Dubbelstaafmat hekwerk Ø 8/6/8 | 2.5 meter breed

Onze prijs 28,95
(incl. btw)
Waardering:
100%
Dubbelstaafmat hekwerk 8/6/8 | 2.5 meter breed
Dubbelstaafmat hekwerk Ø 8/6/8 | 2.5 meter breed
Waardering:
100%
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
041019
Onze prijs 28,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Dubbelstaafmat hekwerk 8/6/8

De metalen staven die gebruikt worden bij het maken van een dubbelstaafmat worden geproduceerd uit grote 'spoelen' van metalen draden. Om roest te voorkomen worden ze verzinkt en overgoten met een poedercoating voor een strak oppervlak. Bij Hekwerkonline hebben we meerdere varianten dubbelstaafs hekwerk. Het verschil hierin is het gewicht en de dikte van de metalen staven. We hebben de lichtere 6/5/6 variant en deze, de zwaardere, 8/6/8 dubbelstaafmatten. De cijfers 8 geven de 8 millimeter horizontale metalen staaf weer en het cijfer 6 de verticale metalen staaf. 

Dubbelstaafmatten zijn sterk en robuust. Ze zijn makkelijk te monteren en worden veel gebruikt bij het plaatsen van een hekwerk. De dubbelstaafmatten zijn veel te zien bij scholen, voor- en achtertuinen, bedrijf en op bedrijventerreinen of langs het spoor. Je kunt ervoor kiezen om de dubbelstaafmatten los neer te zetten of hem dicht te laten groeien met klim op bijvoorbeeld. Wil je hem niet verder onderhoudsvrij houden? Dan kun je kiezen voor onze vlechtbanden. Deze kunststoffen banden kunnen tussen de metalen staven gevecht worden. Hierdoor creëer je nog meer privacy in je tuin.

Verschillende dubbelstaafmatten

De staafmatten zijn in verschillende kleuren en hoogten te verkrijgen. De veel gebruikte kleuren die wij in ons assortiment hebben zijn de kleuren zwart (ral 9005), groen (6009) en grijs (ral 7016). Een minder gebruikte kleur, maar die we ook in het assortiment hebben is thermisch verzinkt. De staafmatten zijn ook in verschillende hoogtes verkrijgbaar. De kleinste variant is 63 centimeter hoog en de hoogste variant is 243 centimeter hoog. Hiertussen zitten acht verschillende hoogten. Elke maatstaaf gaat met stapjes van 20 centimeter. Dus de eerst volgende hogere variant van 63 centimeter is 83 centimeter. Zo kun je doortellen tot 243 centimeter. In achtertuinen komt de hoogte van 183 centimeter vaak voor. Deze kan je in combinatie met een metalen poort plaatsen. In voortuinen zien we de veel gebruikte hoogte 103 of 123 centimeter. Bedrijven kiezen vaak voor de hoogste, dat is 243 centimeter. 

De staafmatten worden in Nederland geproduceerd. De staafmatten worden hoogwaardig gecoate tegen krassen en roest. Wanneer er dan toch een krasje op gekomen is, kan de lackspray gebruikte oneffenheden weg werken. 

Vragen over dubbelstaafmatten

Heeft u nog vragen over een dubbelstaafmattenhekwerk, over gerelateerde producten of over het monteren van staafmatten? Neem dan contact op met het team van ons. Wij zijn dagelijks van 09:00 uur bereikbaar via de telefoon en daarnaast zijn wij altijd bereikbaar via email.

Specificaties

Meer informatie
Draad dikte 8/6/8 mm
Hoogte 60 - 240 cm
Maas wijdte 50 x 200 mm
Kleur RAL 6005, RAL 6009, RAL 7016, RAL 9005, Thermisch verzinkt
Breedte 250 cm
Schrijf een beoordeling over Dubbelstaafmat hekwerk Ø 8/6/8 | 2.5 meter breed
U plaatst een review over:Dubbelstaafmat hekwerk Ø 8/6/8 | 2.5 meter breed
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat is een dubbelstaafmat hekwerk?

Een dubbelstaafmat hekwerk is een hekwerk dat geproduceerd is uit stalen draden. De stalen draden zijn voorzien van een zinklaag en de gelaste hekwerkpanelen worden vervolgens voorzien van een poedercoating. De naam dubbelstaafmat komt van de dubbele horizontale draad welke voor de stevigheid zorgt.