Dubbele tuinpoort premium 400 cm breed

Onze prijs 749,95
(incl. btw)
Levertijd
Levertijd 3-5 weken
SKU
Classic400
Onze prijs 749,95

Dubbele tuinpoort premium 400 cm breed

De dubbele dubbelstaafmatpoort premiun met een breedte van 400 centimeter is één van de vier breedtematen uit onze premium serie. 

Voorraad en levering

Van Hekwerkonline ben je gewend dat alle producten geleverd worden uit voorraad. De dubbelstaafmat poort professional van 400 centimeter breedte is een beetje een uitzondering. Deze dubbelstaafmat poort past niet bij iedereen in de tuin of op het perceel. Minder gangbaar dus in vergelijk met een poort van 100 centimeter doorgang. Daarom: deze poort ligt niet altijd op voorraad. Wij pogen één a twee stuks in ons magazijn te hebben. Worden deze tegelijkertijd verkocht dan moeten deze poorten geproduceerd worden. Dan is de levertijd in het ongunstigste geval een week of 6 na opdracht.

Dit product valt onder pakketpost. Vanaf een bepaald formaat of gewicht valt de bestelling onder vrachtpost. 

  • Gratis levering voor bestellingen vanaf € 1500,- (levering in Nederland). De meerprijs voor de eilanden wordt altijd doorberekend.
  • € 17,95,- voor bestellingen die per pakketdienst worden verstuurd.
  • € 99,- voor bestellingen onder de € 1000,- die per vracht worden verstuurd.
  • € 69,- voor bestellingen die tussen de € 1000,- en € 1500,- die per vracht worden verstuurd.
  • Leveringen voor bezorging op de eilanden zijn tegen een meer prijs van € 240,- en voor pakketpost is dit € 25,- per pakket.
  • Leveringen van hekwerk met een hoogte van 223 en 243 cm en bijbehorende palen hebben altijd meerkosten van € 59,-
  • Wij leveren in heel Nederland.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Dubbele tuinpoort premium 400 cm breed
U plaatst een review over:Dubbele tuinpoort premium 400 cm breed
Uw waardering
Hulp Nodig?