Complete pakketten hout en composiet

Geen gedoe en toch snel een mooie nieuwe schutting in de tuin? Kies dan voor de complete pakketten schuttingen van Hekwerkonline. Het enige wat je hoeft te doen is een kant en klare schutting uit te zoeken, ons de afmeti

4 producten

Filter
per pagina

4 producten

Filter
per pagina

Compleet pakket schutting met betonpalen

Bij Hekwerkonline willen wij het onze klanten graag gemakkelijk maken. Daarom hebben wij een aantal complete pakketten samengesteld. Bij deze complete pakketten hoef jij alleen nog maar het aantal planken, de kleur, afmetingen en aantal hoeken in te geven op onze website. Vervolgens komen er een aantal extra opties voorbij die je kunt kiezen, bijvoorbeeld het toevoegen van een tuinpoort, die je doorgaans met ja of nee kunt beantwoorden. De calculator berekent precies hoeveel materiaal jij nodig hebt voor jouw schutting. Op deze manier heb jij jouw schutting binnen drie minuten samengesteld. Wij maken onderscheid in verschillende soorten kant en klare schuttingpakketten: hout betonschuttingen en houten schuttingen.

Schutting betonpalen en hout

Schuttingen met betonpalen en hout zijn een steeds populairder product om een tuin mee af te scheiden. Door gebruik te maken van de combinatie van hout en beton, krijg je een robuust en stevig geheel. Bij Hekwerkonline hebben wij verschillende soorten complete schuttingen met betonpalen. Het meeste verschil komt voort uit het aantal planken van de kant en klare schutting en het type hout. Zo hebben wij Douglas, grenen en hardhout in het assortiment. Het aantal planken varieert van 17 planken verticaal + 2 planken horizontaal tot 21 planken verticaal + 2 planken horizontaal. Hoe meer planken de kant-en-klare schutting heeft, hoe hoger het privacy niveau. Daarnaast hebben we het hout beschikbaar in douglas, grenen en red class.

Bij een schutting met betonpalen en hout, zijn de betonnen palen en onderplaten gewapend met staal. Dit is nodig voor de stevigheid en het waarborgen van de kwaliteit van de betonpalen. De schutting betonpalen zijn voorzien van een zogenoemde diamant kop. Deze palen kunnen op de gewenste lengte in de grond geplaatst worden, vervolgens komt de onderplaat tussen deze palen. Door gebruik te maken van deze onderplaat zal de schutting niet in aanraking komen met de aarde. Op deze manier zal de schutting niet gaan rotten.

Kant en klare schutting van Hekwerkonline

Een kant en klare hout-beton schutting is één van de meest gebruikte erfafscheidingen. Er zijn veel verschillende soorten, maten en hoogtes schuttingen te verkrijgen. Hekwerkonline heeft de beste en meest voorkomende producten voor jou geselecteerd. Met grenen, douglas, red class en hardhouten schuttingen krijg je een sfeervol geheel in jouw tuin.

Meer informatie over complete schuttingpakketten?

Wil je meer weten of heb je vragen over de complete schuttingpakketten van Hekwerkonline? Neem gerust contact met ons op. Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen over jouw schutting met betonpalen te beantwoorden.

Veelgestelde vragen
Kan Hekwerkonline ook de montage van mijn tuinafscheiding doen?

Jazeker kan dat, in onze complete pakketten configuratoren zit ook een knop om de tuinafscheiding montage over te laten aan de professionals van Hekwerkonline. Wij voeren meer dan 1500 klussen per jaar uit, wil je hier meer over lezen? Ga dan naar onze montageservice pagina.

Zijn er extra gereedschappen nodig voor de installatie?

De complete pakketten bevatten alle benodigde bevestigingsmaterialen, maar je hebt mogelijk basisgereedschap nodig zoals een grondboor, boormachine, waterpas, en schroevendraaiers. Hekwerkonline kan eventueel dit gereedschap meeleveren.