Tuinpoort kozijn douglas hout

45,95
Inclusief btw

Wil jij jouw douglas houten schutting graag voorzien van een mooie houten schuttingdeur? Dan heb je ook een houten tuinpoort kozijn nodig om de poortdeur stevig te plaatsen. Hekwerkonline biedt jou een volledig pakket aan bestaande uit een tuinpoort kozijn van douglas hout, voorzien van een aanslaglat, én bevestigingsmaterialen.

Wil jij jouw douglas houten schutting graag voorzien van een mooie houten schuttingdeur? Dan heb je ook een houten tuinpoort kozijn nodig om de poortdeur stevig te plaatsen. Hekwerkonline biedt jou een volledig pakket aan bestaande uit een tuinpoort kozijn van douglas hout, voorzien van een aanslaglat, én bevestigingsmaterialen.

Schuttingdeur met poortframe

Onze douglas houten poort sluit perfect aan op een houten schutting. Om de tuinpoort stevig te bevestigen aan de schutting en in de grond is een houten kozijn nodig. Het houten kozijn zal aan de palen van de schutting worden bevestigd met het bevestigingsmateriaal de balken van het kozijn zijn 4.3 x 8.7 cm dik. De houten poort zal vervolgens aan het houten kozijn worden bevestigd.

Het kozijn is ook perfect te gebruiken voor andere typen poortdeuren. Echter is het kozijn alleen toepasbaar op schuttingdeuren met een rechte bovenzijde.

Naast deze douglas houten poortdeur heeft Hekwerkonline ook een tuinpoort kozijn in grenenhout. Deze sluit perfect aan op onze grenen poort en is daarnaast ook toepasbaar op andere soorten poorten, zolang deze voorzien zijn van een rechte bovenzijde.

Douglas houten tuinpoort kozijn van Hekwerkonline

Het douglas houten tuindeur kozijn van Hekwerkonline is standaard 210 cm hoog. Het is mogelijk en vrij eenvoudig om de hoogte van dit kozijn in te korten naar 200 cm of 180 cm. Het kozijn is standaard 160 cm breed en kan naar wens worden ingekort. Zo kun je dit stevige poortdeur frame perfect aanpassen aan jouw huidige poortdeur.

Ook geschikt voor hout-beton schuttingen

Ook voor het toevoegen van een poort aan een hout-beton schutting is dit douglas houten poortframe zeer geschikt. Het direct monteren van een schuttingdeur aan een betonnen paal is vrij moeilijk. Wanneer je gebruikt maakt van een tuinpoort kozijn voor jouw poortdeur, wordt niet de poort zelf maar het houten kozijn aan de betonnen paal bevestigd. Vervolgens wordt de poortdeur aan het kozijn bevestigd. De combinatie van het poortframe én de stalen constructie in de poort zorgen voor een stevig geheel.

Bestel eenvoudig jouw tuinpoort kozijn

Bestel nu jouw nieuwe douglas houten tuinpoort kozijn en zorg ervoor dat jouw poort stevig bevestigd is aan jouw schutting. Deze complete set bevat alle benodigdheden om het kozijn te bevestigen, waardoor je nergens meer aan hoeft te denken.

Wil je graag meer weten over onze poorten of schuttingen? Bekijke hier ons aanbod tuinpoorten en schuttingen. Ook kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen je graag verder!

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Tuinpoort kozijn douglas hout
U plaatst een review over:Tuinpoort kozijn douglas hout
Uw waardering
Hulp Nodig?