Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Elektrische poorten

Bestel jouw elektrische poort bij Hekwerkonline | Premium, professioneel of sier, alles is mogelijk | Informeer naar de mogelijkheden | Grenzeloos gemak!

Elektrische poort

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische poort voor jouw tuinafscheiding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want wij bieden verschillende soorten tuinpoorten aan. Gemaakt van verschillende soorten materialen en verkrijgbaar in uiteenlopende hoogtes en breedtes. Zo zijn onze tuinpoorten leverbaar in bamboe, hout en metaal. En kun je kiezen uit een elektrische poort of een handbediende versie. Wat jouw wensen ook zijn, bij Hekwerkonline vind je altijd wel een geschikte tuinpoort die jou voldoende privacy en een goede veiligheid biedt. Een elektrische poort kan zowel met handzenders alsook met een mobiele telefoon worden geopend. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een app op jouw telefoon installeren. Met deze app kun je jouw elektrische poort op afstand openen en sluiten. Aangezien de meeste mensen hun telefoon vrijwel altijd wel op zak hebben, hoef je niet bang te zijn dat je voor een dichte deur, of in dit geval poort, komt te staan!

Premium elektrische tuinpoort

Onze premium schuifpoort behoort tot één van onze meest verkochte elektrische tuinpoorten. Deze elektrische poort kan voorzien worden van iedere gewenste infill, dus ook een houtvulling behoort tot de mogelijkheden. De premium schuifpoort is erg populair onder particulieren. Het is een zeer strakke schuifpoort met een mooi fraai design. Een premium elektrische poort is leverbaar is verschillende breedtes, van 300 tot en met maar liefst 600 centimeter doorgang. En ook wat betreft de hoogte van de poort heb je de keuze uit verschillende maten. Zo kun je kiezen voor een elektrische poort van 100 centimeter hoog. Deze is met name geschikt voor een oprit. De hoogte van de poort kan oplopen tot en met 200 centimeter. Verder zijn ook hoogtes van 120 en 180 centimeter standaard leverbaar. Zie je zo’n strakke elektrische poort niet zitten? Dan heb je bij ons ook nog de keuze uit verschillende sierschuifpoorten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Professionele schuifpoorten

Naast premium schuifpoorten hebben we ook professionele schuifpoorten in ons assortiment. Zowel handbediend als automatisch. Een professionele schuifpoort wordt met name gekozen door bedrijven en staat ook wel bekend als industriepoort. Dit zijn ijzersterke poorten die te verkrijgen zijn in diverse afmetingen. Qua afmetingen, zowel in de hoogte als in de breedte, heb je bij de professionele variant meer opties dan bij de premium variant.

Het gemak van een elektrische poort

Een elektrische poort van Hekwerkonline brengt vele gemakken met zich mee. Het grootste gemak is misschien nog wel het feit dat je gewoon in je auto kunt blijven zitten na een lange werkdag. Wanneer je de elektrische poort voor jouw oprit plaatst hoef je niet uit te stappen om de poort open te doen. Je druk gewoon op de knop van de handzender of gebruikt de app op je smartphone en de techniek doet de rest! Ook zijn handbediende poorten minder praktisch wanneer deze een breedte hebben van negen meter of meer. Hoe breder de poort, hoe zwaarder de vleugel namelijk wordt. Een elektrische poort is in zo’n geval vaak de betere keuze. Dit geldt met name voor bedrijven waar een wat bredere poort vaak gewenst is.

Bestel jouw elektrische poort bij Hekwerkonline

Bestel jouw elektrische poort bij Hekwerkonline. Laat je informeren over de mogelijkheden. Ons professionele team denkt graag met je mee en staat altijd voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.