Bespaar deze week honderden euro's! Vroeg voorjaar voordeel tot 20% op onze complete pakketten! Lees meer.
Melding sluiten

Poorten oprit

Meer veiligheid & privacy rondom je huis? Met één van de poorten voor je oprit van Hekwerkonline heb je geen last van ongenode gasten op je erf.

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur
Breedte
  1. 100 cm 1 artikel
  2. 125 cm 1 artikel
  3. 150 cm 1 artikel
  4. 200 cm 1 artikel
  5. 250 cm 1 artikel
  6. 300 cm 2 artikelen
  7. 400 cm 2 artikelen
  8. 500 cm 2 artikelen
  9. 600 cm 1 artikel

1-20 van 32 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-20 van 32 artikelen

Filter
Pagina
per pagina
Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Poorten oprit

Wil je ook graag wat meer veiligheid en privacy rondom je huis creëren? Vind je die oprit voor je huis waardoor iedereen toegang heeft tot jouw erf maar helemaal niets? Wij kunnen ons dat maar al te goed voorstellen. Daarom heb je bij Hekwerkonline de keuze uit verschillende poorten voor je oprit. Neem een kijkje op onze website en ontdek zelf de verschillende mogelijkheden.

Materialen waarvan poorten oprit gemaakt kunnen worden

Poorten voor het oprit kunnen van diverse materialen worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan hout, aluminium, ijzer of een ander soort metaal. Hoewel er steeds vaker voor een metalen variant wordt gekozen heeft een houten poort oprit zo zijn charme. Houten poorten voor het oprit hebben een natuurlijke en warme uitstraling waardoor een dergelijke poort vaak beter aansluit bij de rest van de tuin. Daarnaast kun je een houten poort makkelijk overschilderen mocht je op den duur toe zijn aan een andere kleur. Houd er wel rekening mee dat een houten poort over het algemeen meer onderhoud vraagt dan eentje van metaal. Metalen poorten oprit zijn zeer makkelijk te onderhouden, goed bestand tegen weersinvloeden, hebben een lange levensduur en zijn behoorlijk kleurvast. De strakke vormgeving past mooi bij moderne woningen. Ben je op zoek naar een lichte, maar stevige poort? Dan is een aluminium variant misschien een goede keuze.

Oprit poort in verschillende uitvoeringen

Naast de materiaalkeuze heb je bij poorten voor het oprit ook nog de keuze uit verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen tussen een schuifpoort of een draaipoort, een enkele of een dubbele poort oprit en een open of een gesloten poort. Bij een draaipoort draait de poort naar buiten of naar binnen toe open. Houd hier rekening mee wanneer je de auto tot vlak achter de poort wilt parkeren. Een schuifpoort is dan waarschijnlijk een betere keuze omdat deze zijdelings wegschuift en daardoor minder ruimte in beslag neemt. Beide varianten zijn te koop in zowel een enkele als een dubbele uitvoering. Wil je optimale privacy? Kies dan voor een gesloten poort. Deze poorten zijn over het algemeen wel een stuk zwaarder (en duurder) dan open poorten. Een open poort heeft weer als voordeel dat je toezicht kunt houden op datgene wat zich buiten de poort afspeelt.

Manuele bediening versus elektrische bediening

Een andere belangrijke keuze om bij stil te staan is de bediening van de poort. Sommige poorten oprit moeten met de hand, manueel, bediend worden terwijl andere poorten oprit over een elektrische bediening beschikken. Met een elektrische bediening hoef je de auto niet uit te stappen om de poort te openen. Deze poorten zijn echter wel een stuk prijziger dan de manuele variant.

Poorten oprit op Hekwerkonline.nl

Poorten voor het oprit bestel je eenvoudig en snel op Hekwerkonline.nl. Omdat wij alle producten op voorraad hebben kun je rekenen op een snelle levering vanaf slechts 3 werkdagen. Zowel in Nederland als in België. Bij vragen staat onze vriendelijke klantenservice altijd voor je klaar. Kijk hiervoor op onze contactpagina.