Paal rond 60 x 1.75 mm

Vanaf 27,95
Inclusief btw
Op voorraad Levertijd: 3-5 werkdagen
Nog %1 beschikbaar
SKU
10101916

Ben je van plan een dubbelstaafmat hekwerk te gaan monteren als erfafscheiding? Onze ronde metalen palen met een diameter van 6 centimeter vormen de perfecte combinatie voor een hekwerk van dubbelstaafmatten met professionele uitstraling. De ronde metalen palen zijn uiterst stevig en ook nog eens eenvoudig te monteren. De ronde metalen paal moet worden besteld tezamen met onze langlipbeugels om het hekwerk te monteren aan de ronde palen. Met de langlipbeugels kan je een ronde paal geschikt maken als tussenmodel (met een tussenbeugel), als hoekmodel (met een hoekbeugel)  of als eindmodel (met een eindbeugel). De ronde metalen palen worden doorgaans 80 centimeter de grond in gegraven. Dat houdt dus in dat de ronde metalen paal 80 centimeter langer moet zijn dan het gekozen hekwerk. Het geheel van dubbelstaafmat en ronde metalen paal zal een prachtig resultaat geven.

  • De optie thermisch verzinkt is enkel en alleen bedoeld om het staal tegen corrosie te beschermen.
  • Optisch heeft het thermisch verzinken geen functie. Er kunnen oneffenheden aanwezig zijn op het product.

Metalen tuinpalen

Voor het plaatsen van een hekwerk zijn verschillende producten noodzakelijk. Naast een hekwerkpaneel, zoals bijvoorbeeld een dubbelstaafmat, en bevestigingsbeugels, heb je een paal nodig. Naast de rechthoekige 60x40 paal, hebben wij bij Hekwerkonline ook ronde metalen palen. De ronde palen hebben wij in een aantal verschillende kleuren. Wij verkopen de ronde metalen palen in de kleuren zwart (ral 9005), groen (ral 6009) en in de kleur grijs (ral 7016). Daarnaast hebben we de ronde metalen paal in een thermisch verzinkte uitvoering. Op deze manier kan de ronde metalen paal gematcht worden bij de kleur van de dubbelstaafmatten.

De ronde palen zijn duurzaam en stevig zodat het gemonteerde hekwerk stabiel staat zodra het gemonteerd is. De metalen paal heeft een dubbele bewerking ondergaan: de metalen paal is verzinkt en daarna afgewerkt met een coating in de bovenstaande kleuren. De zinklaag onder de poedercoating zorgt er voor dat ook bij kleine beschadigingen geen roestvorming op de ronde paal ontstaat. Bij kleine krasjes of lichte beschadigingen kan de ronde metalen paal worden bijgewerkt met een spuitbus lak.
De ronde palen van metaal zijn geschikt voor verscheidende types hekwerk. Zo kan de dubbelstafmat 6/5/6 met de breedte van 2 of 2,5 meter gemonteerd worden aan de ronde palen. Ook de 8/6/8 variant is uiterst geschikt voor montage aan de ronde palen. Voor een stevig resultaat moet de ronde paal zo’n 80 centimeter de grond in worden geslagen (met een zogenoemde palenrammer) of gegraven.
Er kunnen zich situaties voordoen wanneer de grond het niet toelaat om de ronde palen in de grond te graven. Bijvoorbeeld bij een geasfalteerd terrein of bij een woonhuis met een terras. Op dergelijke plekken hebben wij een andere oplossing om de ronde palen te bevestigen, een metalen voetplaat. De metalen palen dienen in dit geval te worden uitgekozen in de hoogte van het hekwerk. Ook de voetplaten ten behoeve van de ronde metalen palen zijn beschikbaar in de kleuren zwart, grijs en groen.
Het bevestigen van de hekwerkpanelen aan de metalen palen gaat middels langlipbeugels. Langlipbeugels vallen precies om de ronde metalen paal voor een strak en stevig resultaat. We hebben drie verschillende soorten langlipbeugels in ons assortiment voor de metalen palen:
Tussenbeugel: bevestiging van de ronde paal tussen een tweetal hekwerkpanelen
Eindbeugel: bevestiging van het hekwerkpaneel aan ronde eind paal
Hoekbeugel: bevestiging van het hekwerkpaneel in een hoek
De langlipbeugels zijn er in de bekende kleuren en de thermisch verzinkte variant. De ronde paal wordt afgewerkt met een dop of dop met haak.
Voor extra stevigheid kan de ronde paal vast worden gezet met onze betonmortel of de snelbeton variant. Dit geeft een ultieme stevigheid van de ronde paal en dus het hekwerk. Niet alleen na het plaatsen, maar ook in de jaren daarna.

 

  • Wij leveren in heel Nederland en België
  • Gratis voor bestellingen vanaf €750,-
  • € 75,- voor bestellingen onder €750,- 
  • € 10 voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • Levering op de eilanden is mogelijk tegen een meerprijs van € 240,- bij levering per vracht en een meerprijs van € 25,- per pakket.

Voor levertijden zie artikel.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerken en andere tuinafscheidingen.

Onze collega’s komen uit de tuinafscheiding branche en hebben veel kennis en ervaring met de producten. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat voor goede kwaliteit en zeer goede service. Je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat onze producten met goede kwaliteit worden geleverd.

Wij streven er continu naar om jouw bestelling volledig, netjes en op tijd te leveren. Ons materiaal wordt zorgvuldig verpakt en op het gewenste adres geleverd op de afgesproken datum. Doordat wij in grote aantallen inkopen, zijn wij in staat om onze producten doorgaans uit voorraad te leveren. Hierdoor kunnen wij jou korte levertijden bieden. Wij leveren onze producten standaard vanaf 3 werkdagen en bieden jou de mogelijkheid om zelf een leverdatum te kiezen die jou goed uitkomt.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Schrijf een beoordeling over Paal rond 60 x 1.75 mm
U plaatst een review over:Paal rond 60 x 1.75 mm
Uw waardering
Hulp Nodig?