Paal 6 x 4 cm | incl. beugels | voor sierhekwerk

Vanaf 22,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
10101913

Wil je een sierhekwerk als erfafscheiding gebruiken? Dan heb je een paal 6 x 4 cm van Hekwerkonline nodig. De bevestigingsmaterialen worden geleverd samen met de palen, hierdoor hoef je zelf niet de bevestigingsmaterialen extra te bestellen. Wanneer je de palen los gaat bestellen, dienen ze 60 cm langer dan het sierhekwerk te zijn. Bij de volgende sierhekwerk gebruik je deze paal:

De combinatie van deze palen met ons sierhekwerk zorgen voor een mooie uitstraling, de palen komen tussen het hekwerk te staan, waardoor het een stevig en sterk geheel wordt. Om de palen extra stevigheid te geven, kun je gebruik maken van betonmortel, snelbeton of kongcrete.

Paal voor sierhekwerk Vest, Sol & Sagitta

Deze palen voor het sierhekwerk zijn 6 x 4 cm en heeft een wand dikte van 2 mm. De palen dienen 60 cm langer te zijn dan het sierhekwerk. Wanneer je sierhekwerk 100 cm hoog is, dan heb je een paal nodig van 160 cm. Doordat de palen 60 cm langer zijn dan het hekwerk creëer je een stevig geheel. De palen zijn voorzien van bevestigingsmaterial, zo weet je zeker dat alles mee wordt geleverd. Om je sierhekwerk compleet te maken, kun je gebruik maken van onze sierpoorten, deze hebben we in de volgende uitvoeringen:

De palen kun je met een handhei in de grond slaan, ook wel een pallenrammer genoemd. Je zou ook een gat kunnen graven van 60 cm diep en de paal in de grond plaatsen, hier kun je dan gebruik maken van betonmortel, snelbeton of kongcrete. Deze producten zorgen ervoor dat jou hekwerk extra stevig is.

Heb je hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust conact met ons op! Dit kun je het beste doen via de chat of WhatsApp.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis voor bestellingen vanaf € 750,- (voor levering in Nederland).
  • € 75,- voor bestellingen die per vracht worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • € 12,50 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd (zie verwachte levertijd artikel).
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Paal 6 x 4 cm | incl. beugels | voor sierhekwerk
U plaatst een review over:Paal 6 x 4 cm | incl. beugels | voor sierhekwerk
Uw waardering
Hulp Nodig?