Overkapping 600 x 300 cm met plat dak

2.994,95
Inclusief btw
Onbehandeld enkelzijdig +620,00
Zwart geïmpregneerd enkelzijdig +720,00
Onbehandeld enkelzijdig +295,00
Zwart geïmpregneerd enkelzijdig +335,00
Onbehandeld enkelzijdig +295,00
Zwart geïmpregneerd enkelzijdig +335,00
Set betonpoeren (6 stuks) +180,00
Montage van de overkapping +2.125,00
Op voorraad Levertijd: 5-10 werkdagen
SKU
020815

Overkapping 600 x 270 cm met plat dak

De luxe overkapping van Hekwerkonline is het ideale product om van het buitenleven te genieten gedurende alle seizoenen. Doormiddel van een overkapping word je woongenot en daarmee woonoppervlak drastisch vergroot.

Douglas overkapping 600 x 270 cm

De Douglas overkapping heeft een afmeting van 594 x 270 cm. Dit heeft betrekking op de funderingsmaat. Daarnaast heeft de overkapping een hoogte van 260 cm. De buitenmaat van het dak betreft 600 x 306 cm. De Douglas overkapping wordt als kant-en-klaar bouwpakket afgeleverd.

Constructie

De overkappingen van Hekwerkonline zijn geproduceerd uit duurzaam Douglas hout. Dit resulteert in een minimale levensduur van 15 jaar indien het onbehandeld is. Douglas hout wordt gekenmerkt door de vlammenstructuur en de rode kleur/tint. Dit creëert een eigentijdse en warme uitstraling. Hierdoor beleeft u een gezellige avond met vrienden/familie onder de overkapping. Deze kleur/tint zal na verloop van tijd een mooie natuurlijke grijze kleur ontwikkelen. Daarnaast zal het hout met verloop van tijd harden worden en uitdrogen. Indien je graag de rode kleur/tint wilt behouden en zo dus de grijze kleur wilt voorkomen, kun je het hout op jaarlijkse basis beitsen. Dit verlengt tevens de levensduur van de overkapping. Bepaalde types beits wijken af en dienen minder vaak of vaker aangebracht te worden. Dit staat aangegeven op het product zelf.

Een overkapping dient geplaatst te worden op een fundering. Dit zorgt ervoor dat de verkapping niet verzakt en draagt hierdoor bij aan een langere levensduur van de constructie. De fundering zit niet standaard inbegrepen bij aanschaf van een overkapping. Wij kunnen deze echter wel meeleveren voor een meerprijs. Wij maken gebruik van betonpoeren voor de fundering. De betonpoeren zijn beschikbaar in antraciet. 

Het platte dak van de overkapping is opgebouwd uit een dakbeschot met vellingkant. Er worden boeidelen en daktrimmen bijgeleverd. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt dakbedekking. Dit wordt meegeleverd in de vorm van EPDM-rubberfolie inclusief lijn. Zo is het dak altijd beschermd en waterdicht. Om het water af te voeren op het platte dak wordt er een zijwaterafvoer meegeleverd. De bevestigingsmaterialen voor bovenstaande producten worden meegeleverd.

De optionele wanden bestaan uit een frame met Douglas regelwerk. De wandplanken worden gemonteerd in Zweeds rabat. De bevestigingsmaterialen worden hiervoor meegeleverd.

De overkappingen van Hekwerkonline zijn beschikbaar zonder wanden, met achterwand, achterwand en één zijwand en ten slotte een achterwand met twee zijwanden. De wanden zijn beschikbaar in enkelzijdig en dubbelzijdig Zweeds rabat. Ten slotte bieden wij de wanden ook aan in zwart geïmpregneerd hout.

Onderstaand de specificaties van de onderdelen in het bouwpakket:

  • Staanders geschaafd 12x12 cm;
  • Ringbalk 4,5x16 cm;
  • Gordingen en schoren 4,5x12 cm;
  • Dakbeschot 1,6x11,6 cm met een vellingkant;
  • Boeidelen 2,8x19,5 cm;
  • Daktrimmen 1,8x7 cm;
  • Bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding;
  • Dakbedekking: EPDM-rubberfolie inclusief lijm;

Ruim 20 jaar ervaring in hekwerk, schuttingen, overkappingen en meer.

Wij van Hekwerkonline hebben jarenlange ervaring in de tuinafscheiding en groen branche. Wij hebben dan ook veel kennis van en ervaring met de producten die we aanbieden, juist ook vanuit de praktijk. Onze adviseurs kunnen jou daarom altijd van passend advies voorzien. Passend bij al jouw wensen en eisen. Hekwerkonline staat daarnaast garant voor hoogwaardige kwaliteit en een uitmuntende service. Dit uit zich in producten van voornamelijk Nederlandse makelij, een telefoon die wij altijd opnemen, problemen die opgelost worden en snelle reacties. Grenzeloos gemak. Kortom; je kunt er bij Hekwerkonline op vertrouwen dat je voor een schutting, hekwerk of overkapping de juiste keuze maakt.

Je bestelling leveren wij supersnel en netjes en degelijk verpakt. De producten worden met precisie op een pallet gezet om schades te minimaliseren en tijdig bij jou thuis te leveren. Met een transport partner of met één van onze eigen bussen. Leveren doen we uit voorraad, wij kunnen de 3 tot 9 dagen eenvoudig realiseren. Sneller kan ook: met de express levering, leveren wij de volgende dag.

Wij zijn er continu op gefocust om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij houden van korte lijnen waardoor we jou snel en goed te woord kunnen staan en verder kunnen helpen. Onze website moet hierbij helpen met eenvoudige tools. Jij als klant staat bij ons hoog in het vaandel!

Kies voor Hekwerkonline voor een ervaring met Grenzeloos gemak

Schrijf een beoordeling over Overkapping 600 x 300 cm met plat dak
U plaatst een review over:Overkapping 600 x 300 cm met plat dak
Uw waardering
Hulp Nodig?