Douglas overkapping

10 producten

Filter
per pagina

10 producten

Filter
per pagina

Douglas overkapping

Een Douglas overkapping kan een mooie manier zijn om meer waarde toe te voegen aan jouw tuin. Waarschijnlijk heb je nu al wel een terras of zitplek in jou tuin. Helaas kan je hier niet zitten met een regenbui. Toch kan het in de zomer erg gezellig zijn om met warm weer buiten te blijven zitten, terwijl het regent. Met een Douglas overkapping wordt dit mogelijk!

Dankzij de Douglas overkapping hoef jij niet constant met de kussens van jouw tuinset te slepen. Bij een slechte weersverwachting kan jij de tuinset voortaan onder jouw Douglas overkapping plaatsen, waardoor deze gegarandeerd droog blijft. Dit scheelt een hoop gedoe en maakt een middag met vrienden een stuk relaxter.

Douglas overkapping aan huis

Je kunt een Douglas overkapping ook aan huis plaatsen. Hierdoor loop jij direct onder jouw overkapping door. Heb jij openslaande deuren en wil jij direct als je naar buiten stapt het terras oplopen, ook wanneer het regent? Dan is dit een perfecte plek om een overkapping te plaatsen. Of maak bijvoorbeeld een tuinkamer onder jouw Douglas overkapping. Hierdoor ga jij nóg sneller in jouw tuin zitten en wordt het als het ware een verlengstuk van jouw woning.

De Douglas overkapping kun je ook op diverse andere plekken in jouw tuin plaatsen. Woon jij bijvoorbeeld vrijstaand en kijk jij vanuit jouw tuin ver weg? Dan is het een goed idee om jouw overkapping verder achterin de tuin te plaatsen, zodat je vanuit de overkapping prachtig weg kunt kijken.

Douglas houten overkapping

Een Douglas houten overkapping voegt dus meer vrijheid toe en een grenzeloos gemak. Geen gedoe meer met het veiligstellen van tuinkussens of naar binnenrennen met borden tijdens het eten. Je hoeft dankzij een overkapping gemaakt van Douglas hout ook niet meer constant een weer app te checken. Dit geeft meer rust, waardoor jij optimaal kunt genieten van de zomermaanden in jouw tuin. Een Douglas overkapping kan in verschillende constructies gebouwd worden. Jij bepaalt wat jij het mooiste vindt en wat het beste aansluit op jouw tuin. Onze collega’s vertellen jou hier graag meer over.

Douglas terrasoverkapping monteren

Een Douglas houten overkapping is bij Hekwerkonline opgebouwd als bouwpakket. Dit kan je dus zelf monteren met het juiste gereedschap. Afhankelijk van de maatvoering en het aantal wanden zal je hier een dag of 2-3 over doen. Wil je het over laten aan ons? Dat kan uiteraard ook. De professionals van Hekwerkonline monteren de overkapping snel en vakkundig.

Douglas overkapping kopen

De Douglas overkapping kopen voor jouw tuin? Dat kan! Bekijk op deze pagina wat er allemaal mogelijk is. Dankzij onze snelle leverservice heb jij de overkapping binnen 5 werkdagen in jouw tuin. Wij hebben al onze producten op voorraad, waardoor wij deze snelle levertermijnen kunnen hanteren. Besluit jij op maandag dat jij toch graag een Douglas overkapping in jouw tuin zou willen plaatsen? Dan kan jij er dat volgende weekend onder zitten. Maak je vooral geen zorgen over het plaatsen hiervan. Omdat wij begrijpen dat niet iedereen dagelijks een overkapping in elkaar zet, bieden wij ook een montageservice aan. Het enige waar jij over na hoeft te denken is hoe je jouw overkapping in gaat richten en dan regelen wij de rest! Waarschijnlijk heb je nog veel vragen. Wij beantwoorden deze graag voor je. Je vindt de meest gestelde vragen op deze pagina.

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.