Enkele tuinpoort premium 150 cm breed

Onze prijs 399,95
(incl. btw)
Waardering:
80%
Handbediend
Elektrische opener
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
Classic150
Onze prijs 399,95
Levertijd: 5-10 werkdagen
 • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Om elke doorgang te creëren
 • Montage in Nederland & België

Enkele tuinpoort premium 150 cm

Een enkele poort past perfect bij een enkelstaafs of dubbelstaafs hekwerk. Het zorgt voor een prachtige doorgang met een moderne uitstraling. De dubbelstaafsvulling van deze tuinpoort bestaat uit horizontale en verticale draden van 5 en 6 mm dik en zijn aan elkaar gelast. De palen van een enkele tuinpoort 150 cm breed zijn 8 x 8 cm en de dikte van het staal is 2 mm. Deze moderne en elegante constructie zorgt ervoor dat de tuinpoort heel stevig is. De stevigheid van de premium poorten zorgt er daarnaast voor dat ze een hoge mate van veiligheid hebben.

Net als de dubbele poorten van Hekwerkonline is ook de enkele poort voorzien van een poedercoating. De verzinking en poedercoating zorgen er samen voor dat de poort heel goed beschermd is tegen weersinvloeden. Hierdoor is de kans op roestvorming zeer klein en zijn de poorten duurzaam.

De enkele poorten van Hekwerkonline bestaan uit de volgende onderdelen:

 • 2 poortpalen
 • Een vleugel met dubbelstaafs vulling
 • Een cilinderslot 
 • Een slotkast
 • Een slotvanger
 • Afdekdoppen 

Optioneel:

Afmetingen enkele tuinpoorten

De enkele tuinpoorten premium zijn te verkrijgen in 3 verschillende breedtes: 100 cm, 120 cm en 150 cm breed. Bij onze premium tuinpoorten zijn de bovengenoemde maten van de ruimte tussen de palen. Bekijk de exacte afmeting en details in onze handleiding.

Verschil Premium en Professional poorten

Beide poorten zijn geschikt voor enkelstaaf- en dubbelstaaf hekwerk. Echter zitten er wel verschillen tussen de poorten, dit zit hem met name in de afmetingen en de doorgang:

 • De Professional poort heeft 8/6/8 mm dubbelstaafsvulling en de Premium heeft 5/6/5 mm dubbelstaafsvulling.
 • De palen van de Premium gaan ruim 50 cm de grond in, bij de Professional gaan de palen ruim 70 cm de grond in.
 • De scharnieren van de Professional poort zijn robuuster dan die van de Premium. 
 • Het slot van de Premium zit in het poortframe gemonteerd, bij de Professional poort zit het slot in de vulling van de poort.

Mogelijkheden

De enkele poorten van Hekwerkonline zijn zowel met dubbelstaafs hekwerk als enkelstaafs hekwerk goed te combineren en vormen samen een prachtig moderne tuinafscheiding. Wij leveren de poort compleet bij jou thuis zodat jij het enkel hoeft te monteren. Poorten kunnen in de grond geplaatst worden, maar kunnen ook met onze speciaal ontworpen voetplaten voor poorten geplaatst worden. Voor als de poortpalen niet de grond in kunnen. Voetplaten voor enkele Premium poort 150 cm breed

Je enkele tuinpoort koop je nu heel makkelijk online. Wij leveren alles compleet bij jou thuis op het gewenste moment. Wil je meer informatie ontvangen over een hekwerk en een bijbehorende hekwerk poort? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

 • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
 • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
 • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
 • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
 • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
 • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
 • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
8.0
Waardering:
80% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Enkele tuinpoort premium 150 cm breed
U plaatst een review over:Enkele tuinpoort premium 150 cm breed
Uw waardering
Hulp Nodig?