Deze week tot 15% korting op de complete pakketten: lees verder.
Melding sluiten

Kapschuur 500 x 250 cm

1.889,45
(incl. btw)
Waardering:
100%
Kapschuur 500 x 250 cm
Kapschuur 500 x 250 cm
Waardering:
100%
Geen dakpanplaten
Dakpanplaten 19 m2 Zwart +2.000,00
Dakpanplaten 19 m2 Antraciet +2.000,00
Dakpanplaten 19 m2 Terracotta +2.000,00
Dakpanplaten 19 m2 Donkerrood +2.000,00
Betonpoeren set (6 stuks) +199,95
Montage +1.649,00
Levertijd
5-10 werkdagen
SKU
020839
1.889,45

Hulp nodig met meten?
Lees de meetinstructies

Montage?
Bekijk onze montageservice.

Product goedkoper gezien?
Laat het ons weten!

Productinformatie

Kapschuur 500 x 250 cm

Door je eigen kapschuur van Hekwerkonline geniet je optimaal van het buitenleven! Door gebruik te maken van een kapschuur heb je een beschutte plek in je tuin waardoor je het gehele jaar optimaal kan genieten van de natuur. Vanwege de beschutting vergroot je het woonoppervlak en woongenot en zo is een kapschuur van echte toegevoegde waarde in je tuin!

Kapschuur 500 x 250 cm

De Douglas kapschuur van Hekwerkonline heeft een afmeting van 500 x 250 cm. Dit heeft betrekking op de funderingsmaat van de kapschuur. De buitenmaat van de kapschuur heeft een afmeting van 505 x 322 cm. De kapschuur heeft een hoogte van 280 cm. De kapschuur met hoge nok geeft de kapschuur een ruimtelijk gevoel (meer vergeleken met een plat dak). De Douglas kapschuur wordt als kant-en-klaar bouwpakket aangeleverd. Er moeten dus nog componenten op maat gezaagd worden.

Constructie

Onze kapschuur is geproduceerd uit Douglas hout. Hierdoor heeft de kapschuur onbehandeld een minimale levensduur van circa 15 jaar. Douglas hout heeft een prachtige vlamstructuur met rode kleur/tint. Dit geeft een ultieme setting voor een warme en eigentijdse uitstraling. Het Douglas hout heeft een karaktereigenschap dat het na verloop van tijd gaat uitdrogen en dus harder wordt. Onbehandeld Douglas hout krijgt hierdoor naar verloop van tijd in een mooie natuurlijke grijze kleur. Als je de rode/kleur met tint gaat wilt behouden kun je het hout beitsen. Door het hout te beitsen verleng je tevens de levensduur van de constructie. Wij raden om jaarlijks het hout te beitsen, echter kunnen verschillende types beits afwijken. Controleer hiervoor de verpakking.

Een kapschuur moet gemonteerd worden op een fundering. Hierdoor zal de kapschuur niet verzakken. Tevens zorgt dit voor een langere levensduur van de constructie. Hekwerkonline maakt gebruik van betonpoeren als fundering voor de overkapping. Let op: de fundering zit NIET inbegrepen bij het pakket. De fundering dient los bijbesteld worden. De betonpoeren van Hekwerkonline zijn beschikbaar in de kleur antraciet.

Het dak met de karakteristieke hoge nok is opgebouwd uit allereerst een dakbeschot met vellingkant. De boeidelen en afdeklijsten worden tevens bijgeleverd. Ten slotte worden de benodigde bevestigingsmaterialen voor het dak en de bijbehorende opbouwhandleiding meegeleverd. Het pakket is excl. dakbedekking (6 pakken shingles benodigd).

Het frame van de kapschuur bestaat uit Douglas regelwerk met bijbehorende wandplanken in de structuur van Zweeds rabat. De benodigde bevestigingsmaterialen worden uiteraard meegeleverd.

De kapschuren zijn leverbaar zonden wanden, met achterwand, achterwand met één zijwand en ten slotte een achterwand met twee zijwanden. De wanden zijn beschikbaar in enkelzijdig en dubbelzijdig Zweeds rabat. Bij de zijwanden is er de optie van een meterwand en een volledige zijwand. Om de meterplanken te bevestigen bij de meterwand wordt er een extra staander meegeleverd.

Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket van de kapschuur:

  • Staanders geschaafd 12 x 12 cm;
  • Zweeds rabat planken voor de kopse spanten;
  • Ringbalken 4,5 x 16 cm;
  • Schoren 4,5 x 9,5 cm;
  • Dakbeschot 1,6 x 11,6 cm met een vellingkant;
  • Boeidelen 1,8 x 16 cm;
  • Afdeklijsten 1,8 x 8 cm
  • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;

Specificaties

Meer informatie
Breedte 500 cm
Schrijf een beoordeling over Kapschuur 500 x 250 cm
U plaatst een review over:Kapschuur 500 x 250 cm
Uw waardering

Veelgestelde vragen

Er zijn geen veelgestelde vragen over dit product. Heb je zelf een vraag over dit product, neem dan contact op met onze klantenservice.