Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Zwart grenen poort inclusief hang en sluitwerk en kozijn 100 x 180 cm

249,95
(incl. btw)
Zwart grenen poort compleet inclusief hang en sluitwerk Zwart 100 cm
Zwart grenen poort inclusief hang en sluitwerk en kozijn 100 x 180 cm
Montage van de poort +495,00
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
009413
249,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Een complete zwarte poort van Hekwerkonline

Deze zwarte deur is gemaakt van grenenhout. Grenenhout is een zeer sterke houtsoort en wordt veel gebruikt bij tuinafscheidingen. Doordat het hout is geïmpregneerd en vervolgens zwart is gedompeld wordt het hout duurzamer. Deze twee behandelingen zorgen er tevens voor dat het hout nog beter is beschermd tegen weersinvloeden.

Onze zwarte poorten worden standaard geleverd met een verstelbare stalenframe, de combinatie van hout en staal zorgen voor een stevig en elegant geheel. Om de poort zo stevig mogelijk te plaatsen, wordt er een kozijn meegeleverd waaraan de poort wordt bevestigd.

Deze deur is te verkrijgen in twee verschillende breedtes 100 & 120 cm breed. De poort kan gecombineerd worden met een hout beton schutting of met een houten schutting.

Het installeren van de zwarte poort

Onze poorten zijn gemakkelijk zelf te monteren, wij leveren de houten poort reeds gemonteerd op het stalen frame. Hierdoor hoef je alleen het klein materiaal zoals de scharnieren, deurklink en kozijn zelf te monteren. Voor de montage van de complete houten poort leveren wij het volgende:

  • Deurklink
  • Cilinder & sleutels
  • Scharnieren
  • Kozijn
  • Stalen frame

Om het kozijn aan een muur of paal te bevestigen maak je gebruik van schroeven en eventueel plugjes. Aangezien er meerder opties mogelijk zijn, leveren wij deze schroeven en pluggen niet mee.

Meer informatie over tuinpoorten

Wil je graag alle opties voor jouw nieuwe tuinpoort nog eens doornemen met een deskundige? Dat kan! Onze adviseurs hebben ruim 20 jaar ervaring met tuinafscheidingen en helpen jou graag om de meest geschikte tuinpoort voor jouw tuinafscheiding te kiezen. Neem vrijblijvend contact met ons op of stel jouw vraag via de chat.

Specificaties

Meer informatie
Breedte 100 cm
Afmeting (poort) 100 x 180 cm
Dikte planken 1.6 cm
Hoogte ca. 180 - 190 cm
Houtsoort Zwart geïmpregneerd
Privacyniveau Geen doorkijk
Montage instructies

De genoemde breedte in het artikel is de maat van de deur zelf, hierbij moet je nog rekening houden met het kozijn (breedte kozijn 8.8 cm).

Schrijf een beoordeling over Zwart grenen poort inclusief hang en sluitwerk en kozijn 100 x 180 cm
U plaatst een review over:Zwart grenen poort inclusief hang en sluitwerk en kozijn 100 x 180 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Is de breedte van de poort inclusief kozijn?

De vermelde breedte van de poort, is exclusief kozijn. Het kozijn is aan de scharnierkant 4 cm breed en aan de slotkant 2 cm. Houd er ook rekening mee dat aan beide kanten ongeveer één cm speling moet zitten i.v.m. werking van het hout en het goed sluiten van de poort. Ook kun je door de scharnieren aan te draaien de poort ongeveer 3 cm links of naar rechts verstellen, ofwel breder maken.