Zwart grenen poort 190 cm inclusief hang & sluitwerk

Onze prijs 283,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
08085
Onze prijs 283,95

Wil je jouw tuin een unieke uitstraling geven? Dan is een zwarte poort van Hekwerkonline de oplossing. De poort is de perfecte afsluiting van jouw tuin, sluit heel goed aan op verschillende typen woningen en tuinafscheidingen en heeft daarnaast een unieke en elegante uitstraling. De poort van 120 cm breed is 180 cm hoog, de poort van 100 cm breed is 180 cm hoog. Deze poort wordt geleverd incl. hang en sluit werk.

Een zwarte poort van Hekwerkonline

Onze zwarte tuinpoort is gemaakt van grenenhout. Grenenhout is een zeer sterk type hardhout en wordt veel gebruikt voor tuinafscheidingen en tuinpoorten. Doordat het grenenhout in zwart is gedompeld wordt het hout duurzamer. Dit zorgt er tevens voor dat het hout beter beschermd is tegen weersinvloeden en langer meegaat. Het zwart zorgt voor een leuk alternatief als schutting poort, daarnaast past het goed bij verschillende soorten houten schuttingen.

De zwarte houten poort van Hekwerkonline wordt standaard gemonteerd op een stalen verstelbaar frame. Het stalen frame en het sterke grenen tuinhout zorgen voor een stevig en elegant geheel. De poort zal vervolgens gemonteerd worden aan een grenen tuinpoort kozijn, welke in de grond bevestigd is.

De grenen poort heeft een standaardafmeting van 100 x 180 cm. Wanneer de poort is bevestigd aan het tuinpoort kozijn zal de poort tussen de 180 en 200 cm hoog zijn. De tuinpoort wordt in de meeste gevallen gecombineerd met een hout beton schutting. De schuttingpanelen rusten op betonnen onderplaten, waardoor de hoogte van de schutting tussen de 180 en 200 cm zal zijn. Hierdoor zal de tuinpoort perfect aansluiten op jouw schutting en een mooi geheel vormen.

Het installeren van de zwarte poort

De tuinpoort is gemakkelijk zelf te monteren. Hekwerkonline levert jou de houten poort al reeds gemonteerd op het stalen frame. Hierdoor hoeft enkel het tuinpoort kozijn geplaatst te worden en de poort vervolgens aan het kozijn gemonteerd te worden. Voor de montage van de houten poort zijn de volgende onderdelen nodig:

  • Een grenen tuinpoort kozijn inclusief aanslag lat
  • Een deurklink met rozetten om te bevestigen aan het stalen frame
  • Snelbeton of betonmortel om het tuinpoort kozijn extra stevig in de grond te bevestigen
  • Met een Speedboor 19mm zou je de deurklink en cilinder moeten kunnen monteren, 1x een gat boren voor de deurklink, 2x een gat onder elkaar voor de cilinder.

Het tuinpoort kozijn is enkel beschikbaar in grenenhout. Wil je graag dat het tuinpoort kozijn en de houten tuinpoort een geheel vormen? Dat is mogelijk door het kozijn zwart te spuiten met impregneervloeistof van Hekwerkonline.

Meer informatie over tuinpoorten

Wil je graag alle opties voor jouw nieuwe tuinpoort nog eens doornemen met een deskundige? Dat kan! Onze adviseurs hebben ruim 20 jaar ervaring met tuinafscheidingen en helpen jou graag om de meest geschikte tuinpoort voor jouw tuinafscheiding te kiezen. Neem vrijblijvend contact met ons op of stel jouw vraag via de chat.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Zwart grenen poort 190 cm inclusief hang & sluitwerk
U plaatst een review over:Zwart grenen poort 190 cm inclusief hang & sluitwerk
Uw waardering
Hulp Nodig?