Complete pakketten hout en composiet

Hekwerkonline wil het zijn klant graag makkelijk maken. Daarom hebben wij ervoor gekozen om allemaal pakketten te maken. Het mooie van deze “complete pakketten” is dat je alleen nog maar de afmetingen hoeft in te vullen. 

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur
Houtsoort
 1. Grenen 2 artikelen
 2. Douglas 2 artikelen
 3. Hardhout 6 artikelen
 4. Zwart geïmpregneerd 4 artikelen
 5. Red Class 1 artikel
 6. Bamboe 1 artikel
 7. Bruin geïmpregneerd 1 artikel
 8. Vuren 6 artikelen
Breedte
 1. 8.5 cm 8 artikelen
 2. 90 cm 9 artikelen
 3. 100 cm 13 artikelen
 4. 110 cm 9 artikelen
 5. 120 cm 9 artikelen
 6. 130 cm 8 artikelen
 7. 140 cm 8 artikelen
 8. 150 cm 8 artikelen
 9. 180 cm 10 artikelen

1-20 van 28 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-20 van 28 artikelen

Filter
Pagina
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Compleet pakket schutting met betonpalen

Bij Hekwerkonline willen wij het onze klanten graag gemakkelijk maken. Daarom hebben wij een aantal complete pakketten samengesteld. Bij deze complete pakketten hoef jij alleen nog maar het aantal planken, de kleur, afmetingen en aantal hoeken in te geven op onze website. Vervolgens komen er een aantal extra opties voorbij die je kunt kiezen, bijvoorbeeld het toevoegen van een tuinpoort, die je doorgaans met ja of nee kunt beantwoorden. De calculator berekent precies hoeveel materiaal jij nodig hebt voor jouw schutting. Op deze manier heb jij jouw schutting binnen drie minuten samengesteld. Wij maken onderscheid in verschillende soorten kant en klare schuttingpakketten: hout betonschuttingen en houten schuttingen.

Schutting betonpalen en hout

Schuttingen met betonpalen en hout zijn een steeds populairder product om een tuin mee af te scheiden. Door gebruik te maken van de combinatie van hout en beton, krijg je een robuust en stevig geheel. Bij Hekwerkonline hebben wij verschillende soorten complete schuttingen met betonpalen. Het meeste verschil komt voort uit het aantal planken van de kant en klare schutting en het type hout. Zo hebben wij Douglas, grenen en hardhout in het assortiment. Het aantal planken varieert van 17 planken verticaal + 2 planken horizontaal tot 21 planken verticaal + 2 planken horizontaal. Hoe meer planken de kant-en-klare schutting heeft, hoe hoger het privacy niveau. Daarnaast hebben we het hout beschikbaar in douglas, grenen en red class.

Bij een schutting met betonpalen en hout, zijn de betonnen palen en onderplaten gewapend met staal. Dit is nodig voor de stevigheid en het waarborgen van de kwaliteit van de betonpalen. De schutting betonpalen zijn voorzien van een zogenoemde diamant kop. Deze palen kunnen op de gewenste lengte in de grond geplaatst worden, vervolgens komt de onderplaat tussen deze palen. Door gebruik te maken van deze onderplaat zal de schutting niet in aanraking komen met de aarde. Op deze manier zal de schutting niet gaan rotten.

Kant en klare schutting van Hekwerkonline

Een kant en klare hout-beton schutting is één van de meest gebruikte erfafscheidingen. Er zijn veel verschillende soorten, maten en hoogtes schuttingen te verkrijgen. Hekwerkonline heeft de beste en meest voorkomende producten voor jou geselecteerd. Met grenen, douglas, red class en hardhouten schuttingen krijg je een sfeervol geheel in jouw tuin.

Meer informatie over complete schuttingpakketten?

Wil je meer weten of heb je vragen over de complete schuttingpakketten van Hekwerkonline? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen over jouw schutting met betonpalen te beantwoorden.