Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Douglas tuinpoort

Bij Hekwerkonline bieden wij de douglas deur aan. Dit is één van onze vele soorten houten tuindeuren. Maak jouw schutting compleet en creëer zo op deze manier een doorgang met een douglas deur.

1 product

Filter
per pagina

1 product

Filter
per pagina

Voordelen douglas houten deur

Douglas hout is een houtsoort afkomstig van de douglas spar. Deze houtsoort is erg geschikt voor de tuinen in Nederland, aangezien dit hout goed tegen de weersomstandigheden bestendig is. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat het hout niet bestendig is tegen de vele regenbuien in Nederland. Het hout is erg sterk en recht, dit zorgt ervoor dat je een stevige douglas deur hebt. Het douglas hout heeft een warme bruine kleur, welke door de jaren heen egaal vergrijst.

Verschillende soorten Douglas poorten

Wij hebben verschillende soorten douglas poorten bij Hekwerkonline. Zo bieden wij een Douglas poort inclusief hang en sluitwerk , een Douglas deur met een stalen frame en RVS slot en de Red Class douglas poort inclusief hang en sluitwerk.

Service van Hekwerkonline

Bij Hekwerkonline bieden wij jou de volledige service aan. Jouw douglas deur wordt namelijk gemakkelijk bij jou thuis geleverd en is daarnaast gemakkelijk zelf te monteren. De douglas poort is van zeer goede kwaliteit en gaat lang mee.

Vragen aan Hekwerkonline

Heb je vragen over de douglas deuren of heb je advies nodig? Neem gerust contact contact op met één van onze adviseurs en ontdek vrijblijvend de mogelijkheden. We helpen je graag verder om de juiste keuze te maken!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.