Je poort laten plaatsen

Heb je je oog laten vallen op een van onze tuinpoorten? Verstandig! Maar wist je dat we de poort ook voor je kunnen plaatsen? We hebben een uitgebreid netwerk aan monteurs die je tuinpoort professioneel en snel plaatsen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op deze pagina. 

De montage aanvragen
1. Je bestelt een compleet schutting pakket bij Hekwerkonline

Je hebt de perfecte schutting voor jouw tuin gevonden en je bent klaar om te bestellen. Hier kun je vervolgens kiezen of je de schutting laat plaatsen, of dat je ‘m liever zelf plaatst. Kies je voor de eerste optie dan schakelen wij ons montageteam in. Bij het aanvinken van deze optie zie je ook gelijk wat de montagekosten zijn.

2. De klantenservice neemt contact met je op

Als je je bestelling hebt afgerond komt deze binnen bij onze klantenservice. Zij nemen binnen enkele dagen contact met je op om de montage met je af te stemmen.

3. Situatieschets

Om een goed beeld van de situatie te krijgen vragen we je enkele foto’s te delen van de plek waar de schutting geplaatst moet worden. Heb je ook een situatieschets of kun je er eentje maken? Dan kun je die ook naar ons sturen zodat we het plaatje helemaal compleet hebben. Deze vragen stellen we je per mail. 

4. Afstemming van de montage

Op basis van de door jou geschetste situatie stemmen we met de monteurs af wat het plan van aanpak wordt. Zijn er nog obstakels waar rekening mee moet worden gehouden? Wil je dat onze monteurs het terrein zelf werkklaar maken of lever je het zelf werkklaar op? Oude schuttingen halen we weg en voeren we af. 

5. Plannen van de montagedatum

Als we de situatie in je tuin in kaart hebben spreken we direct een datum en tijd met je af voor de montage. Dan weet je precies waar je aan toe bent!

Nu hebben we precies in kaart wat je wensen zijn en kunnen we concreet worden. Hoe het proces van begin tot eind er globaal uitziet leggen we je in de volgende stappen uit.

De dag van plaatsing
1. Onze monteurs bellen bij je aan

De monteurs van Hekwerkonline zijn punctueel en komen graag op tijd. Dus je kunt ze om de afgesproken tijd voor je deur verwachten! Onder het genot van een bakje koffie spreken ze de dag met je door, voor ze aan de slag gaan. De belangrijkste details worden nu besproken, zoals de gewenste draairichting en hoogte van de poort. 

Onze monteurs beginnen over het algemeen tussen 7.30 en 8.00 uur, mooi op tijd dus. Heb je liever een andere begintijd, dan kun je dat uiteraard met ons afspreken. 

2. Je poort wordt geplaatst

De poort wordt aan je hekwerk of schutting gemonteerd, zodat jij straks een mooie toe- en uitgang voor je tuin hebt. Dit gebeurt dus precies zoals we met je afgesproken hebben: in de juiste draairichting en met de juiste hoogte. 

3. Je kunt je poort testen

Zodra de poort erin zit kun je ‘m gelijk gebruiken. Gaat-ie precies zo open als de bedoeling is? Top! Dan maken we er nog even een foto van, als dat mag van jou natuurlijk. Zo kunnen we de buitenwereld laten zien hoe mooi je poort gelukt is. Dit is ook het moment dat we de rekening aftekenen, zodat alles officieel afgerond is.

4. Evaluatie

Zodra de poort staat en alles is opgeruimd, volgt nog een evaluatie. Ben je tevreden met de poort en de geleverde werkzaamheden?

De montageprijs is gebaseerd op een werkklare situatie, onze monteurs moeten snel aan het werk kunnen met het plaatsen van de poort. Natuurlijk doen we niet moeilijk over het verwijderen van een klein obstakel als een struikje, maar voor grotere onvoorziene werkzaamheden worden wel extra kosten in rekening gebracht. Denk hierbij aan het volgende: 

  • Puin en/of wortels in de grond zorgen altijd voor vertraging en daardoor kost het monteren meer tijd. Deze tijd brengen wij in rekening.
  • Het vlechten van vlechtbanden(zit niet bij de montageprijs inbegrepen)

Retourneren van producten is in beginsel niet mogelijk indien gebruik wordt gemaakt van onze montageservice, omdat de producten gebruikt zijn.