Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Overkapping 500 x 300 cm met plat dak

1.700,45
(incl. btw)
Waardering:
97%
Overkapping 500 x 300 cm met plat dak
Overkapping 500 x 300 cm met plat dak
Waardering:
97%
Set betonpoeren (6 stuks) +199,95
Montage van de overkapping +1.449,00
Levertijd
5-15 werkdagen
SKU
020814
1.700,45

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Overkapping 500 x 300 cm met plat dak

Hekwerkonline verkoopt naast hekwerken en schuttingen nog meer in het ruime assortiment, namelijk onze prachtige overkappingen. Ideaal voor alle seizoenen en daarbij komt nog kijken dat het een prachtig aanzicht is in je achtertuin.

Douglas overkapping 500 x 300 cm

De douglas houten overkapping heeft een afmeting van 494 x 270 cm. Dit heeft betrekking op de funderingsmaat. Daarnaast heeft de overkapping een hoogte van 260 cm. De buitenmaat van het dak betreft 500 x 306 cm. De overkapping wordt als kant-en-klaar bouwpakket afgeleverd bij jou thuis.

Constructie

De overkappingen van Hekwerkonline zijn gefabriceerd uit douglas hout. Douglas hout heeft een hoge duurzaamheid en hierdoor heeft de overkapping onbehandeld een levensduur van minimaal 15 jaar.

Bij een overkapping is de fundering een belangrijk onderdeel van het buitenverblijf. Door gebruik te maken van een fundering voorkom je verzakkingen van je overkapping, daarnaast draagt het bij aan een langere levensduur van je overkapping. De fundering kan heel gemakkelijk worden gekozen in de configurator. Hekwerkonline maakt voor de fundering gebruik van betonpoeren. Deze zijn beschikbaar in  de kleur antraciet.

De overkapping met plat dak is opgebouwd uit een dakbeschot met vellingkant. Daarnaast worden er boeidelen en daktrimmen bijgeleverd. Om je dak waterdicht te maken en te beschermen tegen weersinvloeden wordt er EPDM-rubberfolie inclusief lijm meegeleverd. Om het water af te voeren wordt er een zijwaterafvoer meegeleverd. De bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd met uw pakket.

De wanden van de overkapping bestaan uit Douglas regelwerk met een frame. De wandplanken worden gemonteerd in Zweeds rabat. Ook hiervoor worden de bevestigingsmaterialen meegeleverd.

De overkappingen van Hekwerkonline zijn beschikbaar zonder wanden, met achterwand, achterwand en één zijwand en ten slotte een achterwand met twee zijwanden. De wanden zijn beschikbaar in enkelzijdig en dubbelzijdig Zweeds rabat. Ten slotte bieden wij de wanden ook aan in zwart geïmpregneerd hout. Dit kunt u allemaal terugvinden op onze website.

Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket:

  • Douglas palen geschaafd 12x12 cm;
  • Ringbalk 4,5x16 cm;
  • Gordingen en schoren 4,5x12 cm;
  • Dakbeschot 1,6x11,6 cm met een vellingkant;
  • Boeidelen 2,8x19,5 cm;
  • Daktrimmen 1,8x7 cm;
  • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;
  • Dakbedekking: EPDM-rubberfolie inclusief lijm;
  • Zijwaterafvoer.

Glazen wand overkapping?

Wij bieden onze overkappingen aan met een glazen wand. Een glazen wand in de overkapping is fraai: je houdt vrij zicht maar hebt geen last van bijvoorbeeld de wind. Onze glazen wanden hebben doorgaans een hoogte van 225cm waardoor de overkapping ook op 225cm hoogte wordt geplaatst. Wanneer je bij ons een glazen schuifwand kiest, is het belangrijk om te weten dat de ondergrond waterpas moet zijn voor een goede montage van de wand. Heb je een ondergrond die niet waterpas is dan zorgt dat er voor dat de wand niet kan schuiven. Erg belangrijk dus!

Kies je voor montage van de overkapping met glazen schuifwand door Hekwerkonline, dan dien je de ondergrond zelf waterpas te maken – dit zit niet bij de montageprijs inbegrepen! 

Mochten onze monteurs er bij de montage achterkomen dat de ondergrond niet waterpas is, kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Montage douglas overkapping 500 x 300 cm

Wil je de overkapping door Hekwerkonline laten monteren? Dat kan uiteraard! Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van overkappingen bij mensen aan huis. Mocht je interesse hebben in het laten monteren van de overkapping kun je dit aangeven bij het bestellen op de website. Wil je zelf de douglas overkapping monteren? Dat kan uiteraard ook. Het pakket van Hekwerkonline is een eenvoudig bouwpakket waar je met de simpelste gereedschappen al een heel eind komt. Bij vragen kunt je contact met ons opnemen doormiddel van de contactgegevens hieronder.

Vragen over een overkapping 500 x 300 cm

Mocht je vragen hebben over het plaatsen van de overkapping of de overkapping zelf, neem contact met ons op. Bel 085 - 1301947 of stuur ons een e-mail. Onze medewerkers proberen dan zo snel mogelijk een passende reactie te geven.

Specificaties

Meer informatie
Breedte 500 cm
Houtsoort Douglas
Materiaal Hout
Schrijf een beoordeling over Overkapping 500 x 300 cm met plat dak
U plaatst een review over:Overkapping 500 x 300 cm met plat dak
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.