Dubbelstaafmat hekwerk Ø 6/5/6 | 2.5 meter breed

Onze prijs 22,95
(incl. btw)
Waardering:
97%
Dubbelstaafmat hekwerk 6/5/6 2.5 meter breed
Dubbelstaafmat hekwerk Ø 6/5/6 | 2.5 meter breed
Waardering:
97%
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
071019
Onze prijs 22,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Dubbelstaafmat hekwerk 6/5/6

Een dubbelstaafmat (ook wel dubbelstaafs hekwerk of draadmat) is gemaakt van metalen staven. Deze staven worden geproduceerd uit grote “spoelen” van metalen draad. De staven worden verzinkt om roesten te voorkomen en vervolgens voorzien van een poedercoating voor een glad en mooi strak oppervlak. Bij Hekwerkonline hebben we twee varianten dubbelstaafmat hekwerken. Naast de zwaardere 8/6/8 variant bieden wij dus deze 6/5/6 dubbelstaafmatten. De cijfers geven de dikte (diameter) van de metalen staven aan. De twee horizontale metalen staven zijn zo’n 6 millimeter dik. De verticale metalen draad is ongeveer 5 millimeter dik. Dit verklaart ook meteen de naam van het product: de dubbelstaafmat.

Dubbelstaafmatten zijn sterk en robuust. De stevigheid van dubbelstaafmatten wordt bereikt door de dubbele horizontale draden. Deze eigenschappen maken dubbelstaafmatten een veel gemaakte keuze. Niet alleen wordt de dubbelstaafmat toegepast in voor- en achtertuinen, ook bij scholen, rond bedrijventerreinen of langs het spoor vinden we dit stevige product terug. Dubbelstaafmatten hebben een elegant en strak ontwerp en hebben uiteraard doorkijk – door de mazen. Hierdoor blijf je uitzicht houden vanuit bijvoorbeeld je tuin. Het strakke ontwerp matcht bovendien met elke type huis.

Houd je toch van ietsje meer privacy en minder inkijk in je tuin? Ook daar hebben wij een oplossing voor, naast bijvoorbeeld het laten begroeien van de dubbelstaafmat met hedera: onze vlechtbanden (ook wel privacy stroken genoemd). De vlechtbanden bieden wij aan in dezelfde kleuren als de dubbelstaafmatten.

Verschillende dubbelstaafmatten

Ook op gebied van kleur valt er wat te kiezen bij onze dubbelstaafmatten. Wij hebben de kleuren zwart (ral 9005), grijs (ral 7016) en groen (ral 6009) in ons assortiment. Tevens bieden wij de thermisch verzinkte variant. De dubbelstaafmatten zijn geproduceerd in Nederland en de gecoate producten zijn afgewerkt met een hoogwaardige coating waardoor wij op de hekwerkpanelen 10 jaar garantie geven op de coating. Een krasje kan altijd ontstaan, daarvoor kan een spuitbus lackspray worden gebruikt om oneffenheden weg te werken. Lichte krassen hebben overigens geen effect op de stevigheid: door de wijze van verzinken zal er geen roest ontstaan bij kleine beschadigingen aan de dubbelstaafmatten.

De dubbelstaafmatten leveren wij in verscheidenen hoogtes. Standaard bieden wij de volgende hoogtes, deze liggen klaar voor jou in ons magazijn:

  • 63 centimeter
  • 83 centimeter
  • 103 centimeter
  • 123 centimeter
  • 143 centimeter
  • 163 centimeter
  • 183 centimeter
  • 203 centimeter
  • 223 centimeter
  • 243 centimeter

 

Door het feit dat wij dubbelstaafmatten bieden in hoogtes met sprongen van 20 centimeter, kan het product op vele plekken worden toegepast. Zo wordt een achtertuin vaak ingericht met dubbelstaafmatten van 183 centimeter hoog. Hier kan je dan ook een metalen poort bij kiezen in dezelfde hoogte. In de voortuin wordt vaak gekozen voor een hoogte van 103 of 123 centimeter. De dubbelstaafmat van 243 centimeter hoog zien we terug bij instelling die maximaal beveiligd willen worden.

Monteren van dubbelstaafmatten

Het monteren van de dubbelstaafmatten is een klus die je zelf kan uitvoeren. Hekwerkonline kan er voor zorgen dat alle materialen geleverd worden. Zo heb je voor het monteren van de dubbelstaafmatten metalen palen nodig, deze hebben wij in een aantal varianten. De metalen hekwerkpalen hebben we in dezelfde kleuren als het hekwerk. Palen kunnen extra stevig worden vastgezet met betonmortel of snelbeton. Heb je geen tijd om het hekwerk zelf te plaatsen? Dat is ook geen enkel probleem. Wij hebben professionals in dienst die dagelijks dubbelstaafmatten monteren door het hele land. Kijk op de pagina van de montageservice voor meer informatie.

Vragen over dubbelstaafmatten

Heeft u nog vragen over een dubbelstaafmattenhekwerk, over gerelateerde producten of over het monteren van staafmatten? Neem dan contact op met het team van ons. Wij zijn dagelijks van 09:00 uur bereikbaar via de telefoon en daarnaast zijn wij altijd bereikbaar via email.

Specificaties

Meer informatie
Draad dikte 6/5/6 mm
Hoogte 60 - 240 cm
Maas wijdte 50 x 200 mm
Kleur RAL 6005, RAL 6009, RAL 7016, RAL 9005, Thermisch verzinkt
Breedte 250 cm
Schrijf een beoordeling over Dubbelstaafmat hekwerk Ø 6/5/6 | 2.5 meter breed
U plaatst een review over:Dubbelstaafmat hekwerk Ø 6/5/6 | 2.5 meter breed
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat hekwerk is een hekwerk dat geproduceerd is uit stalen draden. De stalen draden zijn voorzien van een zinklaag en de gelaste hekwerkpanelen worden vervolgens voorzien van een poedercoating. De naam dubbelstaafmat komt van de dubbele horizontale draad welke voor de stevigheid zorgt.