Betonpaal beton schutting met diamantkop 10 x 10 x 308 cm

Onze prijs 51,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
Betonpaal-hout-beton-paal-10-10-308-cm
Onze prijs 51,95

Verlengde betonpaal

Wil je een extra hoge schutting of heb je hoogteverschil in de tuin? Dan is een extra lange betonpaal de ideale oplossing. De reguliere betonpaal met diamantkop heeft een lengte van 280 centimeter. De verlengde betonpaal (ook wel betonpaal voor dubbele onderplaat genoemd) heeft een lengte van zo’n 308 centimeter. Met een verlengde betonpaal voorkom je in een tuin met hoogteverschil dat de schutting trapsgewijs wordt geplaatst. Door de verlengde betonpaal toe te passen kan de schutting in één lijn worden gezet, wat vaak de voorkeur heeft aangezien dit een strak geheel vormt. Ook kan deze betonpaal dus gebruikt worden om een extra hoge schutting te creëren. De hoogte van de schutting met verlengde betonpaal wordt zo’n 220 centimeter. Let wel, er dienen dus ook extra betonplaten besteld te worden.

De verlengde betonpaal van Hekwerkonline heeft ook de kenmerkende diamantkop met luxe uitstraling. De palen zijn net zoals de reguliere betonpalen 10 x 10 centimeter en zijn ook afgewerkt met de schuine kanten. De betonpalen zijn bij ons beschikbaar in de kleuren lichtgrijs en antraciet.

Verlengde betonpalen worden gebruikt voor het creëren van de populaire hout beton schuttingsystemen. Een duurzame oplossing voor een zeer stevige erfafscheiding.

Door kalkuitslag, een natuurlijk proces, kan het voorkomen dat de betonproducten een witte uitslag krijgen. Dit proces waarin water en cement met elkaar reageren, kan heel snel verlopen. Dit heeft geen invloed op de constructie. Dit kan grotendeels voorkomen worden door de betonproducten te coaten.

Verlengde betonpalen van Hekwerkonline

Voor het kopen van extra lange betonpalen in de kleuren antraciet en lichtgrijs is Hekwerkonline de perfecte partij. Ons ruime assortiment op gebied van hout beton schuttingen inclusief de verlengde betonpalen ligt altijd op voorraad in ons magazijn. Dit garandeert een supersnelle levering voor dit lange product. Wil je liever zelf de verlengde betonpalen afhalen? Wees welkom bij ons magazijn om de producten zelf af te halen. Indien je meer vragen hebt over onze verlengde betonpalen, neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en helpen je graag.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Betonpaal beton schutting met diamantkop 10 x 10 x 308 cm
U plaatst een review over:Betonpaal beton schutting met diamantkop 10 x 10 x 308 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?