Enkele tuinpoort premium 100 cm breed

Onze prijs € 299,95
(incl. btw)
Waardering:
88%
Handbediend +0,00
Elektrische opener +895,00
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
Classic100-4
Onze prijs 299,95
Levertijd: binnen 5 werkdagen
 • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Om elke doorgang te creëren
 • Montage in Nederland & België

Onze enkele tuinpoorten worden geleverd met alle onderdelen die nodig zijn bij deze poort. Wil je deze bevestigen aan een hekwerk dan dien je apart poortaansluitingen erbij aan te schaffen. In de handleiding kun je de exacte afmetingen vinden. 

Enkele tuinpoort premium 100 cm

De enkele premium poort past perfect bij een enkelstaafs- of dubbelstaafs hekwerk. Het zorgt voor een prachtige doorgang met een moderne uitstraling. De dubbelstaafsvulling van deze tuinpoort bestaat uit horizontale en verticale draden van 5 mm en 6 mm dik en zijn aan elkaar gelast. De palen van de premium poort van 100 cm breed zijn 6 x 6 cm en de dikte van het staal is 2 mm. Deze constructie zorgt ervoor dat de tuinpoort zeer stevig is. De stevigheid van de premium poorten zorgt er daarnaast voor dat deze een hoge mate van veiligheid hebben.

Net als de dubbele premium poorten van Hekwerkonline is ook de enkele poort voorzien van een poedercoating. Tevens zijn de poorten verzinkt. De verzinking en poedercoating zorgen er samen voor dat de poort heel goed beschermd is tegen weersinvloeden. Hierdoor is de kans op roestvorming zeer klein en zijn de poorten zeer duurzaam.

De enkele poorten van Hekwerkonline bestaan uit de volgende onderdelen:

 • Twee poortpalen
 • Een vleugel met dubbelstaafsvulling
 • Scharnieren
 • Een slotkast
 • Een slotvanger
 • Een cilinder met sleutels
 • Afdekdoppen voor de palen

Disclaimer: Let op, premium poorten worden in RAL7040 geleverd in plaats van Thermisch Verzinkt.

 

Verschil premium en professional poorten

Beide poorten zijn geschikt voor enkelstaaf- en dubbelstaaf hekwerk. Echter zitten er wel verschillen tussen de poorten, dit zit hem met name in de afmetingen en de doorgang:

 • De premium poort heeft een 6/5/6 mm dubbelstaafsvulling, de professional poort heeft een 8/6/8 mm dubbelstaafsvulling.
 • De palen van de premium poort gaan ruim 50 cm de grond in, bij de professional poort gaan de palen ruim 70 cm de grond in.
 • De scharnieren van de professional poort zijn robuuster dan die van de premium poort en worden anders gemonteerd. 
 • Het slot van de premium zit in het poortframe gemonteerd, bij de professional poort zit het slot in de vulling van de poort gemonteerd.

 

Afmetingen enkele tuinpoorten

De enkele tuinpoorten premium zijn te verkrijgen in verschillende breedtes. Bij onze premium tuinpoorten is de opgegeven breedte, 100, 120 of 150cm, de breedte tussen de palen. Bekijk de exacte afmeting in onze handleiding.


Montage enkele premium poorten

De enkele tuinpoort premium is eenvoudig te monteren. In de handleiding vind je een uitleg welke stap voor stap beschrijft hoe je de poort dient te monteren. De premium poort is te monteren in de grond, maar ook op voetplaten. Bij montage in de grond kun je de poort extra stevig fixeren door snelbeton te gebruiken. Ook voor montage op voetplaten levert Hekwerkonline alle benodigde materialen. Voor montage op voetplaten kun je de sterke chemische ankers met injectiemortel gebruiken, te bestellen in een handige set.

Wil je de poort liever laten plaatsen? Ook dat kan Hekwerkonline verzorgen. Selecteer Montage van de poort tijdens het bestellen. Daarna regelen wij de rest, voor dat je het weet geniet jij van je nieuwe poort. 

 

Poortautomatisering

Bij de premium poorten van Hekwerkonline kan je kiezen voor handmatige bediening, of elektrische bediening. Met een elektrische bediening kan je de poort automatisch laten openen doormiddel van een handzender. Zo kan je bijvoorbeeld de poort openen zonder dat je van je fiets af hoeft te stappen. Ook kan je visite op afstand toegang verlenen.

 

Compleet pakket poort

De premium poorten van Hekwerkonline zijn gemakkelijk te bestellen bij een compleet pakket dubbel- of enkelstaafmat. Maar zijn ook los te bestellen. Selecteer jou gewenste hoogte, kleur, bediening en of je de poort zelf wil monteren of door ons wil laten monteren.

 

Mogelijkheden

De enkele premium poorten van Hekwerkonline zijn zowel met dubbelstaafs hekwerk als enkelstaafs hekwerk goed te combineren en vormen samen een moderne tuinafscheiding. Wij leveren de poort compleet bij jou thuis zodat jij het enkel hoeft te monteren. Wil je de poort liever laten monteren? Ook dat is mogelijk, selecteer de optie montage tijdens het bestellen, of neem contact met ons op. Wil je meer informatie ontvangen over de premium poorten of ander hekwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Dit pakket zal standaard per vracht verzonden worden. Productprijzen worden exclusief bezorgkosten getoond: de bezorgkosten worden in de winkelwagen en tijdens het afrekenen automatisch berekend. Levering in Nederland is gratis voor bestellingen vanaf € 2.000,-.

Voor bestellingen onder de € 2.000,- gelden de volgende tarieven:
• Voor pakketpost: € 14,95,-
• Voor vracht: € 89,- 

Voor de waddeneilanden hanteren we een meerprijs afhankelijk van de bezorgmethode:
• Voor pakketpost: € 25,- 
• Voor vracht: € 240,- 

Voor verzending naar België hanteren we een meerprijs van € 25,-, ongeacht vrachtsoort.

Voor hekwerk of palen met een hoogte van 223 of 243 centimeter, hanteren we een meerprijs van € 49,-.

De volgende productgroepen hebben afwijkende verzendkosten, ongeacht orderwaarde:
• (Houten)schuttingen: € 99,- 
• Buitenverblijven: € 149,- 
• Schuifpoorten: € 189,- 
• Spijlenhekwerk: € 189,- 

De actuele levertijd van een product kun je bij het betreffende artikel vinden.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
8.8
Waardering:
88% of 100
5 Reviews
Schrijf een beoordeling over Enkele tuinpoort premium 100 cm breed
U plaatst een review over:Enkele tuinpoort premium 100 cm breed
Uw waardering