Bamboe schutting compleet pakket

Vanaf 111,31
(incl. btw)
Waardering:
100%
Bamboe schutting compleet pakket
Bamboe schutting compleet pakket
Waardering:
100%
Bamboe schutting compleet pakket aanpassen

* Verplichte velden

Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
005453-48

Vanaf 443,70

Aan 1.066,89

Uw aanpassing
Bamboe schutting compleet pakket
Bamboe schutting compleet pakket

Op voorraad

443,70

Samenvatting

  Hulp nodig met meten?
  Lees de meetinstructies

  Montage?
  Bekijk onze montageservice.

  Product goedkoper gezien?
  Laat het ons weten!

  Bamboe is milieuvriendelijk & duurzaam

  Bamboe is van zichzelf een plantsoort dat zeer snel groei. De bamboestokken worden geoogst zonder wortel wat ervoor zorgt dat de plant snel weer door groeit. Dat maakt dat bamboe als een zeer duurzaan en hiernieuwbaar product gezien wordt. Bamboe is daarnaast ook sterk en heeft dezelfde eigenschappen als tropisch hardhout. Daardoor gaat niet verteren en kun je langer genieten van jouw bamboe tuinafscheiding!

  Onderhoud

  Bamboe is een natuurproduct. Net als alle andere natuurproducten, zullen de bamboe stokken na verloop van tijd gaan verkleuren. Dit heeft te maken met de verschillende weersinvloeden. Ze kunnen iets doffer en lichter van kleur worden. Door vocht en droogte is het mogelijk dat het bamboe verticaal gaat splijten. Echter, de schermen blijven hun vorm behouden waardoor de natuurlijke uitstraling blijft! Wil je de bamboe schutting beschermen? Behandel dan het bamboescherm met een blanke lak om de oude kleur en glans te waarborgen. 

  Stalen profielen

  Je kunt de bamboe schutting op verschillende manieren bevestigen:

  1. Maak gebruik van houten palen;
  2. Plaats ze met onze stalen profielen, zoals een muurprofiel, hoekprofiel of tussenprofiel. Deze profielen worden meegeleverd bij jouw bestelling. Wij zorgen zelf voor de juiste aantallen op basis van de door jouw ingevulde gegevens;

  De bamboe schermen schuif je eenvoudig in de profielen die hiervoor speciaal zijn ontwikkeld. De schermen worden doormiddel van zelftappers vastgezet. Per scherm worden 4 zelftappers gebruikt.

  Hulp nodig?

  Onze adviseurs staan graag voor je klaar om als je vragen te beantwoorden en te helpen bij het bestellen van jouw nieuwe tuinafscheiding. Neem vrijblijvend contact met ons op of stel je vraag via de chat.

  Veelgestelde vragen

  Kan je schermen en panelen een kwartslag draaien?

  Nee, dat adviseren wij niet. Onze producten zijn met zorg samengesteld en alleen zoals ze zijn voorgesteld door ons zijn de producten te monteren. Bij het draaien van de panelen kunnen wij niet de stevigheid en kwaliteit garanderen. Of het nou gaat om enkel- of dubbelstaafmatten of schuttingen. 

  Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen?

  Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf slijp je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen. 

  Ik heb verloop in mijn tuin, is dit een probleem voor mijn schutting of hekwerk?

  Nee dit is geen probleem, echter is elke situatie weer anders. Je zal misschien langere palen nodig hebben dan bij een recht stuk. Bij dubbelstaaf hekwerk kun je het beste voor beugels kiezen. Bij een hout beton schutting heb je palen met een langere gleuf nodig waardoor je het hoogteverschil kunt opvangen. Neem contact op met de klantenservice voor advies voor jouw specifieke project.