Kapschuur 400 x 250 cm

1.396,45
(incl. btw)
Waardering:
100%
Kapschuur 400 x 250 cm
Kapschuur 400 x 250 cm
Waardering:
100%
Geen dakpanplaten
Dakpanplaten 16 m2 Zwart +1.940,00
Dakpanplaten 16 m2 Antraciet +1.940,00
Dakpanplaten 16 m2 Terracotta +1.940,00
Dakpanplaten 16 m2 Donkerrood +1.940,00
Betonpoeren set (4 stuks) +159,95
Montage +1.429,00
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
020838
1.396,45

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Kapschuur 400 x 250 cm met zwarte wand

Geniet nu van het buitenleven met je eigen kapschuur met zwart wanden van Hekwerkonline. Door een kapschuur heb je een overdekte ruimte in de tuin, hierdoor kun je het gehele jaar genieten van de natuur. Dit vergroot automatisch je woonoppervlak en woongenot, oftewel de kapschuur met zwarte wanden is van echte toegevoegde waarde in je tuin.

Kapschuur 400 x 250 cm met zwarte wand

De funderingsmaat van de Douglas kapschuur van Hekwerkonline is 400 x 250 cm. De buitenmaat heeft een afmeting van 405 x 322 cm. Daarnaast heeft de kapschuur een hoogte van 280 cm. De kapschuur met karakteristieke hoge nok geeft van binnen een ruimtelijk gevoel. De Douglas kapschuur wordt geleverd als kant-en-klaar bouwpakket. Er moeten nog onderdelen op maat gezaagd worden.

Constructie

Onze kapschuur is geproduceerd uit Douglas hout. Hierdoor heeft de kapschuur onbehandeld een minimale levensduur van 15 jaar. Douglas hout wordt gekenmerkt door een fantastische vlamstructuur met een rode kleur/tint. Dit creëert een warme en eigentijdse uitstraling en is zo het ideale product om er een gezellige avond van te maken. Het Douglas hout wordt na verloop van tijd steeds harder/droger, bij onbehandeld hout resulteert dit in verloop van tijd in een mooie natuurlijke grijze kleur. Indien je graag de rode kleur/tint met vlamstructuur wilt behouden kun je het hout beitsen. Het beitsen verlengd tevens de levensduur van de constructie. Wij raden aan om gemiddeld elk jaar het hout te beitsen, echter is dit afhankelijk van het type beits en de aangegeven levensduur van de beits die op de verpakking staat.

Een kapschuur dient gemonteerd te worden op een fundering. De fundering voorkomt verzakkingen en zorgt zo voor een langere levensduur van de constructie. Hekwerkonline maakt gebruik van een betonpoer als fundering. Let op: de fundering zit NIET standaard inbegrepen bij het pakket. Deze dienen los bijbesteld te worden. De betonpoeren zijn beschikbaar in de kleur antraciet.

Het dak met hoge nok is opgebouwd uit allereerst een dakbeschot met vellingkant. De boeidelen en afdeklijsten worden ook bijgeleverd. Ten slotte worden de benodigde bevestigingsmaterialen en opbouwhandleiding meegeleverd. Het pakket is excl. dakbedekking (6 pakken shingles benodigd).

De kapschuur heeft een frame dat bestaat uit Douglas regelwerk met bijbehorend zwart geïmpregneerde wandplanken in de structuur van Zweeds rabat. De benodigde bevestigingsmaterialen worden hiervoor bijgeleverd.

De kapschuren van Hekwerkonline zijn leverbaar zonder wanden, met achterwand, achterwand en één zijwand en ten slotte een achterwand met twee zijwanden. De wanden zijn beschikbaar in enkelzijdig en dubbelzijdig Zweeds rabat. De wanden zijn zwart geïmpregneerd. Bij de zijwanden is er de optie van een meterwand en een volledige zijwand. Bij de meterwand wordt er een extra staander meegeleverd om de meterplanken aan te bevestigen.

Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket van de kapschuur:

  • Staanders geschaafd 12 x 12 cm;
  • Zweeds rabat planken voor de kopse spanten;
  • Ringbalken 4,5 x 16 cm;
  • Schoren 4,5 x 9,5 cm;
  • Dakbeschot 1,6 x 11,6 cm met een vellingkant;
  • Boeidelen 1,8 x 16 cm;
  • Afdeklijsten 1,8 x 8 cm
  • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;

Specificaties

Meer informatie
Breedte 400 cm
Schrijf een beoordeling over Kapschuur 400 x 250 cm
U plaatst een review over:Kapschuur 400 x 250 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.