Spijlenhekwerk Premium rond

Onze prijs 204,95
(incl. btw)
Levertijd
4-8 weken
SKU
Spijlenhekwerk-Rond-Doorstoken
Onze prijs 204,95
Levertijd: 4-8 weken
 • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Voor elke afscheiding
 • Montage in Nederland & België

Spijlen hekwerk premium rond

Bij Hekwerkonline hebben we de keuze uit een drietal soorten spijlenhekwerken (ook wel spijlenvakken of industrieel hekwerk genoemd). Een zeer populaire keuze is ons spijlen hekwerk premium rond. Dit hekwerk wordt toegepast op een verscheidenheid aan locaties. In woonwijken of bedrijventerreinen maar ook rondom bijvoorbeeld een sportschool. Dit type spijlenhek kenmerkt zich door de ronde spijlen die vastgeklemd worden tussen een boven- en onderligger. De spijlen steken door de bovenligger: hiermee worden dus “punten” gecreëerd. Dit maakt het hekwerk uiterst geschikt als preventie middel: “blijf buiten”. De spijlenvakken worden vastgeklemd tussen robuuste staanders doormiddel van een blinde verbinding. Het geheel van spijlen panelen en metalen palen creëert een uiterst stevig hekwerk met een strak en fraai uiterlijk.

Afmetingen en kleuren spijlenvak premium rond

Het spijlenhek premium rond is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan afmetingen. De breedte van het hekwerk paneel is dan wel 300 centimeter. In de hoogte van dit type spijlenvak is er zeker het een en ander te kiezen. De standaard hoogte maten van het premium spijlenhekwerk hebben we hieronder weergegeven:

 • 100 centimeter 
 • 125 centimeter
 • 150 centimeter
 • 180 centimeter
 • 200 centimeter
 • 250 centimeter

Door de verscheidenheid aan hoogte maten zijn de toepassingen voor dit hekwerk grenzeloos. De lagere hekwerken zien we om terreinen van middelbare scholen af te schermen of als afbakening van een parkeerplaats. De hogere hekwerken zien we bijvoorbeeld om een datacenter of een willekeurig bedrijfspand. De spijlen hebben een afmeting van rond 2,5 centimeter. De boven- en onderligger waar de spijlen tussen komen, hebben een afmeting van 5 x 2,5 centimeter. Alle hoogtematen van het spijlenhekwerk worden vastgezet aan vierkante stalen palen met een afmeting van 6 x 6 centimeter. De spijlenvakken premium hebben we beschikbaar in een aantal standaard kleuren. De keuze voor de kleur hangt vaak samen met de omgeving of toepassing van het hekwerk. De kleuren die standaard verkrijgbaar zijn, zijn groen (ral 6009), grijs (ral 7016) en zwart (ral 9005).

Wil je een kleur die afgestemd is op je bedrijfskleuren of persoonlijke smaak? Geen probleem. Wij kunnen de spijlenhekken premium in principe leveren in alle kleuren. Neem met ons contact op voor alle mogelijkheden.

Draaipoort premium en opties

Bij het premium spijlenhek rond kan een aantal opties of onderdelen worden toegevoegd. Zo is het raadzaam de hekwerk panelen stevig te verankeren in beton mortel. Wij hebben hier een aantal keuzemogelijkheden: betonmortel, snelbetonmortel en rapid beton. Dit geeft een strak hekwerk voor een lange duur met minder risico op het scheef gaan staan van het hek door weer en wind. Verdere opties bij het spijlenhekwerk premium hebben we onder weergegeven:

 • Voetplaten
 • Taludvakken
 • Overklimbeveiliging
 • Lakspray in elke gewenste kleur

Daarnaast hebben we uiteraard bijpassende poorten in ons assortiment. De poorten zijn qua look en feel identiek aan het spijlenhekwerk premium rond. De draaipoorten hebben we beschikbaar in een tweetal varianten: de enkele draaipoort en de dubbele draaipoort. Beide varianten zijn beschikbaar op elke hoogte van het ronde premium spijlen hekwerk. We onderscheiden we onderstaande breedtematen van onze draaipoorten.

 • De enkele premium draaipoort rond zijn bij Hekwerkonline verkrijgbaar in de breedtematen 100, 120, 150, 200, 250 en 300 centimeter.
 • De dubbele premium draaipoort rond zijn bij Hekwerkonline verkrijgbaar in de breedtematen 200, 240, 300, 400, 500 en 600.

De draaipoorten zijn beschikbaar in de kleuren groen, grijs, en zwart, gelijk aan de spijlenvakken premium rond. Het frame van de poort van 6 x4 en 6 x 6 profielen gemaakt. Het hang- en sluitwerk is standaard uitgerust met een inbouwslot met europrofielcilinder en kruk, ophanging met nastelbare scharnieren en grondgrendels voor het vastzetten van de vleugel van de draaipoort in een open of gesloten stand. Onderstaande optionele items kunnen bijbesteld worden bij de verschillende types draaipoorten:

 • Deurdranger (tot een breedte van 125 centimeter)
 • Locinox opbouw- of codeslot
 • Kleefmagneet

De draaipoort premium rond dient te worden verankerd in beton. Mocht de ondergrond bestaan uit asfalt of betonplaten, dan hebben we voetplaten beschikbaar voor een degelijke montage.

Naar de draaipoorten hebben we ook bijpassende schuifpoorten. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Montage spijlenvak premium rond

Hekwerkonline is gespecialiseerd in het monteren van spijlenhekwerk premium rond. Wij hebben eigen montage teams die alle type erfafscheidingen plaatsen. Van hout beton schuttingen tot dubbelstaafmatten maar zeker ook spijlenvakken. Spijlenhekken premium rond hebben een breedte van 3 meter en hebben dus enig gewicht. Met het juiste gereedschap en eventueel hijsmaterieel is dit geen enkel probleem. Wij hebben al deze hulpmiddelen uiteraard tot onze beschikking. Schakel onze professionals dus snel in en in een mum van tijd staat het spijlenhekwerk premium rond om jouw bedrijfspand of tuin.

Zelf monteren kan uiteraard ook. Wij bezorgen de producten op de gewenste locatie zodat je snel kan beginnen.

Advies of vragen?

Heb je vragen over ons spijlen hekwerk premium? Of wil je advies over de constructie, montage of levering? De medewerkers van Hekwerkonline zijn elke dag telefonisch en via email bereikbaar om alle vragen die je hebt te beantwoorden. Doordat wij eigen montage teams hebben die premium spijlenhekwerk monteren kennen we niet alleen alle theoretische details, ook voor praktijkvragen kan je bij ons terecht. Contact ons dus gerust en wij beantwoorden al je vragen over premium spijlen hekwerk of elke andere vraag.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Spijlenhekwerk Premium rond
U plaatst een review over:Spijlenhekwerk Premium rond
Uw waardering