Dubbelstaafmat voor steenkorf 6/5/6

Onze prijs 46,95
(incl. btw)
Waardering:
80%
Dubbelstaafmat voor steenkorf | thermisch verzinkt
Dubbelstaafmat voor steenkorf 6/5/6
Waardering:
80%
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
1010197
Onze prijs 46,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Dubbelstaafmat voor steenkorf | thermisch verzinkt

De dubbelstaafmat bestaat uit een enkele verticale staaf die aan beide kanten is gelast aan een horizontale staaf. Deze worden geproduceerd met staven van 5 mm en 6 mm dik staal. De naam dubbelstaafmatten is ontstaan door de twee buitenste staven. Het draad is thermisch verzinkt en gaat roesten tegen. Daarnaast staat dit garant voor een lange levensduur.

De ruimte tussen de staven in is 5 cm breed en 20 cm hoog. Dit noemen we de maaswijdte van de dubbelstaafmat. Deze mazen zijn geschikt voor grotere stenen.

Het installeren van een dubbelstaafmat voor steenkorf

Wij willen het je graag gemakkelijk maken. Zo kun je je eigen stalen schanskorf vrij eenvoudig zelf installeren. Voor het installeren van de schanskorf heb je palen voor steenkorven nodig. De dubbelstaafmatten kunnen in de paal gehangen worden. De palen moeten 60 cm in de grond geplaatst worden. Deze kunnen in de grond verstevigd worden met kongcrete, betonmortel of snelbeton.

Om er voor te zorgen dat de korven niet gaan uitdijen door de zwaarte van de stenen gebruik je een draadanker. Die houdt weerszijden van de steenkorf stevig bij elkaar.

  • Voor 100 cm zijn 30 ankers nodig
  • Voor 120 cm zijn 35 ankers nodig
  • Voor 140 cm zijn 40 ankers nodig
  • Voor 180 cm zijn 45 ankers nodig.

Om de dubbelstaafmatten te monteren moet je gebruik maken van palen voor steenkorf en draadankers.

Advies op maat?

Wil je graag meer informatie over onze dubbelstaafmatten voor steenkorf voordat je je bestelling plaatst? Stel je vraag via de chat of neem contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen?

Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf slijp je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen.