Bespaar deze week honderden euro's! Vroeg voorjaar voordeel tot 20% op onze complete pakketten! Lees meer.
Melding sluiten

Zwart grenen poort 190 cm inclusief hang & sluitwerk

Onze prijs 234,95
(incl. btw)
Zwart grenen poort
Zwart grenen poort 190 cm inclusief hang & sluitwerk
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
08085
Onze prijs 234,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Een zwarte poort van Hekwerkonline

Onze zwarte tuinpoort is gemaakt van grenenhout. Grenenhout is een zeer sterk type hardhout en wordt veel gebruikt voor tuinafscheidingen en tuinpoorten. Doordat het grenenhout in zwart is gedompeld wordt het hout duurzamer. Dit zorgt er tevens voor dat het hout beter beschermd is tegen weersinvloeden en langer meegaat. Het zwart zorgt voor een leuk alternatief als schutting poort, daarnaast past het goed bij verschillende soorten houten schuttingen.

De zwarte houten poort van Hekwerkonline wordt standaard gemonteerd op een stalen verstelbaar frame. Het stalen frame en het sterke grenen tuinhout zorgen voor een stevig en elegant geheel. De poort zal vervolgens gemonteerd worden aan een grenen tuinpoort kozijn, welke in de grond bevestigd is.

De grenen poort heeft een standaardafmeting van 100 x 180 cm. Wanneer de poort is bevestigd aan het tuinpoort kozijn zal de poort tussen de 180 en 200 cm hoog zijn. De tuinpoort wordt in de meeste gevallen gecombineerd met een hout beton schutting. De schuttingpanelen rusten op betonnen onderplaten, waardoor de hoogte van de schutting tussen de 180 en 200 cm zal zijn. Hierdoor zal de tuinpoort perfect aansluiten op jouw schutting en een mooi geheel vormen.

Het installeren van de zwarte poort

De tuinpoort is gemakkelijk zelf te monteren. Hekwerkonline levert jou de houten poort al reeds gemonteerd op het stalen frame. Hierdoor hoeft enkel het tuinpoort kozijn geplaatst te worden en de poort vervolgens aan het kozijn gemonteerd te worden. Voor de montage van de houten poort zijn de volgende onderdelen nodig:

  • Een grenen tuinpoort kozijn inclusief aanslag lat
  • Een deurklink met rozetten om te bevestigen aan het stalen frame
  • Snelbeton of betonmortel om het tuinpoort kozijn extra stevig in de grond te bevestigen
  • Met een Speedboor 19mm zou je de deurklink en cilinder moeten kunnen monteren, 1x een gat boren voor de deurklink, 2x een gat onder elkaar voor de cilinder.

Het tuinpoort kozijn is enkel beschikbaar in grenenhout. Wil je graag dat het tuinpoort kozijn en de houten tuinpoort een geheel vormen? Dat is mogelijk door het kozijn zwart te spuiten met impregneervloeistof van Hekwerkonline.

Meer informatie over tuinpoorten

Wil je graag alle opties voor jouw nieuwe tuinpoort nog eens doornemen met een deskundige? Dat kan! Onze adviseurs hebben ruim 20 jaar ervaring met tuinafscheidingen en helpen jou graag om de meest geschikte tuinpoort voor jouw tuinafscheiding te kiezen. Neem vrijblijvend contact met ons op of stel jouw vraag via de chat.

Specificaties

Meer informatie
Dikte planken 1.6 cm
Hoogte ca. 180 - 190 cm
Houtsoort Zwart geïmpregneerd
Privacyniveau Geen doorkijk
Schrijf een beoordeling over Zwart grenen poort 190 cm inclusief hang & sluitwerk
U plaatst een review over:Zwart grenen poort 190 cm inclusief hang & sluitwerk
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Is de breedte van de poort inclusief kozijn?

De vermelde breedte van de poort, is exclusief kozijn. Het kozijn is aan de scharnierkant 4 cm breed en aan de slotkant 2 cm. Houd er ook rekening mee dat aan beide kanten ongeveer één cm speling moet zitten i.v.m. werking van het hout en het goed sluiten van de poort. Ook kun je door de scharnieren aan te draaien de poort ongeveer 3 cm links of naar rechts verstellen, ofwel breder maken.