Inrijpoorten

Ontdek de stijlvolle functionaliteit van onze hoogwaardige inrijpoorten bij Hekwerkonline. Kies uit een divers assortiment van staal en hout en geef jouw woning de perfecte finishing touch.

16 producten

Filter
per pagina

16 producten

Filter
per pagina

Inrijpoorten van Hekwerkonline

Hekwerkonline, dé specialist in hoogwaardige inrijpoorten. Wat is precies een inrijpoort? Wij zien een inrijpoort als de toegang van je woonhuis: de toegang tot de oprit. We hebben deze poorten van staal en hout, voor ieder dus wat wils. Onze poorten combineren excellente functionaliteit met stijl, waardoor de poort niet alleen functioneel is en toegang biedt tot jouw huis, maar ook een verfraaiing is voor je perceel of aanblik van je woning. Kijk snel tussen de verschillende inrij poorten en maak een keuze.

Inrijpoort hout

In ons assortiment hebben we fraaie inrijpoorten van onder andere eiken hout. Verschillende designs maken dat bij elk type woonhuis een inrijpoort van hout te kiezen valt. Hout geeft een luxe uitstraling aan je huis en wordt erg veel toegepast in landelijke gebieden. Onze houten inrijpoorten kunnen worden gekozen in een handmatige en elektrische variant. Negen van de tien klanten van Hekwerkonline kiest voor een elektrische inrijpoort. Wel zo handig dat de poort open gaat vanuit huis of de auto. Onze inrijpoorten met motor kunnen bediend worden met een handzender of middels een GSM module.

Reden voor een inrijpoort?

Om jouw erf of perceel te scheiden van de openbare ruimte én er ook nog eens doorheen te kunnen met de auto. Dat is feitelijk dé reden om een inrijpoort aan te schaffen en te plaatsen. Een inrijpoort plaats je vaak voor de oprijlaan of oprit van je grondstuk. Zo blijven ongewenste gasten buiten. Voordelen van een inrijpoort zijn dus veiligheid maar ook een stukje aankleding van je woning. Een mooie poort maakt je woning nog mooier. Een poort om je perceel in te rijden plaats je tussen het hekwerk.

Afmetingen inrijpoort

Onze inrijpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen. De afmeting (zowel de hoogte als de breedte) van de poort wordt bepaald door jouw specifieke situatie. Is de oprit 2,5 meter breed, dan moet de doorgang van de poort ook ongeveer 2,5 meter zijn. De hoogte bepaald in grote mate de veiligheid. Hoe hoger de inrijpoort, des te moeilijker het erf te betreden. Bij Hekwerkonline hebben we toegangspoorten vanaf 3 meter. Wil je een andere maatvoering of heb je specifieke wensen? Geef het ons door, wij kunnen een poort op maat voor je verzorgen.

Monteren van toegangspoort

Heb je de keuze voor jouw inrijpoort gemaakt, dan moet de poort natuurlijk gemonteerd worden. Het gemak van monteren van de producten van Hekwerkonline staat voorop. Voor inrijpoorten wordt echter vaak onze montageservice ingeschakeld, die de poorten niet alleen monteert maar ook elektrisch installeert. Denk als je zelf de montage uitvoert aan de toevoer van voeding en een juiste fundatie.

Hekwerkonline: de partij voor uitstekende service

Kies voor Hekwerkonline wanneer het om service gaat. Het resultaat is wat telt, bij ons maken we ook druk om de weg hoe we bij het resultaat komen. Verwacht van Hekwerkonline een goede begeleiding als het gaat om het aanschaffen van een inrijpoort. Heb je vragen, contacteer ons dan via email of telefoon.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.