Kapschuur 600 x 250 cm

2.002,95
(incl. btw)
Waardering:
90%
Kapschuur 600 x 250 cm
Kapschuur 600 x 250 cm
Waardering:
90%
Geen dakpanplaten
Dakpanplaten 23 m2 Zwart +2.150,00
Dakpanplaten 23 m2 Antraciet +2.150,00
Dakpanplaten 23 m2 Terracotta +2.150,00
Dakpanplaten 23 m2 Donkerrood +2.150,00
Betonpoeren set (6 stuks) +199,95
Montage +2.089,00
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
020840
2.002,95

Let op! Dit product kan niet geannuleerd of geretourneerd worden.

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Kapschuur 600 x 250 cm

niet nu van het buitenleven en de natuur met de kapschuur van Hekwerkonline! Onder de kapschuur heb je een beschutte plek waardoor je het gehele jaar droog kan genieten van je eigen achtertuin en de omringende natuur. Zo vergroot je het woonoppervlak en bijbehorende woongenot. Oftewel, de kapschuur van Hekwerkonline is van echte toegevoegde waarde in je tuin.

Kapschuur 600 x 250 cm

De Douglas kapschuur van Hekwerkonline heeft een afmeting van 600 x 250 cm. Dit betreft de funderingsmaat van de kapschuur. De bijbehorende buitenmaat van de kapschuur heeft een afmeting van 605 x 322 cm. Daarnaast heeft de kapschuur een hoogte van 280 cm. De kapschuur met karakteristieke hoge nok geeft de kapschuur een ruimtelijk gevoel (meer vergeleken met plat dak). De Douglas kapschuur van Hekwerkonline wordt als kan-en-klaar bouwpakket geleverd. Er moeten nog een aantal componenten op maat gezaagd worden.

Constructie

De kapschuur van Hekwerkonline is gefabriceerd uit Douglas hout. Een onbehandelde kapschuur heeft hierdoor een minimale levensduur van 15 jaar. Douglas hout staat bekend om de prachtige vlamstructuur met rode kleur/tint. Dit geeft de kapschuur een warme en eigentijdse uitstraling. Douglas hout gaat na verloop van tijd uitdrogen en harder worden. Dit resulteert bij onbehandeld Douglas hout dat het na verloop van tijd een mooie natuurlijke grijze kleur ontwikkeld. Indien je graag de rode kleur/tint wilt behouden kun je het hout beitsen. Hierdoor verleng je tevens de levensduur van de constructie. Wij raden aan om de kapschuur op jaarlijkse basis te beitsen, echter kunnen sommige types beits hiervan afwijken. Controleer hiervoor de verpakking van het product.

 

Een kapschuur moet bevestigd worden op een fundering. Dit voorkomt dat de kapschuur gaat verzakken en draagt zo bij aan een langere levensduur van de constructie. Voor de fundering maakt Hekwerkonline gebruik van betonpoeren. De betonpoeren van Hekwerkonline zijn beschikbaar in de kleur antraciet. Let op: de betonpoeren zitten NIET standaard inbegrepen in het pakket van de kapschuur. Deze zijn los beschikbaar in de webshop.

Het karakteristieke dak van de kapschuur is allereerst opgebouwd uit een dakbeschot met vellingkant. Daarnaast worden de boeidelen, afdeklijsten en alle benodigde bevestigingsmaterialen voor het dak en de bijbehorende opbouwhandleiding meegeleverd.  Het pakket is excl. dakbedekking (6 pakken shingles benodigd).

Het frame van de kapschuur is opgebouwd uit Douglas regelwerk en Douglas wandplanken in de structuur van Zweeds rabat. Hiervoor worden de benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd.

De kapschuur is beschikbaar zonder wanden, met enkel een achterwand, achterwand met één zijwand en ten slotte een achterwand met beide zijwanden. Deze zijwanden zijn beschikbaar in zowel enkelzijdig als dubbelzijdig Zweeds rabat. Hekwerkonline biedt twee types zijwanden aan. Een volledige zijwand en een meterwand. Bij de meterwand wordt er een extra staander meegeleverd om de planken aan te bevestigen.

Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket van de kapschuur:

  • Staanders geschaafd 12 x 12 cm;
  • Zweeds rabat planken voor de kopse spanten;
  • Ringbalken 4,5 x 16 cm;
  • Schoren 4,5 x 9,5 cm;
  • Dakbeschot 1,6 x 11,6 cm met een vellingkant;
  • Boeidelen 1,8 x 16 cm;
  • Afdeklijsten 1,8 x 8 cm
  • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;

Specificaties

Meer informatie
Breedte 600 cm
Schrijf een beoordeling over Kapschuur 600 x 250 cm
U plaatst een review over:Kapschuur 600 x 250 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Wat is een kapschuur?

Een kapschuur is een overkapping met een schuin dak.

Hoeveel kost een kapschuur?

Een kapschuur kost gemiddeld €1500,-