Overkapping 500 x 300 cm met plat dak

2.694,95
Inclusief btw
Onbehandeld enkelzijdig +850,00
Zwart geïmpregneerd enkelzijdig +970,00
Onbehandeld enkelzijdig +295,00
Zwart geïmpregneerd enkelzijdig +335,00
Onbehandeld enkelzijdig +295,00
Zwart geïmpregneerd enkelzijdig +335,00
Set betonpoeren (6 stuks) +180,00
Montage van de overkapping +2.125,00
Op voorraad Levertijd: 5-10 werkdagen
SKU
020814

Overkapping 500 x 270 cm met plat dak

Geniet van de natuur onder je eigen Douglas overkapping van Hekwerkonline. Vergroot je woonoppervlak en woongenot met de luxe overkapping van Hekwerkonline. In uw buitenverblijf kunt u gedurende alle seizoenen genieten van de natuur onder het genot van een hapje en drankje.

Douglas overkapping 500 x 270 cm

De Douglas overkapping heeft een afmeting van 494 x 270 cm. Dit heeft betrekking op de funderingsmaat. Daarnaast heeft de overkapping een hoogte van 260 cm. De buitenmaat van het dak betreft 500 x 306 cm. De Douglas overkapping wordt als kant-en-klaar bouwpakket afgeleverd.

Constructie

De overkappingen van Hekwerkonline zijn gefabriceerd uit Douglas hout. Douglas hout heeft een hoge duurzaamheid en hierdoor heeft de overkapping onbehandeld een levensduur van minimaal 15 jaar. Douglas hout heeft door zijn vlamstructuur en rode tint/kleur een warme en eigentijdse uitstraling. U kunt zo heerlijk met vrienden/familie genieten van een gezellige avond. Na verloop van tijd zal het hout harder worden en uitdrogen, onbehandeld krijgt het hout na verloop van tijd een mooie natuurlijke grijze kleur. Indien u graag de rode kleur/tint wilt behouden van het hout en zo dus de grijze kleur wilt voorkomen, kun je het hout beitsen. Dit voorkomt de vergrijzing en verlengt daarnaast de levensduur van de overkapping. Wij raden aan om het hout op jaarlijkse basis te beitsen, echter kunnen bepaalde types beits afwijken van deze leidraad.

Bij een overkapping is de fundering een belangrijk onderdeel van het buitenverblijf. Door gebruik te maken van een fundering voorkom je verzakkingen, daarnaast draagt het bij aan een langere levensduur van de constructie. De fundering van de overkapping zit niet standaard inbegrepen bij aanschaf. Wij kunnen de fundering echter indien gewenst wel meeleveren tegen een meerprijs. Hekwerkonline maakt voor de fundering gebruik van betonpoeren. Deze zijn beschikbaar in antraciet.

De overkapping met plat dak is opgebouwd uit een dakbeschot met vellingkant. Daarnaast worden er boeidelen en daktrimmen bijgeleverd. Om je dak waterdicht te maken en te beschermen tegen weersinvloeden wordt er EPDM-rubberfolie inclusief lijm meegeleverd. Om het water af te voeren wordt er een zijwaterafvoer meegeleverd. De bijbehorende bevestigingsmaterialen voor bovenstaande componenten worden uiteraard meegeleverd.

De wanden van de overkapping bestaan uit Douglas regelwerk met een frame. De wandplanken worden gemonteerd in Zweeds rabat. Ook hiervoor worden de bevestigingsmaterialen bijgeleverd.

De overkappingen van Hekwerkonline zijn beschikbaar zonder wanden, met achterwand, achterwand en één zijwand en ten slotte een achterwand met twee zijwanden. De wanden zijn beschikbaar in enkelzijdig en dubbelzijdig Zweeds rabat. Ten slotte bieden wij de wanden ook aan in zwart geïmpregneerd hout.

Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket:

  • Staanders geschaafd 12x12 cm;
  • Ringbalk 4,5x16 cm;
  • Gordingen en schoren 4,5x12 cm;
  • Dakbeschot 1,6x11,6 cm met een vellingkant;
  • Boeidelen 2,8x19,5 cm;
  • Daktrimmen 1,8x7 cm;
  • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;
  • Dakbedekking: EPDM-rubberfolie inclusief lijm;
  • Zijwaterafvoer.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen de 3 tot 9 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Overkapping 500 x 300 cm met plat dak
U plaatst een review over:Overkapping 500 x 300 cm met plat dak
Uw waardering
Hulp Nodig?