Premium poorten

Een dubbelstaafmat poort geproduceerd in Nederland met 6/5/6 vulling

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Betonpoeren
 1. Ja 0 artikelen
 2. Nee 0 artikelen
Uitvoering poort
 1. Enkele poort 3 artikelen
 2. Dubbele poort 4 artikelen
Kleur
Breedte
 1. 100 cm 1 artikel
 2. 125 cm 1 artikel
 3. 150 cm 1 artikel
 4. 200 cm 1 artikel
 5. 300 cm 1 artikel
 6. 400 cm 1 artikel
 7. 500 cm 1 artikel
Draad dikte
 1. 6/5/6 mm 6 artikelen

13 producten

Filter
per pagina

13 producten

Filter
per pagina
Veelgestelde vragen
Hoe plaats je een dubbele tuinpoort?

Het plaatsen van een dubbele tuinpoort is een klus die je prima zelf kunt uitvoeren als je een beetje handig bent. Voor het plaatsen heb je betonmortel nodig om de palen in te ankeren. De vleugels van de dubbele tuinpoort hebben het nodige gewicht en gaan anders “hangen”. Je begint dus met de palen te stellen, vervolgens hang je de poortvleugels aan de palen. De laatste stap is de montage van de grondgrendel en het slot. Een uitgebreide handleiding kun je vinden op de handleidingen pagina.

Dubbelstaafmat poort 6/5/6 van Hekwerkonline

De dubbelstaafmat poort met 6/5/6 infill, die noemen we bij Hekwerkonline ook wel de premium poort. De premium poorten passen perfect bij onze 6/5/6 dubbelstaafmatten. Deze dubbelstaafmatten hebben we in een tweetal breedtes: een hekwerkpaneel van 2 meter en een hekwerkpaneel van 2,5 meter. De premium poorten van Hekwerkonline zijn van Nederlandse makelij. De kwaliteit is uitstekend en de prijs is onverslaanbaar.

Dubbele en enkele poorten 6/5/6

De premium dubbelstaafmat hekwerk poorten zijn verkrijgbaar in twee varianten. De dubbele poort en de enkele poort. De dubbele dubbelstaafmat hekwerk poort heeft twee vleugels en wordt veelal toegepast voor doorgang van voertuigen. De enkele 6/5/6 dubbelstaafmat looppoort heeft één vleugel en verschaft de toegang tot een huis of perceel voor voetgangers. Qua look en feel zijn de poorten vergelijkbaar en kunnen dan ook toegepast worden bij elkaar.

Onderdelen en afmetingen dubbelstaafmat hekwerk poort

De dubbelstaafmat hekwerk poorten premium (de 6/5/6 variant) bestaan uit een aantal vaste onderdelen en vormen een compleet pakket. Dit complete pakket bestaat standaard uit de volgende onderdelen: poortpalen, de poortvleugel met 6/5/6 dubbelstaaf mat infill, een grondgrendel (voor de dubbele poort), poort scharnieren, een slotkast en beslag, een slotvanger (voor de dubbele poort) en afdekdoppen. Kortom: de poort die je bij Hekwerkonline koopt, is compleet. De dubbelstaafmat hekwerk poorten zijn bij ons beschikbaar in alle gangbare hoogtes. Van 60 centimeter tot 240 centimeter. De breedtes van de 6/5/6 dubbelstaafmat poorten zijn als volgt: 100, 120 en 150 centimeter voor de enkele poort. 200, 300, 400, 500 en 600 centimeter voor de dubbele poort. De breedte die je kiest, hangt vaak af van de toepassing.

Voor een premium 6/5/6 poort met lange levensduur: zet je poort vast met snelbetonmortel of betonmortel.

Verschil 6/5/6 en 8/6/8 poort

Zo op het eerste gezicht lijken premium en professional poort op elkaar. Dat is ook zo. Er zijn echter een aantal belangrijke verschillen. Zie onder de belangrijkste verschillen:

 • De openingsgraad van de professional poort is hoger
 • De dubbelstaafmat infill is van dubbelstaafmatten 6/5/6 of 8/6/8
 • Het slot is anders gemonteerd

De poorten worden vaak toegepast bij hekwerk met een gelijke draaddikte.

Premium poort kleuren

De premium poort 6/5/6 is verkrijgbaar in een aantal standaard kleuren. De verkrijgbaar kleuren zijn zwart, grijs, groen en thermisch verzinkt gecoat, ral 7040. De grijze en zwarte dubbelstaafmat poort 6/5/6 worden veelal gebruikt bij woonhuizen. De groene varianten (6005 en 6009) zien we meer in landelijke omgevingen maar ook bij woonhuizen. De poorten kunnen aangekleed worden met onze privacy vlechtband waardoor je meer privacy hebt. Kijk wel uit met de windbelasting. De vlechtbanden maak je vast met onze handige clips.

Dubbelstaafmat hekwerk poort compleet pakket

De premium poorten van Hekwerkonline worden geleverd als compleet pakket. Dat betekent bij Hekwerkonline ook echt compleet. Alle onderdelen die je nodig hebt zitten in een folie. Dit zijn de poortpalen, de vleugel, scharnieren en ook het slot. Denk er wel aan dat je bij de poort betonmortel mee besteld. Dit voorkomt het “hangen” van de vleugel.

De service van Hekwerkonline

Wij leveren jouw dubbelstaafmat hekwerk poort premium binnen 3-5 werkdagen bij jou thuis. Bestel je poortje en wij bezorgen deze bij je thuis – vaak met een van onze eigen bussen. Heb je vragen of wil je graag advies over jouw dubbelstaafmat hekwerk poort? Onze specialisten helpen je graag verder met al jouw vragen. Neem gerust contact met ons op. 

Disclaimer: Let op, alle premium poorten worden in RAL7040 geleverd in plaats van Thermisch Verzinkt.