Overkapping 400 x 300 cm met plat dak

1.199,95
(incl. btw)
Waardering:
93%
Overkapping 400 x 300 cm met plat dak
Overkapping 400 x 300 cm met plat dak
Waardering:
93%
Set betonpoeren (4 stuks) +159,95
Montage van de overkapping +1.099,00
Levertijd
5-15 werkdagen
SKU
020813
1.199,95

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Overkapping 400 x 300

Ben jij op zoek naar de perfecte overkapping voor jouw tuin? De overkapping van 400 x 300 cm van Hekwerkonline is een perfecte oplossing! Dit houten pareltje heeft niet alleen een positieve bijdrage aan de sfeer van je tuin, het is ook nog eens een erg overzichtelijk zitvlak die jij gemakkelijk in kunt richten. De overkapping van 400 x 300 cm komt uiteraard in een standaard maat, maar dat betekent niet dat er geen aanpassingen aan mogelijk zijn. Kom in contact, dan bespreken we de mogelijkheden op het gebied van de overkapping van 400 x 300 cm voor jouw tuin!

Waarom een terrasoverkapping 400 x 300?

De terrasoverkapping van 400 x 300 cm van Hekwerkonline brengt vele voordelen met zich mee. We benoemen de belangrijkste!

 • Voordelig: niet alleen zorgen we bij Hekwerkonline voor een hoge kwaliteit voor een lage prijs, het platte dak van onze overkapping van 400 x 300 cm zorgt ervoor dat je hier gemakkelijk zonnepanelen op kunt plaatsen. Hierdoor ervaar je veel voordelen, want je ervaart hierdoor van de voordelen van zonnepanelen, zonder dat ze op een zichtbare plaats liggen. Ideaal dus!
 • Sfeertoevoeging: hout aanbrengen in je tuin brengt enorm veel gezelligheid met zich mee. De warme sfeer van het hout is enorm welkom voor wanneer jij ’s zomers tot laat in de avond met je vrienden in de tuin wilt genieten van een biertje, een wijntje of een glaasje fris. Het is natuurlijk extra mooi als je het hout ook in andere aspecten in je tuin voor laat komen, zodat je tuin echt één geheel is.
 • Een fijne zitplek: niet elke reden hoeft heel onverwachts te zijn! Een overkapping van 400 x 300 cm zorgt nou eenmaal voor een fijne zitplek. Met een paar slimmigheidjes zorg je ervoor dat je niet alleen ’s zomers van deze plek geniet: plaats bijvoorbeeld heaters, of zorg voor een aantal lekkere warme dekens!

Zo richt jij je houten overkapping 400 x 300 in!

Hekwerkonline is een specialist op het gebied van alles wat je in je tuin vinden kunt. Zo zorgen we voor de perfecte houten overkapping van 400 x 300 cm, maar denken we ook graag mee over hoe je deze het mooist in kunt vullen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze:

Wil jij advies ontvangen over welke toevoegingen het beste bij jouw tuin passen? Kom in contact! Onze specialisten denken graag met je mee.

Constructie van de overkapping

De overkapping van 400 x 300 cm van Hekwerkonline is vervaardigd uit douglas hout. Hierdoor heeft de constructie een lange levensduur. Douglas hout verkleurt na verloop van tijd grijs.

Een overkapping dient te worden geplaatst op een fundament. Dit zorgt ervoor dat de overkapping niet doorzakt en draagt hierdoor bij aan een langere levensduur van de overkapping. Wij gebruiken hier betonpoeren voor, deze kan je bijbestellen in het complete pakket. De betonpoeren zijn beschikbaar in de kleur antraciet. 

De overkapping heeft een plat dak. Het dak wordt afgewerkt met dakbedekking. Dit wordt meegeleverd in de vorm van EPDM-rubberfolie inclusief lijm. Zo is het dak altijd beschermd en kan er geen water binnenkomen. Om het water af te voeren op het platte dak wordt er een regenwaterafvoer meegeleverd die bevestigd kan worden aan de zijkant van de douglas overkapping. De overkapping van 4 x 3 meter kan worden uitgerust met wanden aan de achter- en/of zijkant. De wandplanken worden gemonteerd in Zweeds rabat en er kan gekozen worden voor enkel of dubbelzijdig. Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket:

 • Douglas palen geschaafd 12x12 cm;
 • Ringbalk 4,5x16 cm;
 • Gordingen en schoren 4,5x12 cm;
 • Dakbeschot 1,6x11,6 cm met een vellingkant;
 • Boeidelen 2,8x19,5 cm;
 • Daktrimmen 1,8x7 cm;
 • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;
 • Dakbedekking: EPDM-rubberfolie inclusief lijm;

Glazen wand overkapping?

Wij bieden onze overkappingen aan met een glazen wand. Een glazen wand in de overkapping is fraai: je houdt vrij zicht maar hebt geen last van bijvoorbeeld de wind. Onze glazen wanden hebben doorgaans een hoogte van 225cm waardoor de overkapping ook op 225cm hoogte wordt geplaatst. Wanneer je bij ons een glazen schuifwand kiest, is het belangrijk om te weten dat de ondergrond waterpas moet zijn voor een goede montage van de wand. Heb je een ondergrond die niet waterpas is dan zorgt dat er voor dat de wand niet kan schuiven. Erg belangrijk dus!

Kies je voor montage van de overkapping met glazen schuifwand door Hekwerkonline, dan dien je de ondergrond zelf waterpas te maken – dit zit niet bij de montageprijs inbegrepen! 

Mochten onze monteurs er bij de montage achterkomen dat de ondergrond niet waterpas is, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Hekwerkonline: jouw specialist voor een overkapping 400 x 300!

Wil jij zo snel mogelijk genieten van een overkapping van 400 x 300 cm? Dan is Hekwerkonline jouw specialist! Bij ons geniet je van hoge kwaliteit met een snelle levering – geen reden om nog langer te wachten dus. Bestel nu en zit zo snel mogelijk overdekt!

Specificaties

Meer informatie
Breedte 400 cm
Houtsoort Douglas
Materiaal Hout
Schrijf een beoordeling over Overkapping 400 x 300 cm met plat dak
U plaatst een review over:Overkapping 400 x 300 cm met plat dak
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden?