Zwart grenen poort 180 cm inclusief hang & sluitwerk

Vanaf 299,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
08085

Wil je jouw tuin een unieke uitstraling geven? Dan is een zwarte poort van Hekwerkonline de oplossing. De poort is de perfecte afsluiting van jouw tuin, sluit heel goed aan op verschillende typen woningen en tuinafscheidingen en heeft daarnaast een unieke en elegante uitstraling. De poort van 120 cm breed is 180 cm hoog, de poort van 100 cm breed is 180 cm hoog. Deze poort wordt geleverd incl. hang en sluit werk.

Een zwarte poort van Hekwerkonline

Onze zwarte tuinpoort is gemaakt van grenenhout. Dit is een zeer sterk type hardhout en wordt veel gebruikt voor tuinafscheidingen en tuinpoorten. Doordat het grenenhout in zwart is gedompeld wordt het hout duurzamer. Dit zorgt er tevens voor dat het hout beter beschermd is tegen weersinvloeden en langer meegaat. Het zwart zorgt voor een leuk alternatief als schutting poort. Daarnaast past het goed bij verschillende soorten houten schuttingen.

De zwarte, houten poort van Hekwerkonline wordt standaard gemonteerd op een verstelbaar stalen frame. Het stalen frame en het sterke grenen tuinhout zorgen voor een stevig en elegant geheel. De poort zal vervolgens gemonteerd worden aan een grenen tuinpoort kozijn welke in de grond bevestigd is.

De grenen poort heeft een standaardafmeting van 100 cm x 190 cm. Wanneer de poort is bevestigd aan het tuinpoort kozijn zal de poort tussen de 180 cm en 200 cm hoog zijn. De tuinpoort wordt in de meeste gevallen gecombineerd met een hout beton schutting. De schuttingpanelen rusten op betonnen onderplaten waardoor de hoogte van de schutting tussen de 180 cm en 200 cm zal zijn. Hierdoor zal de tuinpoort perfect aansluiten op jouw schutting en een mooi geheel vormen.

Het installeren van de zwarte poort

De tuinpoort is gemakkelijk zelf te monteren. Hekwerkonline levert jou de houten poort al reeds gemonteerd op het stalen frame. Hierdoor hoeft enkel het tuinpoort kozijn geplaatst te worden en de poort vervolgens aan het kozijn gemonteerd te worden. Voor de montage van de houten poort zijn de volgende onderdelen nodig:

Het tuinpoort kozijn is enkel beschikbaar in grenenhout. Wil je graag dat het tuinpoort kozijn en de houten tuinpoort een geheel vormen? Dat is mogelijk door het kozijn zwart te spuiten met impregneervloeistof van Hekwerkonline.

Meer informatie over tuinpoorten

Wil je graag alle opties voor jouw nieuwe tuinpoort nog eens doornemen met een deskundige? Dat kan! Onze adviseurs hebben ruim 20 jaar ervaring met tuinafscheidingen en helpen jou graag om de meest geschikte tuinpoort voor jouw tuinafscheiding te kiezen. Neem vrijblijvend contact met ons op of stel jouw vraag via de chat.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Zwart grenen poort 180 cm inclusief hang & sluitwerk
U plaatst een review over:Zwart grenen poort 180 cm inclusief hang & sluitwerk
Uw waardering
Hulp Nodig?