Dubbele tuinpoort

Dubbele poorten van Hekwerkonline zijn er in verschillende soorten en maten. Neem snel een kijkje en koop de poort die bij je past.

Verfijn resultaten
Selectie verfijnen
Kleur
Breedte
  1. 200 cm 6 artikelen
  2. 240 cm 1 artikel
  3. 250 cm 4 artikelen
  4. 300 cm 7 artikelen
  5. 400 cm 7 artikelen
  6. 500 cm 7 artikelen
  7. 600 cm 2 artikelen

1-20 van 33 artikelen

Filter
Pagina
per pagina

1-20 van 33 artikelen

Filter
Pagina
per pagina
Veelgestelde vragen
Wat kost een tuinpoort?

De prijs van een tuinpoort hangt af van een aantal variabelen zoals de hoogte en breedte van de poort. Metalen tuinpoorten zijn in de regel goedkoper dan een houten poort. Ook zijn de meeste poorten met elektrische openers te bestellen en te laten plaatsen. Bij Hekwerkonline mag je rekenen op de beste prijs voor een tuinpoort en dat natuurlijk voor de beste kwaliteit.

Wat kost een tuinpoort plaatsen?

Het plaatsen van een tuinpoort doen we tegen een vaste prijs. De poorten kunnen gekocht worden inclusief plaatsing. Kijk snel op de pagina van de tuinpoorten en selecteer de poort die je graag zou willen inclusief montage. Monteren van tuinpoorten doen wij in heel Nederland en doorgaans al drie of vier weken na bestelling.

Wat is het verschil tussen een enkele en een dubbele tuinpoort?

Waar een enkele tuinpoort één vleugel heeft die open en dicht kan, heeft een dubbele tuinpoort er twee. De dubbele tuinpoort is voor grote openingen, de enkele tuinpoort voor kleinere openingen. De enkele poort sluit in een slotvanger in de paal, de dubbele poort sluit in een slotvanger in de tweede vleugel en wordt vast gezet met een grondgrendel.

Hoe plaats je een dubbele tuinpoort?

Het plaatsen van een dubbele tuinpoort is een klus die je prima zelf kunt uitvoeren als je een beetje handig bent. Voor het plaatsen heb je betonmortel nodig om de palen in te ankeren. De vleugels van de dubbele tuinpoort hebben het nodige gewicht en gaan anders “hangen”. Je begint dus met de palen te stellen, vervolgens hang je de poortvleugels aan de palen. De laatste stap is de montage van de grondgrendel en het slot. Een uitgebreide handleiding kun je vinden op de handleidingen pagina.

Wat kost een dubbele tuinpoort?

Een dubbele tuinpoort is goedkoper dan een schuifpoort. De exacte prijs hangt af van de breedte en hoogte van de poort. De dubbele tuinpoorten van Hekwerkonline zijn van Nederlandse makelij en verkrijgbaar tegen de beste prijzen.

De verschillende soorten dubbele poorten

Wij bieden een aantal soorten dubbele poorten aan. We bieden een dubbele poort met dubbelstaafmat infill (ook wel dubbelstaafmatpoort) in twee varianten. De variant met 6/5/6 infill en met 8/6/8 infill Daarnaast bieden wij verschillende soorten dubbele sierpoorten aan, zoals de dubbele sierpoort. Onder andere de onderstaande metalen poorten zijn beschikbaar:

De dubbele tuinpoorten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijkere uitstraling van jouw dubbele poort in de kleur groen, of ga voor een zwarte poort met dubbele deur met een modernere uitstraling heeft. De dubbele poorten hebben wij ook in verschillende breedtes. Wij bieden dubbele looppoorten in de breedtes 300, 400, 500 en 600 centimeter. De metalen dubbele tuinpoorten hebben een hoogte van 100 centimeter tot 200 centimeter.

Stevige en duurzame dubbele tuinpoort

De dubbele poort is erg stevig doordat deze gemaakt wordt van verzinkt staal. Daarnaast is de dubbele tuinpoort erg duurzaam dankzij de gegalvaniseerd en gepoedercoate afwerking. De metalen dubbele tuindeuren zijn hierdoor goed bestendig tegen verschillende weersinvloeden. Ook zorgt het verzinkte staal en de aangebrachte coating ervoor dat roestvorming wordt voorkomen.

De dubbele poort is voorzien van twee palen die precies aansluiten bij de afmetingen van ons dubbelstaafmat hekwerk. Met behulp van een poortaansluiting kun je het hekwerk aan de paal van de dubbele poort monteren. Voor het stevig in de grond plaatsen van de palen kun je gebruik maken van beton mortel of snelbeton.

Heb je vragen over dubbele tuindeuren?

Heb je vragen of wil je meer weten over een dubbele tuinpoort? Onze adviseurs geven jou graag advies en kunnen al jouw vragen beantwoorden. Neem gemakkelijk contact met ons op of kijk tussen de veelgestelde vragen of jouw vraag erbij staat!

Wij leveren jouw dubbele deur standaard tussen 3 en 5 werkdagen gemakkelijk bij jou aan huis. Ook afwijkende maten dubbele poorten kunnen wij leveren, de levertijd loopt dan iets op. Na de levering van jouw dubbele poort kun je deze in jouw tuin plaatsen. Het is ook mogelijk om jouw dubbele tuinpoort te komen afhalen in ons magazijn, neem dan even contact op.