Dubbelstaafmat hekwerk 6/5/6 | 2.5 meter breed

Onze prijs 34,95
(incl. btw)
Waardering:
97%
Levertijd
Levertijd binnen 5 werkdagen
SKU
071019
Onze prijs 34,95

Dubbelstaafs hekwerk 6/5/6

Een dubbelstaafmat (ook wel dubbelstaafs hekwerk of draadmat) is gemaakt van metalen staven. Deze staven worden geproduceerd uit grote “spoelen” van metalen draad. De staven worden verzinkt om roesten te voorkomen en vervolgens voorzien van een poedercoating voor een glad en mooi strak oppervlak. Bij Hekwerkonline hebben we twee varianten dubbelstaafmat hekwerken. Naast de zwaardere 8/6/8 variant bieden wij dus deze 6/5/6 dubbelstaafmatten. De cijfers geven de dikte (diameter) van de metalen staven aan. De twee horizontale metalen staven zijn zo’n 6 millimeter dik. De verticale metalen draad is ongeveer 5 millimeter dik. Dit verklaart ook meteen de naam van het product: de dubbelstaafmat.

Dubbelstaafmatten zijn sterk en robuust. De stevigheid van dubbelstaafmatten wordt bereikt door de dubbele horizontale draden. Deze eigenschappen maken dubbelstaafmatten een veel gemaakte keuze. Niet alleen wordt de dubbelstaafmat toegepast in voor- en achtertuinen, ook bij scholen, rond bedrijventerreinen of langs het spoor vinden we dit stevige product terug. Dubbelstaafmatten hebben een elegant en strak ontwerp en hebben uiteraard doorkijk – door de mazen. Hierdoor blijf je uitzicht houden vanuit bijvoorbeeld je tuin. Het strakke ontwerp matcht bovendien met elke type huis.

Houd je toch van ietsje meer privacy en minder inkijk in je tuin? Ook daar hebben wij een oplossing voor, naast bijvoorbeeld het laten begroeien van de dubbelstaafmat met hedera: onze vlechtbanden (ook wel privacy stroken genoemd). De vlechtbanden bieden wij aan in dezelfde kleuren als de dubbelstaafmatten.

Verschillende dubbelstaafmatten

Ook op gebied van kleur valt er wat te kiezen bij onze dubbelstaafmatten. Wij hebben de kleuren zwart (ral 9005), grijs (ral 7016) en groen (ral 6009) in ons assortiment. Tevens bieden wij de thermisch verzinkte variant. De dubbelstaafmatten zijn geproduceerd in Nederland en de gecoate producten zijn afgewerkt met een hoogwaardige coating waardoor wij op de hekwerkpanelen 10 jaar garantie geven op de coating. Een krasje kan altijd ontstaan, daarvoor kan een spuitbus lackspray worden gebruikt om oneffenheden weg te werken. Lichte krassen hebben overigens geen effect op de stevigheid: door de wijze van verzinken zal er geen roest ontstaan bij kleine beschadigingen aan de dubbelstaafmatten.

De dubbelstaafmatten leveren wij in verscheidenen hoogtes. Standaard bieden wij de volgende hoogtes, deze liggen klaar voor jou in ons magazijn:

 • 63 centimeter
 • 83 centimeter
 • 103 centimeter
 • 123 centimeter
 • 143 centimeter
 • 163 centimeter
 • 183 centimeter
 • 203 centimeter
 • 223 centimeter
 • 243 centimeter

 

Door het feit dat wij dubbelstaafmatten bieden in hoogtes met sprongen van 20 centimeter, kan het product op vele plekken worden toegepast. Zo wordt een achtertuin vaak ingericht met dubbelstaafmatten van 183 centimeter hoog. Hier kan je dan ook een metalen poort bij kiezen in dezelfde hoogte. In de voortuin wordt vaak gekozen voor een hoogte van 103 of 123 centimeter. De dubbelstaafmat van 243 centimeter hoog zien we terug bij instelling die maximaal beveiligd willen worden.

Monteren van dubbelstaafmatten

Het monteren van de dubbelstaafmatten is een klus die je zelf kan uitvoeren. Hekwerkonline kan er voor zorgen dat alle materialen geleverd worden. Zo heb je voor het monteren van de dubbelstaafmatten metalen palen nodig, deze hebben wij in een aantal varianten. De metalen hekwerkpalen hebben we in dezelfde kleuren als het hekwerk. Palen kunnen extra stevig worden vastgezet met betonmortel of snelbeton. Heb je geen tijd om het hekwerk zelf te plaatsen? Dat is ook geen enkel probleem. Wij hebben professionals in dienst die dagelijks dubbelstaafmatten monteren door het hele land. Kijk op de pagina van de montageservice voor meer informatie.

Vragen over dubbelstaafmatten

Heeft u nog vragen over een dubbelstaafmattenhekwerk, over gerelateerde producten of over het monteren van staafmatten? Neem dan contact op met het team van ons. Wij zijn dagelijks van 09:00 uur bereikbaar via de telefoon en daarnaast zijn wij altijd bereikbaar via email.

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
9.7
Waardering:
97% of 100
2 Reviews
Schrijf een beoordeling over Dubbelstaafmat hekwerk 6/5/6 | 2.5 meter breed
U plaatst een review over:Dubbelstaafmat hekwerk 6/5/6 | 2.5 meter breed
Uw waardering
Hulp Nodig?