Deze week tot 15% koningsdagkorting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Overkapping 300 x 300 cm met plat dak

1.239,45
(incl. btw)
Waardering:
100%
Overkapping 300 x 300 cm met plat dak
Overkapping 300 x 300 cm met plat dak
Waardering:
100%
Set betonpoeren (4 stuks) +159,95
Montage van de overkapping +949,00
Levertijd
5-15 werkdagen
SKU
027403
1.239,45

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Overkapping 300 x 300

Wanneer het mooie weer ons land weer intrekt, willen we graag in onze tuin zitten. Maar, wel overdekt, aangezien de warme zon soms nog net wat te heet is. Een mooie overkapping van 300 x 300 cm kan daar goed bij helpen! Een overkapping van 300 x 300 cm van Hekwerkonline biedt niet alleen een fijn zitoppervlak voor jouw tuin, het is ook nog een echte toevoeging op het gebied van de sfeer in je tuin. Daarnaast wordt bij ons je overkapping van 300 x 300 cm op maat gemaakt! Natuurlijk staat de maat in dit geval vast, maar het verdere design is volledig aan jou. We vertellen je graag meer over deze overkapping. Raak geïnspireerd!

Waarom een houten overkapping 300 x 300?

Er zijn meerdere redenen waarom een houten overkapping van 300 x 300 cm een goede toevoeging aan jouw tuin is. We noemen er een paar!

 • Een zitplek voor de zomer en de winter! Als je hem slim indeelt, geniet je het hele jaar door van je overkapping van 300 x 300 cm. Door bijvoorbeeld heaters te plaatsen, heb je in de winter nog altijd een warme plek buiten.
 • Sfeertoevoeging: een overkapping van hout helpt enorm bij het creëren van sfeer. Dit komt door de warme, gezellige indruk die hout met zich meedraagt. Als jij ’s zomers tot ’s avonds laat buiten wilt zitten, is een beetje sfeer erg belangrijk. Het hout helpt hier enorm bij! Tip: zorg ervoor dat er in andere elementen van je tuin ook hout voorkomt, zodat je tuin echt één geheel is.
 • Geschikt voor zonnepanelen! Heb jij altijd al zonnepanelen willen plaatsen, maar vind je dit geen mooi gezicht op je dak? Dan is een overkapping van 300 x 300 cm in je tuin een perfecte oplossing! Deze hebben een plat dak, waardoor je ze niet duidelijk ziet liggen. Ze werken echter nog altijd even goed en helpen je daardoor een mooie som te besparen op jaarlijkse basis!

Zo kleed je je overkapping 300 x 300 aan!

We helpen je graag op het gebied van inspiratie voor de indeling van je overkapping van 300 x 300 cm. Bij Hekwerkonline vind je namelijk niet alleen de perfecte overkapping, maar ook vele tuin accessoires en andere onderdelen van jouw tuinleven. Denk hierbij aan een paar mooie stoelen die matchen met het hout van je overkapping, of mooie bloembakken. Plaats je favoriete bloemen hierin en je tuin komt werkelijk tot leven!

Onze specialisten stellen zich actief op en denken dus graag met je mee. Kom in contact, dan helpen we je jouw overkapping van 300 x 300 cm aan te kleden!

Onderdelen van de overkapping

Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket:

 • Staanders Douglas geschaafd 12x12 cm;
 • Ringbalk 4,5x16 cm;
 • Gordingen en schoren 4,5x12 cm;
 • Dakbeschot 1,6x11,6 cm met een vellingkant;
 • Boeidelen 2,8x19,5 cm;
 • Daktrimmen 1,8x7 cm;
 • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;
 • Dakbedekking: EPDM-rubberfolie inclusief lijm;

Wanden of betonpoeren kan je bijbestellen in het pakket zodat je een complete overkapping geleverd krijgt.

Complete overkapping kopen bij Hekwerkonline

Een complete overkapping koop je bij Hekwerkonline. De overkapping 300 x 300 cm van Hekwerkonline wordt als compleet pakket geleverd. Het is een kant-en-klaar bouwpakket dat in een folie geleverd wordt. De Douglas overkapping is helemaal compleet, inclusief bevestigingsmaterialen, dakbedekking en alle materialen. Er dienen nog wel enkele componenten op maat gemaakt te worden.

Wat moet  je dan zelf nog aanschaffen is de vraag? Eigenlijk niks. Denk wel aan het volgende:

 • Betonpoeren die als fundering dienen, moeten in de configurator separaat gekozen worden; elke ondergrond is anders vandaar dat we je de keuze laten.
 • Wij hebben in ons assortiment betonmortel en snelbeton mortel voor een mooi en stevig resultaat vandaag, maar ook in de toekomst.
 • Wanden kunnen ook optioneel worden gekozen: U kunt dus zelf kiezen wat het beste is voor uw achtertuin!

Glazen wand overkapping?

Wij bieden onze overkappingen aan met een glazen wand. Een glazen wand in de overkapping is fraai: je houdt vrij zicht maar hebt geen last van bijvoorbeeld de wind. Onze glazen wanden hebben doorgaans een hoogte van 225cm waardoor de overkapping ook op 225cm hoogte wordt geplaatst. Wanneer je bij ons een glazen schuifwand kiest, is het belangrijk om te weten dat de ondergrond waterpas moet zijn voor een goede montage van de wand. Heb je een ondergrond die niet waterpas is dan zorgt dat er voor dat de wand niet kan schuiven. Erg belangrijk dus!

Kies je voor montage van de overkapping met glazen schuifwand door Hekwerkonline, dan dien je de ondergrond zelf waterpas te maken – dit zit niet bij de montageprijs inbegrepen! 

Mochten onze monteurs er bij de montage achterkomen dat de ondergrond niet waterpas is, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Montage douglas overkapping 300 x 300 cm

De douglas overkapping van 3 bij 3 meter kan worden geplaatst door onze monteurs of u plaatst het zelf. De keuze kan je maken in de configurator. Klik simpelweg “laten plaatsen” en wij plannen de montage zo snel mogelijk in. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het monteren van kapschuren en overkappingen. Met deze kennis en ervaring staar een overkapping binnen mum van tijd.

Wil je zelf de overkapping monteren? Uiteraard kan dat ook. Wij leveren de overkapping bij jou aan de deur en dan kan je snel beginnen. Met een beetje goede wil en de juiste gereedschappen staat de overkapping binnen een mum van tijd. Veel succes alvast!

Specificaties

Meer informatie
Breedte 300 cm
Houtsoort Douglas
Materiaal Hout
Schrijf een beoordeling over Overkapping 300 x 300 cm met plat dak
U plaatst een review over:Overkapping 300 x 300 cm met plat dak
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.