Kapschuur 600 x 250 cm

2.444,95
(incl. btw)
Geen dakpanplaten
Dakpanplaten 23 m2 Zwart +1.750,00
Dakpanplaten 23 m2 Antraciet +1.750,00
Dakpanplaten 23 m2 Terracotta +1.750,00
Dakpanplaten 23 m2 Donkerrood +1.750,00
Betonpoeren set +180,00
Kapschuur 600 cm +1.899,00
Levertijd
Levertijd 5-10 werkdagen
SKU
020840
2.444,95

Kapschuur 600 x 250 cm

niet nu van het buitenleven en de natuur met de kapschuur van Hekwerkonline! Onder de kapschuur heb je een beschutte plek waardoor je het gehele jaar droog kan genieten van je eigen achtertuin en de omringende natuur. Zo vergroot je het woonoppervlak en bijbehorende woongenot. Oftewel, de kapschuur van Hekwerkonline is van echte toegevoegde waarde in je tuin.

Kapschuur 600 x 250 cm

De Douglas kapschuur van Hekwerkonline heeft een afmeting van 600 x 250 cm. Dit betreft de funderingsmaat van de kapschuur. De bijbehorende buitenmaat van de kapschuur heeft een afmeting van 605 x 322 cm. Daarnaast heeft de kapschuur een hoogte van 280 cm. De kapschuur met karakteristieke hoge nok geeft de kapschuur een ruimtelijk gevoel (meer vergeleken met plat dak). De Douglas kapschuur van Hekwerkonline wordt als kan-en-klaar bouwpakket geleverd. Er moeten nog een aantal componenten op maat gezaagd worden.

Constructie

De kapschuur van Hekwerkonline is gefabriceerd uit Douglas hout. Een onbehandelde kapschuur heeft hierdoor een minimale levensduur van 15 jaar. Douglas hout staat bekend om de prachtige vlamstructuur met rode kleur/tint. Dit geeft de kapschuur een warme en eigentijdse uitstraling. Douglas hout gaat na verloop van tijd uitdrogen en harder worden. Dit resulteert bij onbehandeld Douglas hout dat het na verloop van tijd een mooie natuurlijke grijze kleur ontwikkeld. Indien je graag de rode kleur/tint wilt behouden kun je het hout beitsen. Hierdoor verleng je tevens de levensduur van de constructie. Wij raden aan om de kapschuur op jaarlijkse basis te beitsen, echter kunnen sommige types beits hiervan afwijken. Controleer hiervoor de verpakking van het product.

 

Een kapschuur moet bevestigd worden op een fundering. Dit voorkomt dat de kapschuur gaat verzakken en draagt zo bij aan een langere levensduur van de constructie. Voor de fundering maakt Hekwerkonline gebruik van betonpoeren. De betonpoeren van Hekwerkonline zijn beschikbaar in de kleur antraciet. Let op: de betonpoeren zitten NIET standaard inbegrepen in het pakket van de kapschuur. Deze zijn los beschikbaar in de webshop.

Het karakteristieke dak van de kapschuur is allereerst opgebouwd uit een dakbeschot met vellingkant. Daarnaast worden de boeidelen, afdeklijsten en alle benodigde bevestigingsmaterialen voor het dak en de bijbehorende opbouwhandleiding meegeleverd. Het pakket is excl. dakbedekking (6 pakken shingles benodigd).

Het frame van de kapschuur is opgebouwd uit Douglas regelwerk en Douglas wandplanken in de structuur van Zweeds rabat. Hiervoor worden de benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd.

De kapschuur is beschikbaar zonder wanden, met enkel een achterwand, achterwand met één zijwand en ten slotte een achterwand met beide zijwanden. Deze zijwanden zijn beschikbaar in zowel enkelzijdig als dubbelzijdig Zweeds rabat. Hekwerkonline biedt twee types zijwanden aan. Een volledige zijwand en een meterwand. Bij de meterwand wordt er een extra staander meegeleverd om de planken aan te bevestigen.

Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket van de kapschuur:

  • Staanders geschaafd 12 x 12 cm;
  • Zweeds rabat planken voor de kopse spanten;
  • Ringbalken 4,5 x 16 cm;
  • Schoren 4,5 x 9,5 cm;
  • Dakbeschot 1,6 x 11,6 cm met een vellingkant;
  • Boeidelen 1,8 x 16 cm;
  • Afdeklijsten 1,8 x 8 cm
  • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;
  • dakbedekking (6 pakken shingles benodigd).

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Kapschuur 600 x 250 cm
U plaatst een review over:Kapschuur 600 x 250 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?