Overkapping 500 x 300 cm met plat dak

2.404,95
(incl. btw)
Waardering:
97%
Set betonpoeren (6 stuks) +209,95
Montage van de overkapping +1.449,00
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
020814
2.404,95
Levertijd: 5-10 werkdagen
 • Beoordeling 9,4  uit 1.900 reviews
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Snel geleverd
 • Montage in Nederland & België

Overkapping 500 x 300 cm met plat dak

Hekwerkonline verkoopt naast hekwerken en schuttingen nog meer in het ruime assortiment, namelijk onze prachtige overkappingen. Ideaal voor alle seizoenen en daarbij komt nog kijken dat het een prachtig aanzicht is in je achtertuin.

Douglas overkapping 500 x 300 cm

De douglas houten overkapping heeft een afmeting van 494 x 270 cm. Dit heeft betrekking op de funderingsmaat. Daarnaast heeft de overkapping een hoogte van 260 cm. De buitenmaat van het dak betreft 500 x 306 cm. De overkapping wordt als kant-en-klaar bouwpakket afgeleverd bij jou thuis.

Constructie

De overkappingen van Hekwerkonline zijn gefabriceerd uit douglas hout. Douglas hout heeft een hoge duurzaamheid en hierdoor heeft de overkapping onbehandeld een levensduur van minimaal 15 jaar.

Bij een overkapping is de fundering een belangrijk onderdeel van het buitenverblijf. Door gebruik te maken van een fundering voorkom je verzakkingen van je overkapping, daarnaast draagt het bij aan een langere levensduur van je overkapping. De fundering kan heel gemakkelijk worden gekozen in de configurator. Hekwerkonline maakt voor de fundering gebruik van betonpoeren. Deze zijn beschikbaar in  de kleur antraciet.

De overkapping met plat dak is opgebouwd uit een dakbeschot met vellingkant. Daarnaast worden er boeidelen en daktrimmen bijgeleverd. Om je dak waterdicht te maken en te beschermen tegen weersinvloeden wordt er EPDM-rubberfolie inclusief lijm meegeleverd. Om het water af te voeren wordt er een zijwaterafvoer meegeleverd. De bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd met uw pakket.

De wanden van de overkapping bestaan uit Douglas regelwerk met een frame. De wandplanken worden gemonteerd in Zweeds rabat. Ook hiervoor worden de bevestigingsmaterialen meegeleverd.

De overkappingen van Hekwerkonline zijn beschikbaar zonder wanden, met achterwand, achterwand en één zijwand en ten slotte een achterwand met twee zijwanden. De wanden zijn beschikbaar in enkelzijdig en dubbelzijdig Zweeds rabat. Ten slotte bieden wij de wanden ook aan in zwart geïmpregneerd hout. Dit kunt u allemaal terugvinden op onze website.

Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket:

 • Douglas palen geschaafd 12x12 cm;
 • Ringbalk 4,5x16 cm;
 • Gordingen en schoren 4,5x12 cm;
 • Dakbeschot 1,6x11,6 cm met een vellingkant;
 • Boeidelen 2,8x19,5 cm;
 • Daktrimmen 1,8x7 cm;
 • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;
 • Dakbedekking: EPDM-rubberfolie inclusief lijm;
 • Zijwaterafvoer.

Montage douglas overkapping 500 x 300 cm

Wil je de overkapping door Hekwerkonline laten monteren? Dat kan uiteraard! Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van overkappingen bij mensen aan huis. Mocht je interesse hebben in het laten monteren van de overkapping kun je dit aangeven bij het bestellen op de website. Wil je zelf de douglas overkapping monteren? Dat kan uiteraard ook. Het pakket van Hekwerkonline is een eenvoudig bouwpakket waar je met de simpelste gereedschappen al een heel eind komt. Bij vragen kunt je contact met ons opnemen doormiddel van de contactgegevens hieronder.

Vragen over een overkapping 500 x 300 cm

Mocht je vragen hebben over het plaatsen van de overkapping of de overkapping zelf, neem contact met ons op. Bel 085 - 1301947 of stuur ons een e-mail. Onze medewerkers proberen dan zo snel mogelijk een passende reactie te geven.

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
9.7
Waardering:
97% of 100
2 Reviews
Schrijf een beoordeling over Overkapping 500 x 300 cm met plat dak
U plaatst een review over:Overkapping 500 x 300 cm met plat dak
Uw waardering
Hulp Nodig?