Douglas | hout beton schutting pakket

Vanaf 66,95
Inclusief btw
Waardering:
93%

Hekwerkonline heeft een makkelijke tool waarmee je je eigen pakket kunt samenstellen, het enige wat jij hoeft te doen is het ingeven van je wensen.

Wat wordt er standaard geleverd binnen dit complete pakket?

 • Tuinschermen 17 & 19 planks zijn fijn bezaagd, 21 planks geschaafd (180 x 180 cm)
 • Betonpalen 10 x 10 x 280 xm
 • Betonnen onderplaat 180 x 24 x 3.5 cm
 • Afdeklat
 • Bevestigingsmateriaal

Voor het bepalen van de juiste prijs, moet je eerst een kleur van de palen kiezen. Wij zorgen ervoor dat de juiste aantallen worden geleverd.

Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
SKU
Douglas hout beton schutting pakket
pro

Zakelijk afnemen?

Vraag een professionals account aan

Hout beton schutting van douglas hout

Deze douglas houten tuinschermen worden onbewerkt toegepast in de tuin. Onbehandeld gaat douglas hout wel 15 jaar mee! Hierdoor hebben de tuinschermen geen onderhoud nodig. Deze tuinschermen bestaan standaard uit fijnbezaagd douglas hout. Doordat dit een hout product is kan het gaan werken, doordat het hout gaat krimpen of uitzetten kunnen er kleine scheurtjes in de tuinschermen ontstaan.

Compleet schutting pakket

Hekwerkonline biedt jou een compleet schutting pakket voor een douglas hout beton schutting. Dit pakket bevat alle benodigde onderdelen voor jouw nieuwe tuinafscheiding. Deze kun jij vervolgens vrij eenvoudig in jouw eigen tuin plaatsen.

Het schutting pakket wordt aangepast op de door jouw ingevulde afmetingen van jouw tuin. Het pakket bevat standaard de volgende onderdelen:

 • Douglas tuinschermen 180 x 180 cm 
 • Schutting betonpalen in de opties licht grijs en antraciet. Hier zullen de tuinschermen aan worden bevestigd. Het aantal palen wordt bepaald op basis van de aangegeven meters en het aantal hoeken van de tuin.
 • Bevestigingsmaterialen: beslag

Binnen dit pakket zijn er verschillende opties mogelijk qua aantal planken op een tuinscherm. Hoe meer planken een tuinscherm heeft hoe meer privacy je hebt. Hekwerkonline biedt 17 planks (15 + 2), 19 plank (17 + 2), 21 planks (19 + 2) aan. Alle tuinschermen zijn fijn bezaagd alleen de 21 planks is geschaafd.

Extra opties voor jouw betonnen schutting

Om jouw tuinafscheiding aan te passen aan jouw persoonlijke wensen is het mogelijk om extra opties toe te voegen aan de schutting. Hierbij heb je de mogelijkheid uit:

Jouw nieuwe douglas hout beton schutting van Hekwerkonline

Hekwerkonline heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van tuinafscheidingen en daardoor kunnen wij jou de allerbeste kwaliteit bieden. Naast douglas hout beton schuttingen, biedt Hekwerkonline ook een compleet pakket voor een grenen hout beton schutting en voor een hout beton schutting van zwart grenen.

Bestel nu eenvoudig en snel jouw nieuwe en stevige tuinafscheiding online bij Hekwerkonline. Onze eigen bezorgdienst levert vervolgens het volledige pakket op het gewenste moment bij jou thuis.

Ben je er nog niet helemaal uit welke tuinafscheiding het best past in jouw tuin? Bekijk hier ons volledige aanbod hekwerkenschuttingen en schanskorven. Heb je specifieke vragen? Raadpleeg onze veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer

Dit product valt onder vrachtpost.

 • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
 • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
 • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Wij leveren in heel Nederland en België

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Klantenreviews
9.3
Waardering:
93% of 100
3 Reviews
Schrijf een beoordeling over Douglas | hout beton schutting pakket
U plaatst een review over:Douglas | hout beton schutting pakket
Uw waardering
Chat nu

Chat met mij

Tom Heining