Zwart grenen poort inclusief hang en sluitwerk 100 x 180 cm

315,95
Inclusief btw

Wil je jouw tuin een unieke uitstraling geven? Dan is een zwarte poort van Hekwerkonline een goede oplossing. Een poort is de perfecte afsluiting van jouw tuin, wij leveren deze poorten geheel compleet. 

  • Deurklink
  • Cilinder & sleutels
  • Scharnieren
  • Kozijn
  • Stalen frame

De houten poort is verkrijgbaar in twee verschillende breedtes 100 & 120 cm. De poort zelf is 100 cm breed of 120 cm breed, hierbij moet je nog rekening houden met het kozijn (breedte kozijn 8.8 cm). De totale breedte inclusief scharnieren, kozijn en poort komt op ± 111cm of ± 131 cm. Met de scharnieren kun je de poort nog iets breder maken, door deze te stellen.

Een complete zwarte poort van Hekwerkonline

Deze zwarte deur is gemaakt van grenenhout. Grenenhout is een zeer sterke houtsoort en wordt veel gebruikt bij tuinafscheidingen. Doordat het hout is geïmpregneerd en vervolgens zwart is gedompeld wordt het hout duurzamer. Deze twee behandelingen zorgen er tevens voor dat het hout nog beter is beschermd tegen weersinvloeden.

Onze zwarte poorten worden standaard geleverd met een verstelbare stalenframe, de combinatie van hout en staal zorgen voor een stevig en elegant geheel. Om de poort zo stevig mogelijk te plaatsen, wordt er een kozijn meegeleverd waaraan de poort wordt bevestigd.

Deze deur is te verkrijgen in twee verschillende breedtes 100 & 120 cm breed. De poort kan gecombineerd worden met een hout beton schutting of met een houten schutting.

Het installeren van de zwarte poort

Onze poorten zijn gemakkelijk zelf te monteren, wij leveren de houten poort reeds gemonteerd op het stalen frame. Hierdoor hoef je alleen het klein materiaal zoals de scharnieren, deurklink en kozijn zelf te monteren. Voor de montage van de complete houten poort leveren wij het volgende:

  • Deurklink
  • Cilinder & sleutels
  • Scharnieren
  • Kozijn
  • Stalen frame

Om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen maak je gebruik van schroeven en eventueel plugjes. Aangezien er meerder opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en pluggen niet mee.

Meer informatie over tuinpoorten

Wil je graag alle opties voor jouw nieuwe tuinpoort nog eens doornemen met een deskundige? Dat kan! Onze adviseurs hebben ruim 20 jaar ervaring met tuinafscheidingen en helpen jou graag om de meest geschikte tuinpoort voor jouw tuinafscheiding te kiezen. Neem vrijblijvend contact met ons op of stel jouw vraag via de chat.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Zwart grenen poort inclusief hang en sluitwerk 100 x 180 cm
U plaatst een review over:Zwart grenen poort inclusief hang en sluitwerk 100 x 180 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?