Bamboe schutting compleet pakket

Waardering:
100%
Vanaf 77,50
Inclusief btw
Bamboe schutting compleet pakket aanpassen

* Verplichte velden

Uw aanpassing
Bamboe schutting compleet pakket
Bamboe schutting compleet pakket

Op voorraad

165,85

Samenvatting

  Bamboe is milieuvriendelijk & duurzaam

  Bamboe is van zichzelf een plantsoort dat zeer snel groei. De bamboestokken worden geoogst zonder wortel wat ervoor zorgt dat de plant snel weer door groeit. Dat maakt dat bamboe als een zeer duurzaan en hiernieuwbaar product gezien wordt. Bamboe is daarnaast ook sterk en heeft dezelfde eigenschappen als tropisch hardhout. Daardoor gaat niet verteren en kun je langer genieten van jouw bamboe tuinafscheiding!

  Onderhoud

  Bamboe is een natuurproduct. Net als alle andere natuurproducten, zullen de bamboe stokken na verloop van tijd gaan verkleuren. Dit heeft te maken met de verschillende weersinvloeden. Ze kunnen iets doffer en lichter van kleur worden. Door vocht en droogte is het mogelijk dat het bamboe verticaal gaat splijten. Echter, de schermen blijven hun vorm behouden waardoor de natuurlijke uitstraling blijft! Wil je de bamboe schutting beschermen? Behandel dan het bamboescherm met een blanke lak om de oude kleur en glans te waarborgen. 

  Stalen profielen

  Je kunt de bamboe schutting op verschillende manieren bevestigen:

  1. Maak gebruik van houten palen;
  2. Plaats ze met onze stalen profielen, zoals een muurprofiel, hoekprofiel of tussenprofiel. Deze profielen worden meegeleverd bij jouw bestelling. Wij zorgen zelf voor de juiste aantallen op basis van de door jouw ingevulde gegevens;

  De bamboe schermen schuif je eenvoudig in de profielen die hiervoor speciaal zijn ontwikkeld. De schermen worden doormiddel van zelftappers vastgezet. Per scherm worden 4 zelftappers gebruikt.

  Hulp nodig?

  Onze adviseurs staan graag voor je klaar om als je vragen te beantwoorden en te helpen bij het bestellen van jouw nieuwe tuinafscheiding. Neem vrijblijvend contact met ons op of stel je vraag via de chat.

  Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

  Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

  Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

  Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

  Klantenreviews
  10.0
  Waardering:
  100% of 100
  2 Reviews
  Schrijf een beoordeling over Bamboe schutting compleet pakket
  U plaatst een review over:Bamboe schutting compleet pakket
  Uw waardering
  Hulp Nodig?