gebruik van de dubbelstaafmatten voor steenkorf. Deze dubbelstaafmatten hebben staven die aan elkaar zijn gelast. De staven zijn 6/5/6 mm dik. Deze draaddikte zorgt ervoor dat je een sterk en stevig systeem hebt. Door de steenkorven nog steviger te maken, wordt er gebruik gemaakt van afstandhouders.

Hekwerkonline heeft een systeem ontwikkeld waarmee iedereen een steenkorf (schanskorf) kan installeren. Met ons complete pakket configurator krijg je de benodigde materialen op de gewenste locatie geleverd. Met de geleverde materialen kun je de steenkorf eenvoudig zelf monteren. De palen moeten 60 cm de grond in en kunnen eventueel verstevigd worden met betonmortel of snelbeton. Daarnaast leveren wij standaard afstandhouders mee, hierdoor zakken de dubbelstaafmatten niet door wanneer er bijvoorbeeld stenen ingeplaatst worden.

Hulp Nodig?