Kapschuur 400 x 250 cm

1.689,95
(incl. btw)
Waardering:
100%
Geen dakpanplaten
Dakpanplaten 16 m2 Zwart +1.540,00
Dakpanplaten 16 m2 Antraciet +1.540,00
Dakpanplaten 16 m2 Terracotta +1.540,00
Dakpanplaten 16 m2 Donkerrood +1.540,00
Betonpoeren set +120,00
Kapschuur 400 cm +1.299,00
Levertijd
Levertijd 5-10 werkdagen
SKU
020838
1.689,95

Kapschuur 400 x 250 cm met zwarte wand

Geniet nu van het buitenleven met je eigen kapschuur met zwart wanden van Hekwerkonline. Door een kapschuur heb je een overdekte ruimte in de tuin, hierdoor kun je het gehele jaar genieten van de natuur. Dit vergroot automatisch je woonoppervlak en woongenot, oftewel de kapschuur met zwarte wanden is van echte toegevoegde waarde in je tuin.

Kapschuur 400 x 250 cm met zwarte wand

De funderingsmaat van de Douglas kapschuur van Hekwerkonline is 400 x 250 cm. De buitenmaat heeft een afmeting van 405 x 322 cm. Daarnaast heeft de kapschuur een hoogte van 280 cm. De kapschuur met karakteristieke hoge nok geeft van binnen een ruimtelijk gevoel. De Douglas kapschuur wordt geleverd als kant-en-klaar bouwpakket. Er moeten nog onderdelen op maat gezaagd worden.

Constructie

Onze kapschuur is geproduceerd uit Douglas hout. Hierdoor heeft de kapschuur onbehandeld een minimale levensduur van 15 jaar. Douglas hout wordt gekenmerkt door een fantastische vlamstructuur met een rode kleur/tint. Dit creëert een warme en eigentijdse uitstraling en is zo het ideale product om er een gezellige avond van te maken. Het Douglas hout wordt na verloop van tijd steeds harder/droger, bij onbehandeld hout resulteert dit in verloop van tijd in een mooie natuurlijke grijze kleur. Indien je graag de rode kleur/tint met vlamstructuur wilt behouden kun je het hout beitsen. Het beitsen verlengd tevens de levensduur van de constructie. Wij raden aan om gemiddeld elk jaar het hout te beitsen, echter is dit afhankelijk van het type beits en de aangegeven levensduur van de beits die op de verpakking staat.

Een kapschuur dient gemonteerd te worden op een fundering. De fundering voorkomt verzakkingen en zorgt zo voor een langere levensduur van de constructie. Hekwerkonline maakt gebruik van een betonpoer als fundering. Let op: de fundering zit NIET standaard inbegrepen bij het pakket. Deze dienen los bijbesteld te worden. De betonpoeren zijn beschikbaar in de kleur antraciet.

Het dak met hoge nok is opgebouwd uit allereerst een dakbeschot met vellingkant. De boeidelen en afdeklijsten worden ook bijgeleverd. Ten slotte worden de benodigde bevestigingsmaterialen en opbouwhandleiding meegeleverd. Het pakket is excl. dakbedekking (6 pakken shingles benodigd).

De kapschuur heeft een frame dat bestaat uit Douglas regelwerk met bijbehorend zwart geïmpregneerde wandplanken in de structuur van Zweeds rabat. De benodigde bevestigingsmaterialen worden hiervoor bijgeleverd.

De kapschuren van Hekwerkonline zijn leverbaar zonder wanden, met achterwand, achterwand en één zijwand en ten slotte een achterwand met twee zijwanden. De wanden zijn beschikbaar in enkelzijdig en dubbelzijdig Zweeds rabat. De wanden zijn zwart geïmpregneerd. Bij de zijwanden is er de optie van een meterwand en een volledige zijwand. Bij de meterwand wordt er een extra staander meegeleverd om de meterplanken aan te bevestigen.

Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket van de kapschuur:

  • Staanders geschaafd 12 x 12 cm;
  • Zweeds rabat planken voor de kopse spanten;
  • Ringbalken 4,5 x 16 cm;
  • Schoren 4,5 x 9,5 cm;
  • Dakbeschot 1,6 x 11,6 cm met een vellingkant;
  • Boeidelen 1,8 x 16 cm;
  • Afdeklijsten 1,8 x 8 cm
  • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;
  • dakbedekking (6 pakken shingles benodigd)

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
10.0
Waardering:
100% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Kapschuur 400 x 250 cm
U plaatst een review over:Kapschuur 400 x 250 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?