Enkele tuinpoort | Premium | 100 cm breed

Onze prijs 299,95
(incl. btw)
Waardering:
91%
Productfoto van een enkele Premium poort van 100 cm breed.
Enkele tuinpoort | Premium | 100 cm breed
Waardering:
91%
Handbediend +0,00
Elektrische opener +895,00
Levertijd
binnen 5 werkdagen
SKU
Classic 100cm
Onze prijs 299,95

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Enkele tuinpoort premium 100 cm

De enkele premium poort past perfect bij een enkelstaafs- of dubbelstaafs hekwerk. Het zorgt voor een prachtige doorgang met een moderne uitstraling. De dubbelstaafsvulling van deze tuinpoort bestaat uit horizontale en verticale draden van 5 mm en 6 mm dik en zijn aan elkaar gelast. De palen van de premium poort van 100 cm breed zijn 6 x 6 cm en de dikte van het staal is 2 mm. Deze constructie zorgt ervoor dat de tuinpoort zeer stevig is. De stevigheid van de premium poorten zorgt er daarnaast voor dat deze een hoge mate van veiligheid hebben.

Net als de dubbele premium poorten van Hekwerkonline is ook de enkele poort voorzien van een poedercoating. Tevens zijn de poorten verzinkt. De verzinking en poedercoating zorgen er samen voor dat de poort heel goed beschermd is tegen weersinvloeden. Hierdoor is de kans op roestvorming zeer klein en zijn de poorten zeer duurzaam.

De enkele poorten van Hekwerkonline bestaan uit de volgende onderdelen:

 • Twee poortpalen
 • Een vleugel met dubbelstaafsvulling
 • Scharnieren
 • Een slotkast
 • Een slotvanger
 • Een cilinder met sleutels
 • Afdekdoppen voor de palen

Disclaimer: Let op, premium poorten worden in RAL7040 geleverd in plaats van Thermisch Verzinkt.

 

Verschil premium en professional poorten

Beide poorten zijn geschikt voor enkelstaaf- en dubbelstaaf hekwerk. Echter zitten er wel verschillen tussen de poorten, dit zit hem met name in de afmetingen en de doorgang:

 • De premium poort heeft een 6/5/6 mm dubbelstaafsvulling, de professional poort heeft een 8/6/8 mm dubbelstaafsvulling.
 • De palen van de premium poort gaan ruim 50 cm de grond in, bij de professional poort gaan de palen ruim 70 cm de grond in.
 • De scharnieren van de professional poort zijn robuuster dan die van de premium poort en worden anders gemonteerd. 
 • Het slot van de premium zit in het poortframe gemonteerd, bij de professional poort zit het slot in de vulling van de poort gemonteerd.

 

Afmetingen enkele tuinpoorten

De enkele tuinpoorten premium zijn te verkrijgen in verschillende breedtes. Bij onze premium tuinpoorten is de opgegeven breedte, 100, 120 of 150cm, de breedte tussen de palen. Bekijk de exacte afmeting in onze handleiding.


Montage enkele premium poorten

De enkele tuinpoort premium is eenvoudig te monteren. In de handleiding vind je een uitleg welke stap voor stap beschrijft hoe je de poort dient te monteren. De premium poort is te monteren in de grond, maar ook op voetplaten. Bij montage in de grond kun je de poort extra stevig fixeren door snelbeton te gebruiken. Ook voor montage op voetplaten levert Hekwerkonline alle benodigde materialen. Voor montage op voetplaten kun je de sterke chemische ankers met injectiemortel gebruiken, te bestellen in een handige set.

Wil je de poort liever laten plaatsen? Ook dat kan Hekwerkonline verzorgen. Selecteer Montage van de poort tijdens het bestellen. Daarna regelen wij de rest, voor dat je het weet geniet jij van je nieuwe poort. 

 

Poortautomatisering

Bij de premium poorten van Hekwerkonline kan je kiezen voor handmatige bediening, of elektrische bediening. Met een elektrische bediening kan je de poort automatisch laten openen doormiddel van een handzender. Zo kan je bijvoorbeeld de poort openen zonder dat je van je fiets af hoeft te stappen. Ook kan je visite op afstand toegang verlenen.

 

Compleet pakket poort

De premium poorten van Hekwerkonline zijn gemakkelijk te bestellen bij een compleet pakket dubbel- of enkelstaafmat. Maar zijn ook los te bestellen. Selecteer jou gewenste hoogte, kleur, bediening en of je de poort zelf wil monteren of door ons wil laten monteren.

 

Mogelijkheden

De enkele premium poorten van Hekwerkonline zijn zowel met dubbelstaafs hekwerk als enkelstaafs hekwerk goed te combineren en vormen samen een moderne tuinafscheiding. Wij leveren de poort compleet bij jou thuis zodat jij het enkel hoeft te monteren. Wil je de poort liever laten monteren? Ook dat is mogelijk, selecteer de optie montage tijdens het bestellen, of neem contact met ons op. Wil je meer informatie ontvangen over de premium poorten of ander hekwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specificaties

Meer informatie
Breedte 100 cm
Diameter palen 6 x 6 cm
Schrijf een beoordeling over Enkele tuinpoort | Premium | 100 cm breed
U plaatst een review over:Enkele tuinpoort | Premium | 100 cm breed
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat is een enkele tuinpoort?

Een enkele tuinpoort is een poort met één vleugel. De vleugel wordt bevestigd aan een poortpaal en sluit tegen een andere paal – tegen een poortvanger. Voorbeelden van enkele tuinpoorten van Hekwerkonline zijn de dubbelstaafmat poort 6/5/6 of de sierpoort aurora van 1 meter hoog. Enkele tuinpoorten zijn vaak onderdeel van een tuinafscheiding rondom woonhuizen.