Bamboe schutting compleet pakket

Vanaf 81,95
Inclusief btw
Waardering:
100%

Een bamboe schutting geeft iedere tuin een fraaie uitstraling. De bamboe stokken worden verticaal in een stalen frame geplaatst, het frame is voorzien van een zinklaag zodat deze bestand is tegen alle weersinvloeden en om corrosie te voorkomen. De bamboe schermen zijn standaard 180 cm breed en verkrijgbaar in 2 hoogtes; 90 cm & 180 cm. De bamboe stokken worden zo geplaatst door er geen doorkijk is. De combinatie van een stalen frame en bamboe stokken zorgen ervoor dat het een sterk geheel is. Je kunt de bamboe schutting goed combineren met andere tuinafscheidingen zoals bijvoorbeeld klimop, dat geeft namelijk extra sfeer aan jouw afscheiding.

Wij leveren standaard:

  • De gewenste hoogte van de schermen
  • De juist aantal palen
  • Bevestigingsmateriaal
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
pro

Zakelijk afnemen?

Vraag een professionals account aan

Bamboe is milieuvriendelijk & duurzaam

Babmoe is van zichzelf een plantsoort wat zeer snel groeit, de bamboestokken worden geoogst zonder wortel. Doordat de bamboestokken zonder wortel worden geoogst kan de plant weer snel aangroeien. Hierdoor is bamboe een hernieuwbare grondstof. Bamboe is een sterk product en heeft dezelfde eigenschappen als tropisch hardhout en zullen daarom niet gaan verteren, dit geeft jouw tuinafscheiding een lange levensduur.

Onderhoud

Bamboe is een natuur product. Net als alle andere natuur producten zullen de bamboe stokken na verloop van tijd gaan verkleuren. Dit heeft te maken met de verschillende weersinvloeden, ze kunnen namelijk iets doffer en lichter van kleur worden. Teven kunnen het bamboe verticaal gaan splijten, dit heeft te maken met vocht en droogte. De schermen blijven verder wel hun vorm behouden en het gaat zeker niet ten koste van de natuurlijke uitstraling. Wil je het bamboe beschermen dan kun je de schermen behandelen met een blanke lak om de oude kleur en glans te bewaren.

Stalen profielen

Je kunt de bamboe schutting op verschillende manieren bevestigen, je kunt gebruik maken van houten palen. Maar de meest voorkomende manier om de schermen te plaatsen is met onze stalen profielen zoals een; muurprofiel, hoekprofiel of tussenprofiel. Deze profielen worden meegeleverd, wij zorgen ervoor dat de juiste aantallen worden geleverd aan de hand van de door jouw ingevulde gegevens.

De bamboe schermen worden in de profielen geschoven die hier speciaal zijn voor ontwikkeld. De schermen worden doormiddel van zelftappers vast gezet. Per scherm worden 4 zelftappers gebruikt.

Hulp nodig?

Onze adviseurs staan graag voor je klaar om als je vragen te beantwoorden en te helpen bij het bestellen van jouw nieuwe tuinafscheiding. Neem vrijblijvend contact met ons op, of stel je vraag via de chat.

Lees meer

Dit product valt onder vrachtpost.

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Wij leveren in heel Nederland en België

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Klantenreviews
10.0
Waardering:
100% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Bamboe schutting compleet pakket
U plaatst een review over:Bamboe schutting compleet pakket
Uw waardering
Chat nu

Chat met mij

Tom Heining