Tuinpoort kozijn douglas hout

46,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: binnen 5 werkdagen
SKU
004858

Wil jij jouw douglas houten schutting graag voorzien van een mooie houten schuttingdeur? Dan heb je ook een houten tuinpoort kozijn nodig om de poortdeur stevig te plaatsen. Hekwerkonline biedt jou een volledig pakket aan bestaande uit een tuinpoort kozijn van douglas hout, voorzien van een aanslaglat, én bevestigingsmaterialen.

Wil jij jouw douglas houten schutting graag voorzien van een mooie houten schuttingdeur? Dan heb je ook een houten tuinpoort kozijn nodig om de poortdeur stevig te plaatsen. Hekwerkonline biedt jou een volledig pakket aan bestaande uit een tuinpoort kozijn van douglas hout, voorzien van een aanslaglat, én bevestigingsmaterialen.

Schuttingdeur met poortframe

Onze douglas houten poort sluit perfect aan op een houten schutting. Om de tuinpoort stevig te bevestigen aan de schutting en in de grond is een houten kozijn nodig. Het houten kozijn zal aan de palen van de schutting worden bevestigd met het bevestigingsmateriaal de balken van het kozijn zijn 4.3 x 8.7 cm dik. De houten poort zal vervolgens aan het houten kozijn worden bevestigd.

Het kozijn is ook perfect te gebruiken voor andere typen poortdeuren. Echter is het kozijn alleen toepasbaar op schuttingdeuren met een rechte bovenzijde.

Naast deze douglas houten poortdeur heeft Hekwerkonline ook een tuinpoort kozijn in grenenhout. Deze sluit perfect aan op onze grenen poort en is daarnaast ook toepasbaar op andere soorten poorten, zolang deze voorzien zijn van een rechte bovenzijde.

Douglas houten tuinpoort kozijn van Hekwerkonline

Het douglas houten tuindeur kozijn van Hekwerkonline is standaard 210 cm hoog. Het is mogelijk en vrij eenvoudig om de hoogte van dit kozijn in te korten naar 200 cm of 180 cm. Het kozijn is standaard 160 cm breed en kan naar wens worden ingekort. Zo kun je dit stevige poortdeur frame perfect aanpassen aan jouw huidige poortdeur.

Ook geschikt voor hout-beton schuttingen

Ook voor het toevoegen van een poort aan een hout-beton schutting is dit douglas houten poortframe zeer geschikt. Het direct monteren van een schuttingdeur aan een betonnen paal is vrij moeilijk. Wanneer je gebruikt maakt van een tuinpoort kozijn voor jouw poortdeur, wordt niet de poort zelf maar het houten kozijn aan de betonnen paal bevestigd. Vervolgens wordt de poortdeur aan het kozijn bevestigd. De combinatie van het poortframe én de stalen constructie in de poort zorgen voor een stevig geheel.

Bestel eenvoudig jouw tuinpoort kozijn

Bestel nu jouw nieuwe douglas houten tuinpoort kozijn en zorg ervoor dat jouw poort stevig bevestigd is aan jouw schutting. Deze complete set bevat alle benodigdheden om het kozijn te bevestigen, waardoor je nergens meer aan hoeft te denken.

Wil je graag meer weten over onze poorten of schuttingen? Bekijke hier ons aanbod tuinpoorten en schuttingen. Ook kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseurs helpen je graag verder!

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Tuinpoort kozijn douglas hout
U plaatst een review over:Tuinpoort kozijn douglas hout
Uw waardering
Hulp Nodig?