Dubbele tuinpoort

Wil jij graag een dubbele poort (ook wel dubbele looppoort) kopen? Dan ben je bij Hekwerkonline aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten dubbele poorten aan voor jouw tuinafscheiding en de dubbele poorten l

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De verschillende soorten dubbele poorten

Wij bieden een aantal soorten dubbele poorten aan. We bieden een dubbele poort met dubbelstaafmat infill (ook wel dubbelstaafmatpoort) in twee varianten. De variant met 6/5/6 infill en met 8/6/8 infill Daarnaast bieden wij verschillende soorten dubbele sierpoorten aan, zoals de dubbele sierpoort. Onder andere de onderstaande metalen poorten zijn beschikbaar:

De dubbele tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijkere uitstraling van jouw dubbele poort in de kleur groen, of ga voor een zwarte poort met dubbele deur met een modernere uitstraling heeft. De dubbele poorten hebben wij ook in verschillende breedtes. Wij bieden dubbele looppoorten in de breedtes 300, 400, 500 en 600 centimeter. De metalen dubbele tuinpoorten hebben een hoogte van 100 centimeter tot 200 centimeter.

Stevige en duurzame dubbele tuinpoort

De dubbele poort is erg stevig doordat deze gemaakt wordt van verzinkt staal. Daarnaast is de dubbele tuinpoort erg duurzaam dankzij de gegalvaniseerd en gepoedercoate afwerking. De metalen dubbele tuindeuren zijn hierdoor goed bestendig tegen verschillende weersinvloeden. Ook zorgt het verzinkte staal en de aangebrachte coating ervoor dat roestvorming wordt voorkomen.

De dubbele poort is voorzien van twee palen die precies aansluiten bij de afmetingen van ons dubbelstaafmat hekwerk. Met behulp van een poortaansluiting kun je het hekwerk aan de paal van de dubbele poort monteren. Voor het stevig in de grond plaatsen van de palen kun je gebruik maken van beton mortel of snelbeton.

Heb je vragen over dubbele tuindeuren?

Heb je vragen of wil je meer weten over een dubbele tuinpoort? Onze adviseurs geven jou graag advies en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Neem gemakkelijk contact met ons op of kijk tussen de veelgestelde vragen of jouw vraag erbij staat!

Wij leveren jouw dubbele deur standaard tussen 3 en 5 werkdagen gemakkelijk bij jou aan huis. Ook afwijkende maten dubbele poorten kunnen wij leveren, de levertijd loopt dan iets op. Na de levering van jouw dubbele poort kun je deze in jouw tuin plaatsen. Het is ook mogelijk om jouw dubbele tuinpoort te komen afhalen in ons magazijn, neem dan even contact op.

Hulp Nodig?