Kapschuur 500 x 250 cm

2.173,95
(incl. btw)
Waardering:
100%
Geen dakpanplaten
Dakpanplaten 19 m2 zwart +1.700,00
Dakpanplaten 19 m2 antraciet +1.700,00
Dakpanplaten 19 m2 terracotta +1.700,00
Dakpanplaten 19 m2 donkerrood +1.700,00
Betonpoeren set +180,00
Kapschuur 500 cm +1.649,00
Levertijd
Levertijd 5-10 werkdagen
SKU
020839
2.173,95

Kapschuur 500 x 250 cm

Door je eigen kapschuur van Hekwerkonline geniet je optimaal van het buitenleven! Door gebruik te maken van een kapschuur heb je een beschutte plek in je tuin waardoor je het gehele jaar optimaal kan genieten van de natuur. Vanwege de beschutting vergroot je het woonoppervlak en woongenot en zo is een kapschuur van echte toegevoegde waarde in je tuin!

Kapschuur 500 x 250 cm

De Douglas kapschuur van Hekwerkonline heeft een afmeting van 500 x 250 cm. Dit heeft betrekking op de funderingsmaat van de kapschuur. De buitenmaat van de kapschuur heeft een afmeting van 505 x 322 cm. De kapschuur heeft een hoogte van 280 cm. De kapschuur met hoge nok geeft de kapschuur een ruimtelijk gevoel (meer vergeleken met een plat dak). De Douglas kapschuur wordt als kant-en-klaar bouwpakket aangeleverd. Er moeten dus nog componenten op maat gezaagd worden.

Constructie

Onze kapschuur is geproduceerd uit Douglas hout. Hierdoor heeft de kapschuur onbehandeld een minimale levensduur van circa 15 jaar. Douglas hout heeft een prachtige vlamstructuur met rode kleur/tint. Dit geeft een ultieme setting voor een warme en eigentijdse uitstraling. Het Douglas hout heeft een karaktereigenschap dat het na verloop van tijd gaat uitdrogen en dus harder wordt. Onbehandeld Douglas hout krijgt hierdoor naar verloop van tijd in een mooie natuurlijke grijze kleur. Als je de rode/kleur met tint gaat wilt behouden kun je het hout beitsen. Door het hout te beitsen verleng je tevens de levensduur van de constructie. Wij raden om jaarlijks het hout te beitsen, echter kunnen verschillende types beits afwijken. Controleer hiervoor de verpakking.

Een kapschuur moet gemonteerd worden op een fundering. Hierdoor zal de kapschuur niet verzakken. Tevens zorgt dit voor een langere levensduur van de constructie. Hekwerkonline maakt gebruik van betonpoeren als fundering voor de overkapping. Let op: de fundering zit NIET inbegrepen bij het pakket. De fundering dient los bijbesteld worden. De betonpoeren van Hekwerkonline zijn beschikbaar in de kleur antraciet.

Het dak met de karakteristieke hoge nok is opgebouwd uit allereerst een dakbeschot met vellingkant. De boeidelen en afdeklijsten worden tevens bijgeleverd. Ten slotte worden de benodigde bevestigingsmaterialen voor het dak en de bijbehorende opbouwhandleiding meegeleverd. Het pakket is excl. dakbedekking (6 pakken shingles benodigd).

Het frame van de kapschuur bestaat uit Douglas regelwerk met bijbehorende wandplanken in de structuur van Zweeds rabat. De benodigde bevestigingsmaterialen worden uiteraard meegeleverd.

De kapschuren zijn leverbaar zonden wanden, met achterwand, achterwand met één zijwand en ten slotte een achterwand met twee zijwanden. De wanden zijn beschikbaar in enkelzijdig en dubbelzijdig Zweeds rabat. Bij de zijwanden is er de optie van een meterwand en een volledige zijwand. Om de meterplanken te bevestigen bij de meterwand wordt er een extra staander meegeleverd.

Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket van de kapschuur:

  • Staanders geschaafd 12 x 12 cm;
  • Zweeds rabat planken voor de kopse spanten;
  • Ringbalken 4,5 x 16 cm;
  • Schoren 4,5 x 9,5 cm;
  • Dakbeschot 1,6 x 11,6 cm met een vellingkant;
  • Boeidelen 1,8 x 16 cm;
  • Afdeklijsten 1,8 x 8 cm
  • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;
  • dakbedekking (6 pakken shingles benodigd).

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen binnen 5 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Klantenreviews
10.0
Waardering:
100% of 100
1 Review
Schrijf een beoordeling over Kapschuur 500 x 250 cm
U plaatst een review over:Kapschuur 500 x 250 cm
Uw waardering
Hulp Nodig?