Tweede keus hekwerk

Hekwerk met een deukje of een krasje, nog voordeliger bij Hekwerkonline.

2 producten

Filter
per pagina

2 producten

Filter
per pagina

Goedkoop hekwerk

Het tweedehands hekwerk (ook wel gebruikt hekwerk) van Hekwerkonline wordt tegen een lager tarief aangeboden vergeleken met de zeer scherpe nieuwprijzen op onze website. De gebruikte hekwerken zijn niet door de strenge kwaliteitscontrole van Hekwerkonline gekomen en worden als tweedehands/gebruikt hekwerk aangeboden. Qua functionaliteit dus geen probleem, optisch is er een oneffenheid – die niet eens altijd te zien is. Maar: daar passen we bij Hekwerkonline de prijs dan ook op aan.

Voor een goedkoop hekwerk of een goedkope schutting ben je bij ons dus aan het juiste adres.

Waarom tweedehands hekwerk

Hekwerk heeft als eigenschap dat het ontzettend duurzaam is en de kwaliteit van het staal voor lange tijd gewaarborgd blijft. Het kan echter voorkomen dat er lakschade, een klein deukje of een vervorming ontstaat door externe krachten. Hierdoor heeft er optische schade plaatsgevonden, echter veranderd dit niks aan de kwaliteit van het staal en het hekwerk. Vanwege onze hoge kwaliteitsnorm kunnen wij het helaas niet meer aanbieden als nieuw op onze webshop. Wij streven er echter naar om voor elke specifieke wens en budget een passende oplossing te bieden. Hierdoor bieden wij het tweedehands hekwerk goedkoper aan. Alle tweedehands producten zijn direct uit voorraad leverbaar en beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

Het tweedehands en goedkope hekwerk is uitstekend geschikt voor volkstuinen, publieke terreinen, of zelfs je achtertuin als de visuele aspecten minder gelden. Daarnaast zijn de poorten of palen nog prima te gebruiken. Hier zit vaak enkel een klein deukje in op de poortpaal of een maas die licht verbogen is in de vulling van de vleugel.

Gebruikt hekwerk

Niet alleen tweedehands hekwerk bieden wij tegen lage prijzen aan. Wij plaatsen ook wel eens een tijdelijk hekwerk bij de bouw van een nieuw huis. Zodra de bouw gereed is, nemen wij het hekwerk (dubbelstaafmatten bijvoorbeeld) weer mee: gebruikt hekwerk dus. Niks mis mee, maar wel een hele leuke prijs. Gebruikt hekwerk heeft dan ook sporen van gebruik. Ook hiervoor geldt, als het niet aan de ingang van je woning staat, is dat minder belangrijk.

Op alle producten die wij hier aanbieden zit geen garantie.

Welke producten bieden wij aan?

Wij hebben een uitgebreid assortiment zodat wij voor elke situatie een passende oplossing hebben. Hierdoor is ons assortiment op het gebied van tweedehandse en gebruikte hekwerken of gebruikte poorten ook geschikt voor elke situatie of budget. Hekwerkonline heeft een aanbod van tweede keus en gebruikt hekwerk zoals onder aangegeven:

Het assortiment van tweedehands hekwerk is uiteraard niet stabiel. Wees er dus snel bij en kijk op onze tweedehands pagina of op onze Marktplaats account.

Prijzen tweedehands dubbelstaafmatten

De prijzen van tweedehands dubbelstaafmatten of andere tweedehands producten zoals schuttingen en poorten passen wij aan aan de mate van beschadiging. Meer beschadiging levert een goedkoper product op. Zo is een kleine lakschade op een dubbelstaafmat minder zichtbaar in vergelijk met een deuk in de poortpaal van een dubbelstaafmat poort. Wij bij Hekwerkonline geven jou de beste prijzen voor gebruikt en tweedehands hekwerk.

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Zit je gewenste goedkope hekwerk/poort er helaas niet bij? Neem hierover gerust contact met ons op. Onze voorraad van goedkope hekwerken/poorten veranderd op constante basis. Het kan dus zomaar zijn dat het gewenste product online niet beschikbaar is, maar al wel bij ons is binnengekomen en op jouw staat te wachten.

Veelgestelde vragen
Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen of zagen?

Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf of een goede ijzerzaag kun je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen of zagen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen.