Paal 6 x 4 cm | incl. beugels | voor sierhekwerk

Onze prijs 41,05
(incl. btw)
Waardering:
87%
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
10101913
Onze prijs 41,05

Wil je een sierhekwerk als erfafscheiding gebruiken? Dan heb je een paal 6 x 4 cm van Hekwerkonline nodig. De bevestigingsmaterialen worden geleverd samen met de palen, hierdoor hoef je zelf niet de bevestigingsmaterialen extra te bestellen. Wanneer je de palen los gaat bestellen, dienen ze 60 cm langer dan het sierhekwerk te zijn. Bij de volgende sierhekwerk gebruik je deze paal:

De combinatie van deze palen met ons sierhekwerk zorgen voor een mooie uitstraling, de palen komen tussen het hekwerk te staan, waardoor het een stevig en sterk geheel wordt. Om de palen extra stevigheid te geven, kun je gebruik maken van betonmortel, snelbeton of kongcrete.

Paal voor sierhekwerk Vest, Sol & Sagitta

Deze palen voor het sierhekwerk zijn 6 x 4 cm en heeft een wand dikte van 2 mm. De palen dienen 60 cm langer te zijn dan het sierhekwerk. Wanneer je sierhekwerk 100 cm hoog is, dan heb je een paal nodig van 160 cm. Doordat de palen 60 cm langer zijn dan het hekwerk creëer je een stevig geheel. De palen zijn voorzien van bevestigingsmaterial, zo weet je zeker dat alles mee wordt geleverd. Om je sierhekwerk compleet te maken, kun je gebruik maken van onze sierpoorten, deze hebben we in de volgende uitvoeringen:

De palen kun je met een handhei in de grond slaan, ook wel een pallenrammer genoemd. Je zou ook een gat kunnen graven van 60 cm diep en de paal in de grond plaatsen, hier kun je dan gebruik maken van betonmortel, snelbeton of kongcrete. Deze producten zorgen ervoor dat jou hekwerk extra stevig is.

Heb je hulp nodig?

Kom je er niet uit of heb je gewoon een vraag? Neem dan gerust conact met ons op! Dit kun je het beste doen via de chat of WhatsApp.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
8.7
Waardering:
87% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Paal 6 x 4 cm | incl. beugels | voor sierhekwerk
U plaatst een review over:Paal 6 x 4 cm | incl. beugels | voor sierhekwerk
Uw waardering
Hulp Nodig?