Omsteekdop | Ø 60mm

1,49
(incl. btw)
omsteekdop voor buis rond 60
Omsteekdop | Ø 60mm

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Schrijf een beoordeling over Omsteekdop | Ø 60mm
U plaatst een review over:Omsteekdop | Ø 60mm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat kost een hekwerk per meter?

Hekwerk prijzen worden vaak per meter weergegeven. Wat een meter hekwerk kost, hangt samen met een aantal zaken. Zo heeft de hoogte impact op de prijs. Ook is de prijs afhankelijk van het type hekwerk. Bij Hekwerkonline koop je hekwerk tegen de beste prijzen. Tuingaas is één van de goedkoopste soorten hekwerk. In onze configuratoren selecteer je de gewenste aantal meters en type hekwerk in en d.m.v. de totaalprijs is de meterprijs uit te rekenen.

Hoe kies ik de hoogte van mijn hek?

Over het algemeen zijn hekken in de voortuin 1 meter tot 1,20 meter hoog. In de achtertuin wordt vaak voor een hoogte tussen 1,80 m en 2 meter gekozen. Wil je kinderen of dieren binnen, of buiten, je tuin houden, dan raden we aan een hekwerk te nemen van minimaal 1.20 m. hoog.

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat hekwerk is een hekwerk dat geproduceerd is uit stalen draden. De stalen draden zijn voorzien van een zinklaag en de gelaste hekwerkpanelen worden vervolgens voorzien van een poedercoating. De naam dubbelstaafmat komt van de dubbele horizontale draad welke voor de stevigheid zorgt.

Is een dubbelstaafmat hekwerk eenvoudig te plaatsen?

Dubbelstaafmat hekwerk is eenvoudig te plaatsen. Je kan dit type hekwerk zelf plaatsen. Het is niet zo zwaar, de systemen om de hekwerk staafmatten aan de palen te bevestigen zijn eenvoudig en er is geen speciaal gereedschap voor nodig. Wij van Hekwerkonline zeggen: gewoon proberen. Uitgebreide handleidingen van de dubbelstaafmatten hekwerk vind je hier.

Welke soorten dubbelstaafmat hekwerk zijn er?

Dubbelstaafmat hekwerk is er in verschillende soorten. We hebben de dikke, zware en meest stevige variant: de 8/6/8 dubbelstaafmat. Daarnaast hebben we de lichtere, dunnere en handzamere variant: de 6/5/6 dubbelstaafmat. Verder zijn de dubbelstaafmatten in de kleuren antraciet, zwart, verzinkt en twee kleuren groen. Verder onderscheid zit in de bevestiging van het hekwerk aan de palen.

Wat kost een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat is voordeliger in vergelijk met bijvoorbeeld spijlenhekwerk. Een dubbelstaafmat kost dus in verhouding minder. Wat een dubbelstaafmat precies kost hangt af van de hoogte, dikte en bevestiging. Bij Hekwerkonline heb je sowieso de beste prijs voor een dubbelstaafmat.

Wat is een enkelstaafmat hekwerk?

Een enkelstaafmat hekwerk (ook wel 3d hekwerk genoemd) is een populaire manier om je erf af te scheiden. Het is een hekwerk dat gemaakt is uit ijzeren staven die aan elkaar gelast zijn en voorzien van een poedercoating. Wat een enkelstaafmat hekwerk kenmerkt is de buiging in het hekwerk, hier krijgt de enkelstaafmat de stevigheid door en ziet er tevens sierlijk uit.

Wat is het verschil tussen enkelstaafmat en dubbelstaafmat hekwerk?

Er zit een verschil tussen een de enkelstaafmat en dubbelstaafmat. De enkelstaafmat heeft één horizontale metalen staaf – de dubbelstaafmat heeft er daarentegen twee. Vandaar ook de naam. Dit maakt de enkelstaafmat goedkoper, maar ook minder stevig. 

Wat is het voordeel van een enkelstaafmat hekwerk?

De enkelstaafmat heeft een aantal voordelen. Zo is het een voordelige keuze en daardoor geschikt voor een groot aantal meters. Ook is de enkelstaafmat eenvoudig te plaatsen. Voor elke toepassing dus een enkelstaafmat.

Hoe groot is een enkelstaafmat hekwerk?

Een enkelstaafmat heeft een breedte van 2,5 meter. Je kan dus snel een groot aantal meters tuinafscheiding zetten. Enkelstaafmat hekwerk is verkrijgbaar bij Hekwerkonline in de hoogte maat vanaf 83 centimeter. We kunnen leveren tot wel 3 meter hoog.

Wat kost een gaashekwerk?

Als we het hebben over gaashekwerk kunnen we spreken over in ieder geval 2 soorten. We hebben een zeer voordelig tuingaas wat wordt gebruikt voor het afzetten van bijvoorbeeld weilanden. Ook heeft Hekwerkonline harmonicagaas in het assortiment. Dit wordt weer meer gebruikt voor sportvelden. Harmonicagaas is een stuk steviger en duurzamer, dit gaashekwerk kost hierdoor ook meer.

Hoe plaats ik een gaashekwerk?

Een tuingaashekwerk plaatsen is niet moeilijk, maar het is wel specialistisch werk. Het tuingaas moet gespannen worden, enige ervaring is hier heel erg handig. Plaatsen van gaashekwerk doe je doorgaans met twee personen. Het plaatsen van harmonicagaas is een ander verhaal en kan wat lastiger zijn. We adviseren om dit te laten doen door ons montageteam.

Wat zijn de voordelen van een gaashekwerk?

Tuingaas heeft het voordeel dat het het goedkoopste hekwerk is van Hekwerkonline. Omdat dit een standaard product is, hebben wij het altijd op voorraad. Harmonicagaas heeft het voordeel dat het goedkoper wordt dan dubbelstaafmat hekwerk op langere afstanden. 

Waar kun je een gaashekwerk voor gebruiken?

Gaashekwerk kan eigenlijk voor alle gewenste toepassingen gebuikt worden. Het is beschikbaar in verschillende kleuren en eigenlijk ook alle gewenste hoogtes. Het veiligheidsniveau van gaashekwerk is echter niet zo hoog als dubbelstaafmat hekwerk. 

Is een hekwerk gemakkelijk op maat te slijpen of zagen?

Ja, dat is heel makkelijk. Mits je het goed gereedschap hebt. Met een slijptol/haakse slijper met een diamant schijf of een goede ijzerzaag kun je heel makkelijk door een stalen hekwerk. Na het slijpen of zagen kun je geslepen delen bijwerken met een spuitbus om roesten te voorkomen.